Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит нов Кмет/ица/ софиянци

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честит нов Кмет/ица/ софиянци

Според първоначални данни Йорданка Фандъкова печели месните избори още на първи тур.Как мислите, ще се справи ли с проблемите на града (визирам трафик и паркиране) или ще си останат на самоход
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Ебати ужаса, мразя я тая, беше ми едно време директорка на училището в което учех - 73 СОУ и щеше да ме изключи за малко.Не мисля че ще оправи нещо по скоро както в училището всичко ще тръгне на по зле
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Re: Чести нов Кмет/ица/ софиянци

wazmo написа:
      ... печели месните избори ...
      Таз година месните, догодина зеленчуковите А проблемите, които си посочил, ще се решат от самосебе си, заради кризата
      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

"Честито на госпожа Борисова" Нищо странно не се случи, но аз друго се чудя. Няма ли кой най-накрая да цивилизова тия прости ченгета в ляво и в дясно от Фандъкова. Единия говори по телефона в ефир по време на пресконференция, а другия пие вода от бутилката?! И тук не става дума за етикет, от който очевидно и двамата са безкрайно далеч, а за елементарно възпитание и уважение...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
          "Честито на госпожа Борисова" Нищо странно не се случи, но аз друго се чудя. Няма ли кой най-накрая да цивилизова тия прости ченгета в ляво и в дясно от Фандъкова. Единия говори по телефона в ефир по време на пресконференция, а другия пие вода от бутилката?! И тук не става дума за етикет, от който очевидно и двамата са безкрайно далеч, а за елементарно възпитание и уважение...
          Е айде ти пак си против ченгетата "Честито госпожо Кадиева" пък я нарекоха преди малко Чудя се само как Бойко успя да вниши на хората да гласуват за нея- човек за който никога не бяха чували и си няма понятие от тая работа.
          FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

интересно ми е, до сега има ли кмет от който да се доволни ?
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Е, те и магаре да бяха издигнали за кандидат, пак за него щяха да гласуват, въпреки очевидната му непригодност за кмет.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

infineon написа:
                Ебати ужаса, мразя я тая, беше ми едно време директорка на училището в което учех - 73 СОУ и щеше да ме изключи за малко.Не мисля че ще оправи нещо по скоро както в училището всичко ще тръгне на по зле
                Личните ти проблеми по време на образованието ти , не са мерило за способностите на един човек. Щом си стигнал до риск да те изключат... не вярвам вината да е била в директорката , пък и това ли трябва да напишеш само и само да търсиш вина за несправянето си. Нищо лично , но аз не бих написал това.
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

sugarboy написа:
                  Е, те и магаре да бяха издигнали за кандидат, пак за него щяха да гласуват, въпреки очевидната му непригодност за кмет.
                  Въпрос на алтернатива - такава просто липсваше. Кадиев е от БСП и лично аз, както и болшинството софиянци, никога не бихме посегнали към неговата бюлетина ако ще и...Но пък в Китай не би се случило така...
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Atanas71 написа:
                    infineon написа:
                    Личните ти проблеми по време на образованието ти , не са мерило за способностите на един човек. Щом си стигнал до риск да те изключат... не вярвам вината да е била в директорката , пък и това ли трябва да напишеш само и само да търсиш вина за несправянето си. Нищо лично , но аз не бих написал това.
                    Щеше да ме изключи понеже я уцелих с снежна топка нарочно.А несправянето и не е свързано с това. Тя просто за нищо не става.С едно училище не може да се оправи, камо ли министър или кмет. Скоро всички ще го видим.
                    FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

infineon написа:
                      Atanas71 написа:
                      infineon написа:
                      Щеше да ме изключи понеже я уцелих с снежна топка нарочно.А несправянето и не е свързано с това. Тя просто за нищо не става.С едно училище не може да се оправи, камо ли министър или кмет. Скоро всички ще го видим.
                      Писах ти в такъв смисъл че мразя да се плюе срещу всеки на всяка цена , само и само да бъде оплют и да се даде тон за песен. И с този тон да започне едно истинско българско плюене както само ние си можем. Сигурен съм в едно , не се е родил човека който ако бъде избран за кмет няма да бъде омаскарен. Манталитета ни е такъв .....няма да казвам в Ада защо до казана с българите нямало дявол....
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

За тези няколко месеца, докато беше министър, не можах да придобия представа за работата й. Добре ли се справя, зле ли. Все пак съм в системата на образованието и ме вълнува. А сега вече я няма. Ще поживеем и ще видим как ще е като кмет на София и ще си правя заключенията, дали е било добре, че е напуснала министерското кресло. Но имам усещането, че е по-добре, че се махна от образованието.
                        Alfa 147 JTD 115 hp
                        ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

Абе, щом Бойко e посочил човека, значи е супер! Нищо, че МОЖЕ да е всякакъв.....Стадо уфсе В отговор на uBoy - Софиянски.... например....

Коментар

тая посочената ще има да пуска фъндъци сега на щяло и нещялоооооо,добре ,че съм си преподписал договорите :D
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Kuku написа:
                              Абе, щом Бойко e посочил човека, значи е супер! Нищо, че МОЖЕ да е всякакъв.....Стадо уфсе В отговор на uBoy - Софиянски.... например....
                              Познавам поне 10 софиянци, които, как да кажа, също като теб - Бойко, ненавиждат Софиянски и мазната му, изкуствена усмивка. Не виждам защо, когато някой подкрепя някой различен от твоите предпочитания е уфса? Аз не гласувах този път, в София съм от около 9 години, но не се чувствам компетентен, затова и казвам какво съм чул от софиянци, достатъчно умни и образовани хора.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                              X