Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо задължително за гледане от всеки итал-фен!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нещо задължително за гледане от всеки итал-фен!

Филмчето е 20тина минути - естествено на Джеръми Кларксън - едва ли има някой който да не го е чувал - ако има - да се поправи веднага иначе няма място във форума Част е от една поредица за колите по света - но страна по страна.Доста е стар - като гледам че нашите бараки са на мода - поне на 12-13 години - да кажем средата на 90-те.Но епизода за Италия е задължителен за гледане.Във филма участват давайки интервюта - Стефани Аниели, Джужаро, Пининфарина...Качил съм го тук: http://tranz.it/load.php?id=YYx26kmu4I5FBzGI416343Мисля че около месец ще е активен линка - 230мб е.Ако някой иска да се изкефи на цялата поредица - Jeremy Clarksons Motorworld - има я в Замунда.Естествено субтитри няма.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

това ще е интереснонякакви други подобни филмчета

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Леле,как кара тоя младеж и колана не си слагал.Ако е у нашия форум много "конско" ще отнесе
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

"Пешеходците могат да бъдат прежалени, с изключение на децата....", "Не мисля, че в града трябва да се носи колан, защото не се движиш бързо...." Лудница просто..а аз от колко време я търся тази поредица не е истина просто. Колега мерси за темата
        FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
        FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Хе хе тоя Джеръми какъв е симпатяга.
          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

"Let’s burn some rubber ! " Много добър филм.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Благодаря за филма!
              Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Не го знам тоз кой е, не мисля и да го гледам.Ама много Ви здраве, с изказвания от рода на:
                едва ли има някой който да не го е чувал - ако има - да се поправи веднага иначе няма място във форума
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Леле,как кара тоя младеж и колана не си слагал.Ако е у нашия форум много "конско" ще отнесе
                  :D
                  Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

emzo написа:
                    Не го знам тоз кой е, не мисля и да го гледам.Ама много Ви здраве, с изказвания от рода на:
                    едва ли има някой който да не го е чувал - ако има - да се поправи веднага иначе няма място във форума
                    Мбре, много сме тънкообидни нещо....Казал съм точно каквото съм мислел - и на мен не ми харесват на други хора мислите ама какво да направя.Ако пък колега точно ТИ се чувстваш по някакъв начин лично засегнат искам да подчертая че тук сме се събрали заради страстта ни към италианските автомобили, и към автомобилите изобщо - така че не смятам че хора които са далече то тази мисъл имат какво да правят тука освен да спамят.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

много добро! :D
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

филма е готин. :D даже успях и да видя като моя кораб
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Малииии - пък колко типота...

Коментар

...
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Абе гледам че на всички Типовци стоповете са все едно затъмени!заводски ли е така !?
                              Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата

Коментар

Working...
                              X