Колеги моля някой да ми разясни как да си закача блиц светлините . Комплекта съдържаше това което се вижда на снимката и нямаше никаква схема . Значи релето няма никакви копчета . Един колега от Алфа форума ми ги поръча от ибей .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги помогнете за съвет за блиц светлини .
Collapse
X
-
Vladim написа:Това същото струва десет лева на Илиенци. Масата е черната жица, а на едната от другите, като подадеш +12 ще светят непрекъснато, а на другата ще мигат, като блиц. Нещо подобно беше.
Коментар
-
Или един три-позиционен ключ - наляво единия ефект включен, в средата всичко изключено, в дясно - втория ефект.Или нещо такова - колега прояви малко фантазия и се разходи до близкия магазин за електроника - огледай, помисли...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Или един три-позиционен ключ - наляво единия ефект включен, в средата всичко изключено, в дясно - втория ефект.Или нещо такова - колега прояви малко фантазия и се разходи до близкия магазин за електроника - огледай, помисли...
Коментар
-
m3xo написа:Ей откога ми се въртят в главата и на мен такива светлини,но чаках да ги видя някъде на живо,за да преценя дали ще ми харесват .Майсторе ще чакам демонстрация след завършването на проекта .Успех!
Коментар
-
Колега аз имам такива копчета без реле не съм много на ясно с ел техниката ако искаш утре мога да ги разглобя да ти покажа какво представляват значи под скоростния лост имам 1 кутия голяма колкото кутия от цигари и на нея има 1 лампа и ключ с 3 позиции на 1 първата светят постояннона 2 рата светят с баса /цветомузика/на 3 тата като пипнеш с пръст колата или издадеш шум някакъв пак светват Отделно имам и ЦК ключе за пускане и спиране на цялата верига Ако те интересува мога да ти гиразглобя да ги видиш Дано съм бил полезенЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
GbGz написа:Колега аз имам такива копчета без реле не съм много на ясно с ел техниката ако искаш утре мога да ги разглобя да ти покажа какво представляват значи под скоростния лост имам 1 кутия голяма колкото кутия от цигари и на нея има 1 лампа и ключ с 3 позиции на 1 първата светят постояннона 2 рата светят с баса /цветомузика/на 3 тата като пипнеш с пръст колата или издадеш шум някакъв пак светват Отделно имам и ЦК ключе за пускане и спиране на цялата верига Ако те интересува мога да ти гиразглобя да ги видиш Дано съм бил полезен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар