Филмчето е 20тина минути - естествено на Джеръми Кларксън - едва ли има някой който да не го е чувал - ако има - да се поправи веднага иначе няма място във форума Част е от една поредица за колите по света - но страна по страна.Доста е стар - като гледам че нашите бараки са на мода - поне на 12-13 години - да кажем средата на 90-те.Но епизода за Италия е задължителен за гледане.Във филма участват давайки интервюта - Стефани Аниели, Джужаро, Пининфарина...Качил съм го тук: http://tranz.it/load.php?id=YYx26kmu4I5FBzGI416343Мисля че около месец ще е активен линка - 230мб е.Ако някой иска да се изкефи на цялата поредица - Jeremy Clarksons Motorworld - има я в Замунда.Естествено субтитри няма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нещо задължително за гледане от всеки итал-фен!
Collapse
X
-
"Пешеходците могат да бъдат прежалени, с изключение на децата....", "Не мисля, че в града трябва да се носи колан, защото не се движиш бързо...." Лудница просто..а аз от колко време я търся тази поредица не е истина просто. Колега мерси за тематаFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
"Let’s burn some rubber ! " Много добър филм.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
emzo написа:Не го знам тоз кой е, не мисля и да го гледам.Ама много Ви здраве, с изказвания от рода на:едва ли има някой който да не го е чувал - ако има - да се поправи веднага иначе няма място във форумаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар