Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замунда

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

До колкото знам при БТК IDSL след рестарт на рутера се присвоява ново IP. Т.е. бан по IP не би трябвало да е причината, ако колегата си е рестартирал рутера. В този случай ще е баннат само акаунта му, ако въобще има бан. При мен огнената стена чат-пат блокира някой сайт, защото не й харесва.

Коментар

Ичкин, надявам се не съм те засегнал. Исках само да те закача

Коментар

coolboby написа:
        Ичкин, надявам се не съм те засегнал. Исках само да те закача
        Пффф ... какво засягане уа Просто ти казвам, че и аз реагирах като тебе, преди да ида там ...
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

: )))))))

Коментар

Ае помогнете е гадове :DСя и аз съм в Кувейт и ... няма замундааааа :D
            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

А уа нали ти написаха по горе?Потърси български прокси сървър, един, два, три ... колкото е нужно, настрой си торент клиента да ползва него пркси и тегли/сийдвай.А и други торент тракери има, защо пък точно замунда ...
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

Абцелютно. Пробвай с www.thepiratebay.org или примерно напиши в гугъла torrent и ще овладееш ситуацията
                Impossible is nothing !

Коментар

Абре ... замундата ми трябва защот майка ми ... не може да се оправи с друго ... Това от предната страница не го отваря и него ... А като един дипломиран програмист, с чисто сърце мога да ви кажа, че не знам какво е прокси и как да го пробвам ... И все пак благодаря
                  Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ама най-най елементарно обяснявам.Прокси сървъра е сървър, който стои между теб и замунда. Ти даваш заявката на прокси сървъра, той препредава на замунда, той получава отговора и го препредава на теб.И понеже замунда допуска само потребители от БГ, ползваш БГ прокси, за да минеш през него. Замунда приема, че си от България, защото ползваш БГ прокси. Проксито те маскира, като "българин".Това е най-елементарно обяснение.
                    www.cyxap.com

Коментар

Пробвай от тук http://proxy-bg.info/
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Ичкин,пием бира :D http://www.stranabg.com/upload/brows...kYS5uZXQv&b=13
                        Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                        Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Аааа жоре ... твойто свърши работа ... ама ай обади се де ... бирата да ти е проблема ... Все пак благодаря и на всички други ...
                          Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                            А като един дипломиран програмист, с чисто сърце мога да ви кажа, че не знам какво е прокси и как да го пробвам...
                            Добре, че не си станал лекар
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Е не е така ... аз не бачкам програмист ... просто имам там няк’ва миризлива тапия :DАз като кажа на някой, че съм програмист и не ми вярват хората ...
                              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

И да бачкаш, какво от това.Съвсем малко общо има програмирането с мрежовото администриране. Няма нищо смущаващо в това, програмист да не познава определен service в компютърна мрежа.Това е работа на мрежовия администратор, който пък може хабер да си няма от същинско програмиране.
                                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                                X