Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1.8 16v - предложения и съвети.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Bravo 1.8 16v - предложения и съвети.

На скоро си закупих едно Браво и искам да ми дадете някакви съвети за промяна,защото ми писна през 5 метра да виждам същата кола но в груг цвят. :nono: Ето и няколко снимчици да предобиете представа :P
    Икономията е майка на мизерията !

Продаваш Бравото, купуваш си това: http://www.lotusevora.com/И си свиркаш.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Можеш единствено да направиш брони, прагове и спойлер, има много фирмички и гаражчета леят от стъклопласт, друго какво да направиш Бравото си е браво, по-хубаво едва ли ще го направиш, по-скоро ще стане по-грозно....
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Боядисай го розово

Коментар

Мерси на van_dal другите сте сеирджии :D

Коментар

Карай си го така.Освен ако не искаш да му направиш някой цигански тунинг.И пак няма да е нещо рядко виждано.Като искаш бравото ти да се забелязва,прайш външен тутинг,а ако искаш и да се чува,двигател 2.0 20в турбО и готово.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ами това, което аз бих направил, ако имам тази кола е да и сложа спортно окачване много ниско, ще намеря предната и задната броня, праговете и голямото антикрило на Abarth. По-нататък може и едни 16 цола джанти и колата ще стане просто уникална
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Колега, първо честита придобивка.Сега по същество. В Продавам авточасти има една тема за целия Абарт пакет на Браво. За към 500-600 лева с боята си мисля, че ще я направиш колата тупалка. Аз събирам за на пролет, че малко объркахме финансиите към края на тази година. :D
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Малко снимки за идеи Лошото е, че отиват много пари за такива ра6оти. Ама ако ти е кеф...
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

На мене такъв тЮнинг не ми харесва Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 Този спойлер отзад ми прилича на някаква пейка. Да го направи с оригиналния тунинг на Abarth ще е 100 пъти по-красиво и изчистено, да заглади задния капак без ключалката и разбирасе много ниско окачване, защото с тоя тунинг и вирната ще е много смешно
                    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

trace написа:
                      Малко снимки за идеи Лошото е, че отиват много пари за такива ра6оти. Ама ако ти е кеф...
                      това браво го гледам поне 1 път на месец в направения сайт и се надявам на нови неща .. словенеца е мн луд да му го.. (:

Коментар

Аз пък бих си го стегнал, едно полиране, вдлъбнатини драскотини къде каквото има, едни хубави джанти и е готово. Всяка една кола независимо от годините й, ако е в топ състояние ми прави добро впечатление.

Коментар

yordang написа:
                          Мерси на van_dal другите сте сеирджии :D
                          Защото е много трудно да се сетиш, това което ти е казал Ванката!Ето и друга идея
                          Прикачени файлове

Коментар

<object><param><param><embed></embed></object>

Коментар

Пастирай го да лъсне,сложи му други джанти да го отворят и най-много(ако ти е много мерак за оптика)абарт пакета,за който ти каза колегата.Стъклопластови "склуптури" по колата ,не ми изглеждат добре.Успех и да си караш колата с кеф

Коментар

Working...
                              X