Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Армеец - доверен сервиз?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Армеец - доверен сервиз?

Я някой, който си е патил да каже как стоят нещата със сервизите на Армеец, че до Понеделник трябва да избера. Говоря за София.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Значи.Лъки Джем на Самоковско шосе не знам си кой номер.Оправиха ми щетата ама сега след време се вижда къде е натискано повече с шлайфа къде има кит.Другият,който съм ползвал е ИТО МИКС(сега имат ново име)Имат 4 сервиза.На първа българска армия,на Тинтява,на бул.Овча Купел(там я правих аз)и не знам къде още.Та в сервиза където я правиха,не ми уцелиха цвета.Явно са гледали по номера а не по колата.Все пак за 10 год има избеляване.Имаше мараня по цялата кола.Явно или не са я покрили при боята или е била близо до друга кола която са боядисвали.Мога де изредя още поне 3-4 неща ама.........
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
      Значи.Лъки Джем на Самоковско шосе не знам си кой номер.Оправиха ми щетата ама сега след време се вижда къде е натискано повече с шлайфа къде има кит.Другият,който съм ползвал е ИТО МИКС(сега имат ново име)Имат 4 сервиза.На първа българска армия,на Тинтява,на бул.Овча Купел(там я правих аз)и не знам къде още.Та в сервиза където я правиха,не ми уцелиха цвета.Явно са гледали по номера а не по колата.Все пак за 10 год има избеляване.Имаше мараня по цялата кола.Явно или не са я покрили при боята или е била близо до друга кола която са боядисвали.Мога де изредя още поне 3-4 неща ама.........
      Значи още 2 отпаднаха. Разечатал съм си един списък със сервизите им и какво ли не чета за тях и леко полеко ги задрасквам всички. Май ще е труден избора.
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Аз отдавна съм ги кръстил "АрмеНец"

Коментар

Отивай в сервиз Джоки в Овча Купел.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колата утре влиза в сервиз Авто Си в с. Лозен. Колата е на приятелката ми Аудито - удари го леко назаден като паркира :D

Коментар

Кажи после резултата
              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
                Кажи после резултата
                Разбира се. Даже ще направя някоялко сники преди и след ремонта. Пича каза, че за 3-4 дена ще я направи.От Ауди форума са много доволни от него, а и той самият е юзър там.Ще видим към края на седмицата какво ще стане.

Коментар

Както ми обеща човка - в Петък колата беше готова и си я взех. Много съм доволен от отношението и от работата.Ето и няколко снимки на оправената брония:
                  Прикачени файлове

Коментар

Geraka написа:
                    MartoModev написа:
                    Значи още 2 отпаднаха. Разечатал съм си един списък със сервизите им и какво ли не чета за тях и леко полеко ги задрасквам всички. Май ще е труден избора.

Коментар

Working...
                    X