Здравейте колеги,имам проблем,от няколко дни не мога да отворя Замунда-та,някой да има представа защо?Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замунда
Collapse
X
-
Питай си доставчика. Отваря се, огън е..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Имаше проблем в замундата преди няколко дена!и аз не можех да я отварям гледах в един форум и там установих че проблема е бил в замундата.но сега си я отварям!Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата
Коментар
-
Re: Замунда
bravosx 1,6 16v написа:Здравейте колеги,имам проблем,от няколко дни не мога да отворя Замунда-та,някой да има представа защо?Благодаря предварително!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
а аз защо си мисля че ако е баннат няма да може да си влезе в акаубта а до колкото разбирам тои не може да влезе в самия саит!Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата
Коментар
-
marea_3731 написа:а аз защо си мисля че ако е баннат няма да може да си влезе в акаубта а до колкото разбирам тои не може да влезе в самия саит!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Valiosport написа:Princo написа:marea_3731 написа:а аз защо си мисля че ако е баннат няма да може да си влезе в акаубта а до колкото разбирам тои не може да влезе в самия саит!Банват също за псувни и т.н.П.П Прочети ФАК в замунда.Щи стане ясно.П.П 2 Не ползвам програмата.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Princo написа:Valiosport написа:Princo написа:marea_3731 написа:а аз защо си мисля че ако е баннат няма да може да си влезе в акаубта а до колкото разбирам тои не може да влезе в самия саит!Банват също за псувни и т.н.П.П Прочети ФАК в замунда.Щи стане ясно.П.П 2 Не ползвам програмата.
Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Ми така е като теглите и после бягате вместо да уплоудвате поне до коефицент 1.00 или поне 72 часа.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Ми така е като теглите и после бягате вместо да уплоудвате поне до коефицент 1.00 или поне 72 часа.Просто БТК имат нисък ъплоад и си е мъка.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар