Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за данъка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за данъка

Колата е регистрирана в друг град.Ако реша да и сменя регистрацията с друга, как стоят нещата с данъка?Може ли да се плати на новото място или ще трябва на старото?Някакви идеи?
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Данъкът се плаща винаги на мястото на последната регистрация.
    Alles in Ordnung

Коментар

Zaphod написа:
      Данъкът се плаща винаги на мястото на последната регистрация.
      то това е добрено собственика ще е един и същзащото за плащането на данъка си има срок - 31 мартно ако речем, че промяната стане последния месец на годината?защото мисля, че ще може да мина в долната графа под 100 коняи се чудя дали да бързам да го правя

Коментар

местиш ли се?ако е така трябва да отпишеш колата от старото място и да я запишеш на новото и данъка вече там ще си го плащаш... обаче си е разправия...
        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

нетук съм сипросто колата е регистрирана в друг градна името на девойката е, а тя е с бургаска адресна регистрацияи без това мислихме да сменяме номератаи ако се регистрира тук, като сменяме номерата ще я напишат в талона 66 kWта се чудя какво да правяно пък днес чух, че замисляли допълнителен данък за софийските коли да можел Бойко да оправя улицитекоето е смешно според менне съм разбралза другите регистрации щели да се събират париче то ако е така всеки ще иска да взима пари от чуждите коли в града си

Коментар

Working...
          X