Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли хора , които играят FarmVille във FaceBook ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-голямата далавера от подаръците са ми пълни туби с гориво
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Мдааам... особенно полезни за единия от новите "рибъни"!П.П. Пращайте подаръци подаръци :P , че сега може да отваряте подаръците от елхата и след това да сложите нови.

Коментар

Помогнете на една приятелка изпаднала в нужда http://www.facebook.com/?ref=home#/p...2F281920872138

Коментар

За такава кауза , как да не помогнеш
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Мале ако я гребна с мотиката В кръга на шегата
            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
            .

Коментар

Търся 3 съседи, ако някой има нужда да пише.Vladimir Denchev :D

Коментар

Вие сте луди, бе хора! Нямате ли си друга работа? Аз добре, че не съм се хванала на хорото, като знам как се зарибявам...
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Вие сте луди, бе хора! Нямате ли си друга работа? Аз добре, че не съм се хванала на хорото, като знам как се зарибявам...
                  Луди са я и моята жена и тя е полудяла.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Докато разцъквах фермата реших да направя и една страница на Фиат, че нещо липсва: http://www.facebook.com/pages/Fiat/278451304101?ref=nf

Коментар

Гррррррррррррррррррррррррррррр........... На 70-то ниво свършва!

Коментар

Tornado написа:
                        Irka_fihi написа:
                        Луди са я и моята жена и тя е полудяла.
                        Mи да оди да сади чушки и домати на полето, виртуално и баба знае!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

ExGANDI написа:
                          след това не може да вдигаш повече левели или те връща от начало
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ами не те връща в началото, но пише Max Level и не качваш повече нива. Иначе точките си се увеличават де. Просто няма да станеш по-голямо ниво.

Коментар

В мафията имам два паспорта за Банкок ако някой все още няма достъп да ми пише съобщение да му пратя.

Коментар

ExGANDI написа:
                                аз седемсети левел не познавам като стигна 70 ще махна посевите,ще наслагам всички сгради и край тях улички оградени с райграс,после е кеф ще спра ама дотогава има мноооооооого да копам
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X