Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замунда

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    batproho написа:
    Ми така е като теглите и после бягате вместо да уплоудвате поне до коефицент 1.00 или поне 72 часа.
    Не е точно така.Аз съм на БТК,винаги като сваля нещо го ъпвам и то доста.Коефицента ми стана от 2.10 на 1.30 Просто БТК имат нисък ъплоад и си е мъка.
    Princo за интернета на БТК мисля че достатъчно сме дискутирали аз също със старият си доставчик имах слаб ъплоуд но сега си качвам доволно с 3-3.5МБ/с.п.с. слабата скорост на качване не ни оправдава да теглим и да бягаме след това нали
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Явно и аз съм баннат,няма влизане в Замунда.
      Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
      Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

batproho написа:
        Princo написа:
        batproho написа:
        Ми така е като теглите и после бягате вместо да уплоудвате поне до коефицент 1.00 или поне 72 часа.
        Не е точно така.Аз съм на БТК,винаги като сваля нещо го ъпвам и то доста.Коефицента ми стана от 2.10 на 1.30 Просто БТК имат нисък ъплоад и си е мъка.
        Princo за интернета на БТК мисля че достатъчно сме дискутирали аз също със старият си доставчик имах слаб ъплоуд но сега си качвам доволно с 3-3.5МБ/с.п.с. слабата скорост на качване не ни оправдава да теглим и да бягаме след това нали
        Винаги като дръпна нещо,сиидвам по два-три дена.Ама кажи как да сиидвам с такава скорост
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз ще ти кажа ама отговорът ми няма да те удовлетвори .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Аз разбрах какъв е пролема,пролема е че съм в Италия,никой тук не я отваря от около 10ина дни
            forza la FIAT
            http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
              Аз разбрах какъв е пролема,пролема е че съм в Италия,никой тук не я отваря от около 10ина дни
              всички които сме в чужбина няма влизане .изрязани сме всички.

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
                Братовчедка ми също мрънка, че не може да влезе в замунда. Тя също е в Италия!

Коментар

Замунда прекрасно върви през български проксита. Тествано е от човек в Канада. Пробвано е с това прокси: http://proxy.edu-varna.com/Пробвайте и вие и споделете мнение!
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                    Замунда прекрасно върви през български проксита. Тествано е от човек в Канада. Пробвано е с това прокси: http://proxy.edu-varna.com/Пробвайте и вие и споделете мнение!
                    Стана, мерси! Имаш целувки от братовчедка ми

Коментар

Едно голямооооооооооооооо мерсиииииииииииииииииии
                      forza la FIAT
                      http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

coolboby написа:
                        jenshen73 написа:
                        Стана, мерси! Имаш целувки от братовчедка ми
                        МММ Важното е да се помага на хора в нужда
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

От това прокси вече не става....Други варианти? Ще има още целувки

Коментар

Я ме светнете и мен, как става с тия проксита, защото и хабер си нямам ... Иначе и майка ми изрева, че не стаа системата ! Тя е в Кувейт.
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Какво куве?

Коментар

Е и аз така реагирах ... ама 10% от световния запас не петрол идват от куве.. какво ?!?!? ... И са светлинни години пред нас ... във всеки един аспект ... Освен разбира се в Перничаните ... те си нямат Перник и може само да ги е яд :DТам селянията е да си надпишеш GMC-то отзад със камъни Сваровски - името си ... И върху чаршафа с който си се наметнал, по ръкавите да носиш диаманти ... Нямам какво повече да кажа :DКуве какво ???
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X