Колкото и красива да е като знам, че е циганка - не, мерси.
Е нейде така де... И някоя убава негърка ли ще върнеш? Расист такъв! :D :P Малко понамирисват, ама какво... Между другото днес по Нова в предаването на Гала обсъждат въпросният проблем. Ако прочетете това навреме пускайте телвизорите!
Абе понамирисвала, криви й били зъбките, малко била пълничка... Стига глупости бе... Нали знаете лафа "кой’ пробира - м@стурбира" На "онзи" там долу времето му тече, после ще ви се иска, ама няма да можете, така че м@ндръсайте, докато е време... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Абе не сам. И на СУ има. От страната на В.Левски като се спускаш от паметника към СУ. И тва за мачетето ... преди време един водач беше бил друг водач с мачете по темето. Да не си бил ти ? :D
Да де, ама не съвсем. Всеки ден минавам от там и скоро не съм ги мяркал. А относно мачетето... онзи просто е един имитатор!
@Ichkin за да не ти дрънкат стотинките си ги дръж в джоба! :P Иначе наистина спонсорираш сивата икономика и по-точно гнуслярите, които седят зад миячите на стъкла. И нали се сещаш, че ако никой не им подмята стотинки ще се ометат от кръстовищата!
Ааа такам ... стотинките в джоба ... ми късат джоба Гнуслярите зад миячите ... убий ме няма да повярвам, че някой им държи сметка на тези :DИ третото ... аз искам да има 2 пъти в месеца кой да ми изтрие стъклата читаво, а не като тези на бензиностанциите ... отбий номер А както томазо спомена ... най весели са тея мъничките ... като чуят музиката от колата и кат почнат да ми играят Една усмивка в повече на никой не вреди Не, че не ми се е и случвало да се налага да слизам да го гоня оня между колите, ама тука всичко си е строго индивидуално ... както има различно качество на фирмите във всички области така и при Х’Айшитата
Е нейде така де... И някоя убава негърка ли ще върнеш? Расист такъв! :D :P Малко понамирисват, ама какво... Между другото днес по Нова в предаването на Гала обсъждат въпросният проблем. Ако прочетете това навреме пускайте телвизорите!
Аааа не! Негърка или по-скоро мулатка не връщам :D
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Тея нагляри неискам да ги виждам. Последния път изкара късмет един ром че имаше колона зад мен, а светофара светна зелено. Та въпросния почна да ми цапа джама въпреки жестовете от моя страна, че неискам и след като ми светна зелено и тръгнах без да му дам пари започна да чука по колата с четката си или там каквото беше.. Побеснях и с удоволсвие щях да сляза да му плесна една, но колите отзад бяха много настоятелни с клаксоните при зеления светофар.... Та пари никога на тея мизерници !!! Да се хванат на истинска работа. Аз как мога да работя на 2 места за да преживявам....
Еми как няма да бягат бързо, все пак постоянно ги гонят и са много добре тренирани. :D
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
...Побеснях и с удоволсвие щях да сляза да му плесна една....
Пробвано е. Не става - много бързо бягат, а аз съм 100 кила
ООо аз съм много бърз :P 70 кила съм, а и съм тренирал лека атлетика когато бях млад :П Малък ама злобен :П Нема бягане ама ме натиснаха отзад. Става въпрос за националния стадион в пиковите часове, а аз бях 2-ра кола на светофара...
Аз един път съм срещал само на Софийския на светофара. Изчисти ми предното стъкло и ми стана неудобно, дадох му 1,20 ... още ме е яд Който е мека мария ще даде - на това се разчита.
I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......
Ааа такам ... стотинките в джоба ... ми късат джоба Гнуслярите зад миячите ... убий ме няма да повярвам, че някой им държи сметка на тези :DИ третото ... аз искам да има 2 пъти в месеца кой да ми изтрие стъклата читаво, а не като тези на бензиностанциите ... отбий номер А както томазо спомена ... най весели са тея мъничките ... като чуят музиката от колата и кат почнат да ми играят Една усмивка в повече на никой не вреди Не, че не ми се е и случвало да се налага да слизам да го гоня оня между колите, ама тука всичко си е строго индивидуално ... както има различно качество на фирмите във всички области така и при Х’Айшитата
Аз не съм видял мангал да измие качествено стъкло, ама карай... а пък и качествено измотото стъкло, колко време остава такова в градска среда? А че това е организирана дейност и някой друг им прибира парите... нямам намерение да те убеждавам, просто е така! :D И трето. Между другото една качествена бърсалка за джам струва няколко лева и кара с години. Имам една, която сигурно е на над 6 години от едната страна е с гумиран профил, от другата с нещо като гумен дунапрен. Имам си и едно шише с литър вода в багажника, стига точно за всички стъкла, фаровете и за стоповете може да остане!
Аааа не! Негърка или по-скоро мулатка не връщам :D
Хихи, и аз не ги връщам мулатките Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 . За негърките може да се стигне до оглеждане с цел смаляване на огромните неща, които мн. умело могат да връткат в ритъм ( bounce ) Ахихихихи
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
Коментар