style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За мърлявите миячи на стъкла...
Collapse
X
-
Абе понамирисвала, криви й били зъбките, малко била пълничка... Стига глупости бе... Нали знаете лафа "кой’ пробира - м@стурбира" На "онзи" там долу времето му тече, после ще ви се иска, ама няма да можете, така че м@ндръсайте, докато е време... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Re: За мърлявите миячи на стъкла...
////Punto//// написа:Абе не сам. И на СУ има. От страната на В.Левски като се спускаш от паметника към СУ. И тва за мачетето ... преди време един водач беше бил друг водач с мачете по темето. Да не си бил ти ? :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:@Ichkin за да не ти дрънкат стотинките си ги дръж в джоба! :P Иначе наистина спонсорираш сивата икономика и по-точно гнуслярите, които седят зад миячите на стъкла. И нали се сещаш, че ако никой не им подмята стотинки ще се ометат от кръстовищата!Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Vladim написа:style34 написа:Колкото и красива да е като знам, че е циганка - не, мерси.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Immortal написа:pakumba написа:всъщност проблема май пак опира до расизъм, ако една хубавичка българска мацка ми се залети да ми мие джама няма да откажа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Тея нагляри неискам да ги виждам. Последния път изкара късмет един ром че имаше колона зад мен, а светофара светна зелено. Та въпросния почна да ми цапа джама въпреки жестовете от моя страна, че неискам и след като ми светна зелено и тръгнах без да му дам пари започна да чука по колата с четката си или там каквото беше.. Побеснях и с удоволсвие щях да сляза да му плесна една, но колите отзад бяха много настоятелни с клаксоните при зеления светофар.... Та пари никога на тея мизерници !!! Да се хванат на истинска работа. Аз как мога да работя на 2 места за да преживявам....Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Еми как няма да бягат бързо, все пак постоянно ги гонят и са много добре тренирани. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
gantcho написа:bachev написа:...Побеснях и с удоволсвие щях да сляза да му плесна една....Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Ichkin написа:Ааа такам ... стотинките в джоба ... ми късат джоба Гнуслярите зад миячите ... убий ме няма да повярвам, че някой им държи сметка на тези :DИ третото ... аз искам да има 2 пъти в месеца кой да ми изтрие стъклата читаво, а не като тези на бензиностанциите ... отбий номер А както томазо спомена ... най весели са тея мъничките ... като чуят музиката от колата и кат почнат да ми играят Една усмивка в повече на никой не вреди Не, че не ми се е и случвало да се налага да слизам да го гоня оня между колите, ама тука всичко си е строго индивидуално ... както има различно качество на фирмите във всички области така и при Х’АйшитатаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
style34 написа:Vladim написа:style34 написа:Колкото и красива да е като знам, че е циганка - не, мерси.CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар