Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За мърлявите миячи на стъкла...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Колкото и красива да е като знам, че е циганка - не, мерси.
    Е нейде така де... И някоя убава негърка ли ще върнеш? Расист такъв! :D :P Малко понамирисват, ама какво... Между другото днес по Нова в предаването на Гала обсъждат въпросният проблем. Ако прочетете това навреме пускайте телвизорите!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Абе понамирисвала, криви й били зъбките, малко била пълничка... Стига глупости бе... Нали знаете лафа "кой’ пробира - м@стурбира" На "онзи" там долу времето му тече, после ще ви се иска, ама няма да можете, така че м@ндръсайте, докато е време... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
      M-Benz E 250 TD 150hp
      M-Benz 200d 75 hp
      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

винаги им давам особено ако съм тръгнал да играя комар но тва само на малки циганета големи кадеми са :D
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Re: За мърлявите миячи на стъкла...

////Punto//// написа:
          Абе не сам. И на СУ има. От страната на В.Левски като се спускаш от паметника към СУ. И тва за мачетето ... преди време един водач беше бил друг водач с мачете по темето. Да не си бил ти ? :D
          Да де, ама не съвсем. Всеки ден минавам от там и скоро не съм ги мяркал. А относно мачетето... онзи просто е един имитатор!

Коментар

Vladim написа:
            @Ichkin за да не ти дрънкат стотинките си ги дръж в джоба! :P Иначе наистина спонсорираш сивата икономика и по-точно гнуслярите, които седят зад миячите на стъкла. И нали се сещаш, че ако никой не им подмята стотинки ще се ометат от кръстовищата!
            Ааа такам ... стотинките в джоба ... ми късат джоба Гнуслярите зад миячите ... убий ме няма да повярвам, че някой им държи сметка на тези :DИ третото ... аз искам да има 2 пъти в месеца кой да ми изтрие стъклата читаво, а не като тези на бензиностанциите ... отбий номер А както томазо спомена ... най весели са тея мъничките ... като чуят музиката от колата и кат почнат да ми играят Една усмивка в повече на никой не вреди Не, че не ми се е и случвало да се налага да слизам да го гоня оня между колите, ама тука всичко си е строго индивидуално ... както има различно качество на фирмите във всички области така и при Х’Айшитата
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Vladim написа:
              style34 написа:
              Е нейде така де... И някоя убава негърка ли ще върнеш? Расист такъв! :D :P Малко понамирисват, ама какво... Между другото днес по Нова в предаването на Гала обсъждат въпросният проблем. Ако прочетете това навреме пускайте телвизорите!
              Аааа не! Негърка или по-скоро мулатка не връщам :D
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Immortal написа:
                pakumba написа:
                всъщност проблема май пак опира до расизъм, ако една хубавичка българска мацка ми се залети да ми мие джама няма да откажа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                Бе и циганка да е, да залепи две убави цици на стъклото...
                Дидо,тая суша ти е замъглила разсъдъка!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Тея нагляри неискам да ги виждам. Последния път изкара късмет един ром че имаше колона зад мен, а светофара светна зелено. Та въпросния почна да ми цапа джама въпреки жестовете от моя страна, че неискам и след като ми светна зелено и тръгнах без да му дам пари започна да чука по колата с четката си или там каквото беше.. Побеснях и с удоволсвие щях да сляза да му плесна една, но колите отзад бяха много настоятелни с клаксоните при зеления светофар.... Та пари никога на тея мизерници !!! Да се хванат на истинска работа. Аз как мога да работя на 2 места за да преживявам....
                  Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                  Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                    ...Побеснях и с удоволсвие щях да сляза да му плесна една....
                    Пробвано е. Не става - много бързо бягат, а аз съм 100 кила
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Еми как няма да бягат бързо, все пак постоянно ги гонят и са много добре тренирани. :D
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

gantcho написа:
                        bachev написа:
                        ...Побеснях и с удоволсвие щях да сляза да му плесна една....
                        Пробвано е. Не става - много бързо бягат, а аз съм 100 кила
                        ООо аз съм много бърз :P 70 кила съм, а и съм тренирал лека атлетика когато бях млад :П Малък ама злобен :П Нема бягане ама ме натиснаха отзад. Става въпрос за националния стадион в пиковите часове, а аз бях 2-ра кола на светофара...
                        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

tomazo написа:
                          винаги им давам особено ако съм тръгнал да играя комар но тва само на малки циганета големи кадеми са :D
                          Ето каква била тайната на успеха в онлайн залаганията (и не само)
                          N.Y. State of Mind

Коментар

Аз един път съм срещал само на Софийския на светофара. Изчисти ми предното стъкло и ми стана неудобно, дадох му 1,20 ... още ме е яд Който е мека мария ще даде - на това се разчита.
                            I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

Ichkin написа:
                              Ааа такам ... стотинките в джоба ... ми късат джоба Гнуслярите зад миячите ... убий ме няма да повярвам, че някой им държи сметка на тези :DИ третото ... аз искам да има 2 пъти в месеца кой да ми изтрие стъклата читаво, а не като тези на бензиностанциите ... отбий номер А както томазо спомена ... най весели са тея мъничките ... като чуят музиката от колата и кат почнат да ми играят Една усмивка в повече на никой не вреди Не, че не ми се е и случвало да се налага да слизам да го гоня оня между колите, ама тука всичко си е строго индивидуално ... както има различно качество на фирмите във всички области така и при Х’Айшитата
                              Аз не съм видял мангал да измие качествено стъкло, ама карай... а пък и качествено измотото стъкло, колко време остава такова в градска среда? А че това е организирана дейност и някой друг им прибира парите... нямам намерение да те убеждавам, просто е така! :D И трето. Между другото една качествена бърсалка за джам струва няколко лева и кара с години. Имам една, която сигурно е на над 6 години от едната страна е с гумиран профил, от другата с нещо като гумен дунапрен. Имам си и едно шише с литър вода в багажника, стига точно за всички стъкла, фаровете и за стоповете може да остане!

Коментар

style34 написа:
                                Vladim написа:
                                style34 написа:
                                Аааа не! Негърка или по-скоро мулатка не връщам :D
                                Хихи, и аз не ги връщам мулатките Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 . За негърките може да се стигне до оглеждане с цел смаляване на огромните неща, които мн. умело могат да връткат в ритъм ( bounce ) Ахихихихи
                                CSI in the CAR !!!
                                Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Working...
                                X