Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1.8 16v - предложения и съвети.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Според мен Бравото си е Браво.... Освежи му боята или смени цвета както ти е кеф... изчисти го от надписи и подобни работи... сложи му едни яки 16" или 17" и си готов!!! От "Фабрична Тупалка" по добро Няма!!! Освен ако не решиш да го правиш 200-300 кончета... тогава спойлитите и издувките ще са ти в необходимост... Успех с Начинанието
    FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

УМОЛЯВАМ ТЕ, не се гаври с разни брони, прагове и прочеееразбира се, ако направиш пълния абартов пакет би било добре, но не слагай разни М-кови брони, прагове от Супра и прочеее...ето съвети от мен, фен на изчистеното... спортно окачване лупи от Мареа + ксенон затъмняване на задната тройка с 50% да речем хубава 16-ка джанта на по-малко ЕТ, за да излезе по-навън. предна броня от Мареа с широкия отвор оправяш боята (много хубав цвят според мен) и се замисляш за една черта, или набор от такива надлъжно по цялата кола... може да е бяла или малко по-светло синя, за да не крещи..(ето пример, нещо се бях заиграл на пейнта, добива се представа за какво говоря, а най яко да си го измислиш сам, да си уникален, защото това е доста срещано)ако разполагаш със средства, дръжки от алфа 147 или барчета, ама там играта ще да е голяма (виж оранживото) махаш лайсните на вратите, светлоотразителите на задната брона, мигачите на калниците и получаваш много изчистена линия...а пък ако можеш и махаш този огромен резервоар и слагаш такъв от мотор, ето това е нещо страхотно... можеш да махнеш и дръжката на багажника пп друго просто не ти трябва... брони, мрони... в България още няма хора, които да ти ги напаснат и да ги направят наистина хубаво проблемът е, че в България повечето хора, виждайки, че тези дребни промени отгоре струват колкото една камара стъклопласт и предпочитат второто, а според мен, и не само, изчистеното е хиляди пъти по-красиво. Както казва Чип Фус, трябва да се вгледаш в една кола, за да разбереш какво е сменяно по нея, а не да ти крещи от километри
      Прикачени файлове
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

Ей тва се казва сериозен пич благодаря ти много ако имаш нещата които ми препоръча като дръжки от Алфа,лупи от Мареа,джанти и т.н. бих си ги купил от теб
        Икономията е майка на мизерията !

Коментар

Working...
        X