До колкото знам при БТК IDSL след рестарт на рутера се присвоява ново IP. Т.е. бан по IP не би трябвало да е причината, ако колегата си е рестартирал рутера. В този случай ще е баннат само акаунта му, ако въобще има бан. При мен огнената стена чат-пат блокира някой сайт, защото не й харесва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замунда
Collapse
X
-
А уа нали ти написаха по горе?Потърси български прокси сървър, един, два, три ... колкото е нужно, настрой си торент клиента да ползва него пркси и тегли/сийдвай.А и други торент тракери има, защо пък точно замунда ....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Абцелютно. Пробвай с www.thepiratebay.org или примерно напиши в гугъла torrent и ще овладееш ситуациятаImpossible is nothing !
Коментар
-
Абре ... замундата ми трябва защот майка ми ... не може да се оправи с друго ... Това от предната страница не го отваря и него ... А като един дипломиран програмист, с чисто сърце мога да ви кажа, че не знам какво е прокси и как да го пробвам ... И все пак благодаряFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ама най-най елементарно обяснявам.Прокси сървъра е сървър, който стои между теб и замунда. Ти даваш заявката на прокси сървъра, той препредава на замунда, той получава отговора и го препредава на теб.И понеже замунда допуска само потребители от БГ, ползваш БГ прокси, за да минеш през него. Замунда приема, че си от България, защото ползваш БГ прокси. Проксито те маскира, като "българин".Това е най-елементарно обяснение..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Пробвай от тук http://proxy-bg.info/Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Ичкин,пием бира :D http://www.stranabg.com/upload/brows...kYS5uZXQv&b=13Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
И да бачкаш, какво от това.Съвсем малко общо има програмирането с мрежовото администриране. Няма нищо смущаващо в това, програмист да не познава определен service в компютърна мрежа.Това е работа на мрежовия администратор, който пък може хабер да си няма от същинско програмиране..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар