Не мисля, че може, но за какво ти е точно Могул да ставаш? Интересно ми е, понеже аз съм Могул и винаги съм се ядосвал как съм се прецакал в началото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли хора , които играят FarmVille във FaceBook ?
Collapse
X
-
Ако имаш предвид имотите в Ню Йорк... не зависи какъв тип си, а от кога играеш. Мисля от 1 септември направиха това с рекетите. Старите потребители са си с имоти. Четох във форума на играта, че "новите" се оплакваха колко малко пари се изкарвали от рекети... ама то за какво са ти тези пари? Всъщност пишеше, че ако си по-стар потребител и решиш, че искаш да си с рекети просто продаваш всичките си имоти и като рефрешнеш страницата вече си с рекети. Обаче имаше хора които се оплакваха каква минавка било това и затова аз си останах на имотите. Но наистина не виждам за какво са ти тези пари. Аз в момента със 180 казина правя по 1,400,000,000 на ден, но единственото приложение на тези пари е да ги вкарваш в банката. Може би единствено ако гониш постижението с многото пари вкарани наведнъж в банката има някакъв смисъл.П.П. Приемам покани за Мафията, Фермата, Кафето и Трежър Луднцата :D ако някой има нужда от съседи. Също така за ФармТаун, Аквариум и Фишвил и т.н.т., но тях не ги играя. Просто приемам поканите за съседство.
Коментар
-
ExGANDI написа:Ако имаш предвид имотите в Ню Йорк... не зависи какъв тип си, а от кога играеш. Мисля от 1 септември направиха това с рекетите. Старите потребители са си с имоти. Четох във форума на играта, че "новите" се оплакваха колко малко пари се изкарвали от рекети... ама то за какво са ти тези пари? Всъщност пишеше, че ако си по-стар потребител и решиш, че искаш да си с рекети просто продаваш всичките си имоти и като рефрешнеш страницата вече си с рекети. Обаче имаше хора които се оплакваха каква минавка било това и затова аз си останах на имотите. Но наистина не виждам за какво са ти тези пари. Аз в момента със 180 казина правя по 1,400,000,000 на ден, но единственото приложение на тези пари е да ги вкарваш в банката. Може би единствено ако гониш постижението с многото пари вкарани наведнъж в банката има някакъв смисъл.П.П. Приемам покани за Мафията, Фермата, Кафето и Трежър Луднцата :D ако някой има нужда от съседи. Също така за ФармТаун, Аквариум и Фишвил и т.н.т., но тях не ги играя. Просто приемам поканите за съседство.
Коментар
-
ExGANDI написа:И не си хабете FV да сменяте 5 подаръка за един "специален". Нищо в повече не даде от 3 опита.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар