Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Днес ме освирка един FIAT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

svetkos_ написа:
    style34 написа:
    Ема на една такава проста овца, дето иначе всеки и свири като кара, щото е с две леви ръце, ама иначе като се вози показва средни пръсти, как да не ти се прииска лекинко да й зашиеш един шамар?
    Аз съм за шамара! Скоро пък аз шях да шамаря един пешаходец. Ходеше по средата на улицата и не искаше да мърда дори при клаксон. Явно торбите, които носеше, му тежаха. И му вика - "Чш, чичка, някой ще те блъсне, ако ходиш така!". А той ми отговаря - "Ти такъв шофьор ли си?". Е, как да реагираш, след като срещу теб те гледа тъп човек с празен поглед и уникален въпрос! Затова шамарче, може и тупалка, за да е по-интересно. А средното пръстче в изхода на задната анатомична част.
    За такъв отговор моментално получава едно шише през прозореца ,от полувинка пълно с вода в главата.[/u]
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

style34 написа:
      Ема на една такава проста овца, дето иначе всеки и свири като кара, щото е с две леви ръце, ама иначе като се вози показва средни пръсти, как да не ти се прииска лекинко да й зашиеш един шамар?
      Да се включа и аз...по цял ден съм по улиците на София..и да ви кажа че напоследък адски много се увеличиха такива моми камикадзета..не може да завива,не може да паркира,само педала на газта знае..в най скоро време ще нашамаря някоя...ако чуете да има пребита драйвърка да знаете че съм аз....
      http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Колега, защо се нервиш? Че то момичето ти е отправило директно покана за любовни игри, а също така и предпочитанията си. Явно си няма приятел или поне този, който е карал колата - и чеп за зеле не става от него.П.П. От такива шофьори, които не знаят точно каква е функцията на пешеходната пътека аз лично съм пресъствал на поне 3-4 катастрофи на една и съща в Плевен - пресичащата пътя на тролеите 3 и 7, за да се отиде до втора поликлиника и централния офис на БТК. Сещате се обикновено какви хора преминават от там - главно пенсионери или хора със всякакви болешки запътили се за преглед...
        Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
        Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
        -------------------------------------------------------------

Коментар

Kuku написа:
          Аз редовно си ползвам озвучителната система.... освирквам всичко живо за щяло и нещяло.... ако ще и шефа на ФИАТ да е....
          Хаха, искрено се размях :D

Коментар

Re: Днес ме освирка един FIAT

M-Jet написа:
            Карам си аз към вкъщи и след 200 м ще правя десен завой, на който трябва да дам предимство на пешеходците, понеже и те са на зелено. Пред мен нямаше никакви коли, карах с 40 км/ч., завивам леко и почти спирам, за да пресекат хората, когато една Croma набива рязко спирачки зад мен /явно не е видяла, че спирам/, освирка ме едно хубаво, че "задръствам" кръстовището, а е зелено... Обърнах се да видя какво става, не видях шофьора, а само пасажерката - мацката в колата да ме гледа супер нервно, а за финал и един среден пръст!!! Първо ме хвана яд, че отнесох клаксона за нищо, после се ядосах още повече, понеже ме освирка ФИАТ... А, аз никога не бих освиркал FIAT, още повече като не е виновен! Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
            Да, тук и аз щях да се ядосам при тези обстоятелства. Това за десния завой - много е хубаво, че не го спазвам само аз, така трябва, пешеходците трябва да се пускат.

Коментар

fuoco написа:
              пешеходците трябва да се пускат.
              Аааа, да, още един чудесен текст от ЗДП - щом има пешеходец на пътеката, то задължително трябва да го изчакаме. Точно при такива десни завои на светофара, представяте ли си да има отсреща една баба с бастун, която едва крета.... Ами ако в този момент сме в учебния автомобил, по време на изпит? Късат ни за това, че не сме изчакали пешеходеца, и после ходи се спасявай...

Коментар

ogi28b написа:
                fuoco написа:
                пешеходците трябва да се пускат.
                Аааа, да, още един чудесен текст от ЗДП - щом има пешеходец на пътеката, то задължително трябва да го изчакаме. Точно при такива десни завои на светофара, представяте ли си да има отсреща една баба с бастун, която едва крета.... Ами ако в този момент сме в учебния автомобил, по време на изпит? Късат ни за това, че не сме изчакали пешеходеца, и после ходи се спасявай...
                Оги, мен полЮцай ме освирка на светофар, че не завивам наляво. А точно един автобус минаваше и не виждах отсреща идва ли кола или не. Завих си аз, а тъпото ченге ми се вре отзад, чукнах леко спрачки да ходи да спазва дистанция, а оня почна да ме засича. Насрещно движещите му се разсвириха и се кротна за 200м. Пуснах го да ме изпревари, а оня ме засече. Слизам - кво да видя - тъпо ченге седи в едно Рено Сценик и ми вика "Ти що не минаваш бе, не виждаш ли, че коли няма?". Отговорих му, че не съм виждал и аз си преценявам кога да минавам, а оня взе да ми се пени. Викам му "Ей, срам, че си полицай, плащам ти заплатата, а ми се правиш на мъж с униформата", а тъпото кюфте вика "Ами аз ще я сваля, какво ще се бием ли?". Отговорих му, че е достатъчно прост и си заминах... Знам, че пак ще го засека - ще му запиша номера на тъпото Рено и ще звънна на шефа му да го уволнят. Ебати тъпия интелект.Според ЗДП - всеки извършва маневра и отговаря за безопасното и извършване сам. А не да му дават тон в живота разни калъфи.
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Мда някой полицаи явно им идва до гуша от нещо за да си го изкарват на хората, а и не само полицаи. Грозна ситуация, но е ясно, че юридически няма какво да ти направи.Не е много нормално, който е отзад, да има претенции как се кара отпред. Доста неприятно е, явно, че ти е развалил деня с такива разправии.ogi28b говорех най-вече за наглостта да се тръгва при наличие на хора, които вървят в същата посока и тръгваш с тях едновременно, а тези отсреща, зависи колко са далеч, не намирам за нормално, дори да са отсреща, да ги караш да намаляват скорост. Ако може да се мине, без да им се пречи, в закона мисля, че беше написано в такъв смисъл: преминава се, ако не се пречи на хората да минат със скоростта, с която са тръгнали на зелено. Отделно да не говорим, че и ние няма вечно да сме млади и може да се наложи да ходим повече пеша някой ден. Все пак зеленият светофар за хората изгасва преди този за колите. За късането - само едно такова нарушение едва ли води до късане, а там на всички курсанти трябва да е ясно, че трябва да демонстрират стриктно спазване без да се разчита на самоволна преценка дали ще мина или ще трябва да ме чакат.По подразбиране на изпит, има ли човек, трябва да се чака, там явно е било важно да се покаже разбиране на основната идея, а не умение да преценяваш как да се промушиш възможно най-бързо. Въпреки това, сигурно могат да те скъсат, каквото и да правиш, някой път няма как да се влезе, без да те пуснат други коли, така че изпитът е малко субективен, за това има човек, който преценява дали да минеш, а не машина, котео си има предимства и недостатъци.Лошото е, че хората бързо започват да отчитат основните идеи за излишни, за да правят целенасочени нарушения с усмивка на уста. А основните идеи са най-важното и за безопасността.Пак ще се повторя, всеки самодоволен нарушител някога слиза от колата си, и минава от другата страна на бариерата, тогава, независимо дали се дразни, или не, търпи същите неща, които е правил в колата, на свой гръб, като оставим настрани, че трябва да чака търпеливо други като него...

Коментар

jenshen73 написа:
                    ...Пуснах го да ме изпревари, а оня ме засече. Слизам - кво да видя - тъпо ченге седи в едно Рено Сценик и ми вика "Ти що не минаваш бе, не виждаш ли, че коли няма?". Отговорих му, че не съм виждал и аз си преценявам кога да минавам, а оня взе да ми се пени. Викам му "Ей, срам, че си полицай, плащам ти заплатата, а ми се правиш на мъж с униформата", а тъпото кюфте вика "Ами аз ще я сваля, какво ще се бием ли?". Отговорих му, че е достатъчно прост и си заминах... Знам, че пак ще го засека - ще му запиша номера на тъпото Рено и ще звънна на шефа му да го уволнят. Ебати тъпия интелект...
                    За злоупотреба със служебно положение явно не са чували, а също така и за наказването му. Представи си ако пък го блъснеш какво ще стане - направо ще те налага с палката.
                    Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                    Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                    -------------------------------------------------------------

Коментар

Working...
                    X