Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Днес ме освирка един FIAT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес ме освирка един FIAT

Карам си аз към вкъщи и след 200 м ще правя десен завой, на който трябва да дам предимство на пешеходците, понеже и те са на зелено. Пред мен нямаше никакви коли, карах с 40 км/ч., завивам леко и почти спирам, за да пресекат хората, когато една Croma набива рязко спирачки зад мен /явно не е видяла, че спирам/, освирка ме едно хубаво, че "задръствам" кръстовището, а е зелено... Обърнах се да видя какво става, не видях шофьора, а само пасажерката - мацката в колата да ме гледа супер нервно, а за финал и един среден пръст!!! Първо ме хвана яд, че отнесох клаксона за нищо, после се ядосах още повече, понеже ме освирка ФИАТ... А, аз никога не бих освиркал FIAT, още повече като не е виновен! Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

Е... какво толкова? Обсъждали сме подобни теми. Мен няколко пъти ме е засичал Фиат, а една Брава с регистрация М .... ми пресече пътя преминавайки на червено... "Мацка" ми е показвала среден пръст, когато по бул. Левски на двойна непрекъсната линия реши да прави ляв завой, а аз зациклих на клаксона... :D Но такава, какво да я правиш... освен да слезна и да я питам "Пача, искаш ли да ти го завра този пръст някъде?"
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: Днес ме освирка един FIAT

M-Jet написа:
      Карам си аз към вкъщи и след 200 м ще правя десен завой, на който трябва да дам предимство на пешеходците, понеже и те са на зелено. Пред мен нямаше никакви коли, карах с 40 км/ч., завивам леко и почти спирам, за да пресекат хората, когато една Croma набива рязко спирачки зад мен /явно не е видяла, че спирам/, освирка ме едно хубаво, че "задръствам" кръстовището, а е зелено... Обърнах се да видя какво става, не видях шофьора, а само пасажерката - мацката в колата да ме гледа супер нервно, а за финал и един среден пръст!!! Първо ме хвана яд, че отнесох клаксона за нищо, после се ядосах още повече, понеже ме освирка ФИАТ... А, аз никога не бих освиркал FIAT, още повече като не е виновен! Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
      Колко познато!И какво като е ФИАТ, идиотите карат всякакви коли. Пък и не те е освиркал фиата, а кретена в него....
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Селяни има навсякъде, карат всичко. Колко селяци се качиха на Фиат не е истина. Този качил няква чапла и се прави на силен. Баси боклуците ги има.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Vladim написа:
          Е... какво толкова? Обсъждали сме подобни теми. Мен няколко пъти ме е засичал Фиат, а една Брава с регистрация М .... ми пресече пътя преминавайки на червено... "Мацка" ми е показвала среден пръст, когато по бул. Левски на двойна непрекъсната линия реши да прави ляв завой, а аз зациклих на клаксона... :D Но такава, какво да я правиш... освен да слезна и да я питам "Пача, искаш ли да ти го завра този пръст някъде?"
          Цялата работа беше, че се стреснах супер яко /даже подскочих/, понеже беше нагло и продължително. А аз си слушах музика, беше ми гот... Развали ми се настроението! Мразя да ми вменяват вина, когато нямам такава!

Коментар

Явно е модерно пичките( пасажерки) да показват средни пръсти. На мен пък ми показа една от един Ситроен Берлинго ( аз съм с Ксара) . Защото на път с 2 ленти карах в дясната с 20км/ч за да си изхвърля боклука през джама в една кофа. И докато ме изпреварваха се ПО-ЗДРАВихме с кифлата.
            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Голяма драма в тази тема! Направо идете при Опра да си излеете мъката
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

много чуствителни душици имало тук
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                  много чуствителни душици имало тук
                  Авторът в друга тема пише, че е живял в чужбина... нормално е да се стряска от законите на джунглата тук!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

А, това е типичен случй на простащина, защото ти просто си давал дължимото предимство на пешеходци.Аз тази сутрин пък освирках една мацка с Lancia Y, която беше спряла в дясната лента преди СУ на аварийки и просто си стоеше в колата запушила пътя. Та като видях заглавието на темата ти, викам чакай да видя да не би случайно да става дума за мен (в момента карам Брава-та на баща ми) и да не би аз да съм престъпника
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Аз редовно си ползвам озвучителната система.... освирквам всичко живо за щяло и нещяло.... ако ще и шефа на ФИАТ да е....

Коментар

Ема на една такава проста овца, дето иначе всеки и свири като кара, щото е с две леви ръце, ама иначе като се вози показва средни пръсти, как да не ти се прииска лекинко да й зашиеш един шамар?
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                          Ема на една такава проста овца, дето иначе всеки и свири като кара, щото е с две леви ръце, ама иначе като се вози показва средни пръсти, как да не ти се прииска лекинко да й зашиеш един шамар?
                          не с лошо колега, не може ли по друг начин някак да се разберете
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Колкото и да си пишем простотията винаги ще я има ,и пътищата ни да оправят дори,акъл в главите на някой хора не може да се нале е,заради които срадат много невини хора.Българинат си остава Българин нема оправия.Поне олеква като се споделя из нета.
                            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

style34 написа:
                              Аз съм за шамара! Скоро пък аз шях да шамаря един пешаходец. Ходеше по средата на улицата и не искаше да мърда дори при клаксон. Явно торбите, които носеше, му тежаха. И му вика - "Чш, чичка, някой ще те блъсне, ако ходиш така!". А той ми отговаря - "Ти такъв шофьор ли си?". Е, как да реагираш, след като срещу теб те гледа тъп човек с празен поглед и уникален въпрос! Затова шамарче, може и тупалка, за да е по-интересно. А средното пръстче в изхода на задната анатомична част.
                              NOW: ???
                              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                              X