Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли хора , които играят FarmVille във FaceBook ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не мисля, че може, но за какво ти е точно Могул да ставаш? Интересно ми е, понеже аз съм Могул и винаги съм се ядосвал как съм се прецакал в началото.

Коментар

Аз много се зарибих по КАР МАднес-а :D Яко ги рейсвам хахаха . И ако някой друг е зарибен давайте да се адваме като фенове :D
      Fiat Brava SX 1.6 16V 103 BHP

Коментар

ExGANDI написа:
        Не мисля, че може, но за какво ти е точно Могул да ставаш? Интересно ми е, понеже аз съм Могул и винаги съм се ядосвал как съм се прецакал в началото.
        Грешката е моя , за Maniac съм имал предвид :D където могат да се купуват имоти
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ако имаш предвид имотите в Ню Йорк... не зависи какъв тип си, а от кога играеш. Мисля от 1 септември направиха това с рекетите. Старите потребители са си с имоти. Четох във форума на играта, че "новите" се оплакваха колко малко пари се изкарвали от рекети... ама то за какво са ти тези пари? Всъщност пишеше, че ако си по-стар потребител и решиш, че искаш да си с рекети просто продаваш всичките си имоти и като рефрешнеш страницата вече си с рекети. Обаче имаше хора които се оплакваха каква минавка било това и затова аз си останах на имотите. Но наистина не виждам за какво са ти тези пари. Аз в момента със 180 казина правя по 1,400,000,000 на ден, но единственото приложение на тези пари е да ги вкарваш в банката. Може би единствено ако гониш постижението с многото пари вкарани наведнъж в банката има някакъв смисъл.П.П. Приемам покани за Мафията, Фермата, Кафето и Трежър Луднцата :D ако някой има нужда от съседи. Също така за ФармТаун, Аквариум и Фишвил и т.н.т., но тях не ги играя. Просто приемам поканите за съседство.

Коментар

Значи тези "титли" не влияели роля :P При мен са рекети , но няколко дена Мафията ми правеше номера и ме върна доста назад при тях , а ги бях събрал почти всичките Сега трябва наново да трупам Influence П.С. добавих те

Коментар

ExGANDI написа:
              Ако имаш предвид имотите в Ню Йорк... не зависи какъв тип си, а от кога играеш. Мисля от 1 септември направиха това с рекетите. Старите потребители са си с имоти. Четох във форума на играта, че "новите" се оплакваха колко малко пари се изкарвали от рекети... ама то за какво са ти тези пари? Всъщност пишеше, че ако си по-стар потребител и решиш, че искаш да си с рекети просто продаваш всичките си имоти и като рефрешнеш страницата вече си с рекети. Обаче имаше хора които се оплакваха каква минавка било това и затова аз си останах на имотите. Но наистина не виждам за какво са ти тези пари. Аз в момента със 180 казина правя по 1,400,000,000 на ден, но единственото приложение на тези пари е да ги вкарваш в банката. Може би единствено ако гониш постижението с многото пари вкарани наведнъж в банката има някакъв смисъл.П.П. Приемам покани за Мафията, Фермата, Кафето и Трежър Луднцата :D ако някой има нужда от съседи. Също така за ФармТаун, Аквариум и Фишвил и т.н.т., но тях не ги играя. Просто приемам поканите за съседство.
              Как да те намеря в фейсбука?153 левел съм в Мафията,ама са ми малко бандитите.На фермата съм на 45 левел.Красимир Иванов(Бургас) снимката ми е като на аватара.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Пратих 5-6 покани . 45 ниво съм.
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Как да те намеря в фейсбука?153 левел съм в Мафията,ама са ми малко бандитите.На фермата съм на 45 левел.Красимир Иванов(Бургас) снимката ми е като на аватара.
                  Teofil Gandi П.С. някой ако ме добави , снимката ми не е като на аватара

Коментар

Точно реших да посвърша нещо във фермата и цял ден ми няма съседите

Коментар

Какво е туй Teofil Gandi бе смот. Да ти давам паролата на фермата и да ми береш копривата, че адски много ме мързи да я поддържам

Коментар

ето още един фермер аз съм Georgi Petev

Коментар

Айде на подаръците :D .Тези които имат останали подаръци в giftbox-a , да не ги продават. Като отворите подаръците от елхата, слагате тези, и така .
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

И не си хабете FV да сменяте 5 подаръка за един "специален". Нищо в повече не даде от 3 опита.

Коментар

ExGANDI написа:
                              И не си хабете FV да сменяте 5 подаръка за един "специален". Нищо в повече не даде от 3 опита.
                              Така е , две от "комшийките" ми вече изгоряха така . Едното беше черна кокошка, другото кафява Трупайте пак подаръци в елхите :D Очаквах подаръци като FV или някоя постройка , но няма Освен златен фонтан и шейна :PП.С. на някой да му се е падала кобила

Коментар

Кобила? С’я сигурно ще пуснат конюшня и ще ги слагаме вътре заедно с конете. :D П.П. Само да вметна за подаръците... пращам подаръци всеки ден, но понеже имам над 60 човека съседи, а мога да изпращам само на 30 - изпращам всеки ден по азбучен ред.

Коментар

Working...
                                X