Според първоначални данни Йорданка Фандъкова печели месните избори още на първи тур.Как мислите, ще се справи ли с проблемите на града (визирам трафик и паркиране) или ще си останат на самоход
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит нов Кмет/ица/ софиянци
Collapse
X
-
Ебати ужаса, мразя я тая, беше ми едно време директорка на училището в което учех - 73 СОУ и щеше да ме изключи за малко.Не мисля че ще оправи нещо по скоро както в училището всичко ще тръгне на по злеhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
Re: Чести нов Кмет/ица/ софиянци
wazmo написа:... печели месните избори ...Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
"Честито на госпожа Борисова" Нищо странно не се случи, но аз друго се чудя. Няма ли кой най-накрая да цивилизова тия прости ченгета в ляво и в дясно от Фандъкова. Единия говори по телефона в ефир по време на пресконференция, а другия пие вода от бутилката?! И тук не става дума за етикет, от който очевидно и двамата са безкрайно далеч, а за елементарно възпитание и уважение...
Коментар
-
BolgAryan написа:"Честито на госпожа Борисова" Нищо странно не се случи, но аз друго се чудя. Няма ли кой най-накрая да цивилизова тия прости ченгета в ляво и в дясно от Фандъкова. Единия говори по телефона в ефир по време на пресконференция, а другия пие вода от бутилката?! И тук не става дума за етикет, от който очевидно и двамата са безкрайно далеч, а за елементарно възпитание и уважение...http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
infineon написа:Ебати ужаса, мразя я тая, беше ми едно време директорка на училището в което учех - 73 СОУ и щеше да ме изключи за малко.Не мисля че ще оправи нещо по скоро както в училището всичко ще тръгне на по злеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
sugarboy написа:Е, те и магаре да бяха издигнали за кандидат, пак за него щяха да гласуват, въпреки очевидната му непригодност за кмет.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Atanas71 написа:infineon написа:Ебати ужаса, мразя я тая, беше ми едно време директорка на училището в което учех - 73 СОУ и щеше да ме изключи за малко.Не мисля че ще оправи нещо по скоро както в училището всичко ще тръгне на по злеhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
infineon написа:Atanas71 написа:infineon написа:Ебати ужаса, мразя я тая, беше ми едно време директорка на училището в което учех - 73 СОУ и щеше да ме изключи за малко.Не мисля че ще оправи нещо по скоро както в училището всичко ще тръгне на по злеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
За тези няколко месеца, докато беше министър, не можах да придобия представа за работата й. Добре ли се справя, зле ли. Все пак съм в системата на образованието и ме вълнува. А сега вече я няма. Ще поживеем и ще видим как ще е като кмет на София и ще си правя заключенията, дали е било добре, че е напуснала министерското кресло. Но имам усещането, че е по-добре, че се махна от образованието.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
Kuku написа:Абе, щом Бойко e посочил човека, значи е супер! Нищо, че МОЖЕ да е всякакъв.....Стадо уфсе В отговор на uBoy - Софиянски.... например....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар