Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли хора , които играят FarmVille във FaceBook ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ееее, явно имате доста време до лука... Иначе през 2-3 седмици някой пуска тема за тая ферма. Аз като лежах 1 месец болнични, стигнах за отрицателно време до 37мо или някъде там ниво, имах над 3 000 дървета, ама батериите на мишката ми ги презареждах през ден, то не беше цъкане, не беше чудо... И ми писна и си закрих сметката.

Коментар

Данислав Димитров,и аз съм вътре и пращам покани
      forza la FIAT
      http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

ogi28b написа:
        Ееее, явно имате доста време до лука... Иначе през 2-3 седмици някой пуска тема за тая ферма. Аз като лежах 1 месец болнични, стигнах за отрицателно време до 37мо или някъде там ниво, имах над 3 000 дървета, ама батериите на мишката ми ги презареждах през ден, то не беше цъкане, не беше чудо... И ми писна и си закрих сметката.
        За колко време горе-долу стигна до 37 ниво ?? и колко нива е цялата игра знаеш ли ?? бтв тия 3000 дървета къде ги събра бе :D ти трябва да си нямал ниви :D
        Fiat Brava SX 1.6 16V 103 BHP

Коментар

Еми събират се по 16 дървета на 1 квадрат, а нивята ми бяха 20 на 20 квадрата = 400 квадрата, + около 20 квадрата наполовинки които винаги остават, значи около 420 квадрата, по 16 дървета - има място за над 6 500 дървета. Половината ми земя точно беше в дървета, значи над 3000 съм имал.НивАта не знам колко са, но съм бил на 36-то, сега погледнах, имах 103 000 точки XP, и следващото ниво щях да го кача на 108 000 ако не се лъжа. Ето ги от 28 нагоре:36- 9700035- 8700034- 7800033- 6900032- 6100031- 5300030- 4600029- 4000028- 35000Ето и най-печелившите култури, дават над 7 пари чиста печалба на час:лук - 7.5зах. цвеклограхдоматизелен чайгрозде - 7.08333....А най-ефективно изобщо за бизнеса, ако имаш много време за игра - това са къпините - с чиста печалба от 6.75 на час, и 0.5 точки XP на час. От подаръците - най-ефективни са фурми, банан, нар, грейпфрут, и това "passion fruit", те носят чиста печалба от над 10.0 пари от 1 квадрат (16 дървета) на час. Всички останали дървета по-добре да се продават, защото най-хубавото което можеше да се купи, беше зелен лимон, с 10.0 на час. И може би маслината е много ефективна, защото беше най-ценния подарък, а никой не беше стигнал толкова нагоре, за да ми я подари, и да знам какви печалби носи, и само аз я подарявах. Сега може да има промени де, аз вече 1 месец откак не играя. Нещо друго от кухнята ?

Коментар

Dilyan Stefanov приемам и пращам покани . На 25-то ниво съм .
            http://vbox7.com/play:1631a342
            http://www.vbox7.com/play:316f1b62
            http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
            http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

имаш покана

Коментар

Има нещо нередно в цялата тая работа... народа сади чушки и домати във Фейсбук, забива се в Скайп... Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 П.П. 27 ниво Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

34 ниво за сега.Оги беше дръпнал много с тия дръвчета,но като се опитам да му помогна с фермата ми се налагаше да чакам доста време докато зареди.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

MitioLudiq написа:
                    и колко нива е цялата игра знаеш ли ??
                    Още един фен на фермата - 36 ниво съм Забавна е игричката , особено като трябва да убиваш време . Имам една абонатка на 50-ти левел , явно са доста Къпините са печеливши , но постоянно трябва да се берат За по един ден най-печеливши са гроздето и граха ogi28b - появиха се нови животни и декорации :P Пращам ви покани , че ми трябват още 6 комшии Teodor Todorov
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                      ...Пращам ви покани , че ми трябват още 6 комшии Teodor Todorov
                      Кой от всичките 163-ма си ти Я по добре ти прати: Dimitar Endarov
                      LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                      LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                      LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                      Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                      Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Колко двойника съм имал Приех те . По общите приятели е най-лесно да се разпознаваме от форума
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                          Колко двойника съм имал Приех те . По общите приятели е най-лесно да се разпознаваме от форума
                          Даммм,и аз така се ориентирах
                          LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                          LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                          LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                          Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                          Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

За моето ниво засега най-печеливш е оризът :D ама бързо напредвам и ще почвам грозде :D

Коментар

Сега и аз ще те добавя, аз съм се записъл Till Lindeman Georgi, да не се чудиш.
                              Fiat Coupe 1.8 16v 131k.c. 06.2000г. Мн бега

Коментар

rammstein757 написа:
                                Сега и аз ще те добавя, аз съм се записъл Till Lindeman Georgi, да не се чудиш.
                                Предложих ти .. аз съм Bogomil Nachev

Коментар

Working...
                                X