Я някой, който си е патил да каже как стоят нещата със сервизите на Армеец, че до Понеделник трябва да избера. Говоря за София.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Армеец - доверен сервиз?
Collapse
X
-
Значи.Лъки Джем на Самоковско шосе не знам си кой номер.Оправиха ми щетата ама сега след време се вижда къде е натискано повече с шлайфа къде има кит.Другият,който съм ползвал е ИТО МИКС(сега имат ново име)Имат 4 сервиза.На първа българска армия,на Тинтява,на бул.Овча Купел(там я правих аз)и не знам къде още.Та в сервиза където я правиха,не ми уцелиха цвета.Явно са гледали по номера а не по колата.Все пак за 10 год има избеляване.Имаше мараня по цялата кола.Явно или не са я покрили при боята или е била близо до друга кола която са боядисвали.Мога де изредя още поне 3-4 неща ама.........
-
MartoModev написа:Значи.Лъки Джем на Самоковско шосе не знам си кой номер.Оправиха ми щетата ама сега след време се вижда къде е натискано повече с шлайфа къде има кит.Другият,който съм ползвал е ИТО МИКС(сега имат ново име)Имат 4 сервиза.На първа българска армия,на Тинтява,на бул.Овча Купел(там я правих аз)и не знам къде още.Та в сервиза където я правиха,не ми уцелиха цвета.Явно са гледали по номера а не по колата.Все пак за 10 год има избеляване.Имаше мараня по цялата кола.Явно или не са я покрили при боята или е била близо до друга кола която са боядисвали.Мога де изредя още поне 3-4 неща ама.........Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
MartoModev написа:Кажи после резултатаEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:MartoModev написа:Значи.Лъки Джем на Самоковско шосе не знам си кой номер.Оправиха ми щетата ама сега след време се вижда къде е натискано повече с шлайфа къде има кит.Другият,който съм ползвал е ИТО МИКС(сега имат ново име)Имат 4 сервиза.На първа българска армия,на Тинтява,на бул.Овча Купел(там я правих аз)и не знам къде още.Та в сервиза където я правиха,не ми уцелиха цвета.Явно са гледали по номера а не по колата.Все пак за 10 год има избеляване.Имаше мараня по цялата кола.Явно или не са я покрили при боята или е била близо до друга кола която са боядисвали.Мога де изредя още поне 3-4 неща ама.........
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар