всъщност проблема май пак опира до расизъм, ако една хубавичка българска мацка ми се залети да ми мие джама няма да откажа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За мърлявите миячи на стъкла...
Collapse
X
-
Re: Просто се обадете на 166...
M-Jet написа:Всеки път като ги видя така на кръстовище и полудявам. Пътувам много в чужбина - това никъде го няма... Обаждам се на 166, казвам точно на кое кръстовище са и до 20 минути вече ги няма, понеже патрулката е пристигнала. Смятам, че с постоянно и то масово обаждане за всички възможни места ще се увеличи контролът и ще ги е страх да ходят пак. Забелязвам, че след няколко поредни дни и обаждания за някое кръстовище ефект има - изчезват или се преместват... на следващото. Така малко по-малко ще ги избутаме!
Коментар
-
Re: Просто се обадете на 166...
Airfan написа:Има имааа, в петък бях в Лариса, Гърция...
Коментар
-
да ви призная чесно вече избягвам такива крастовища таи като един таква сингал за малко да ми откарти чистачките . карам си аз кам младост да взема жена ми и на софиския ме хваща червемо . и едим трагва кам мене и почва да тарка джамот а аз сиседим мирно кротко слушам си музика и наи очтиво му се развиквам но тои продалжава сингала му сас сингал , пускам чистачките праскам джамот а тои упорит. и накрая не издаржах без да слизам или отварям вратите или прозорците само светнах лампиона отметнах си блузата а тапака направи се испари от страх без да иска нищо.
Коментар
-
gips ... Викни някой да ти помага с правописа !Всички до тука не дават ... Е явно аз съм първият, който дава ... имам си 2-3 кръстовища, където си ги мият читаво ... и като ме видят, направо се затичват по двама трима и се почва ... предно ... задно .... фаровее .... номера ... и всичкото т’ва на цената да спрат да ми дрънкат стотинките от пепелника ... и к’во ... нещо лошо ... ? Е на някои кръстовища като ги видя наркоманите, които събират кой знае за к’во ... на тях не давам ... ама на циганите ... даже с кеф ... щото предпочитам да им дам някоя стотинката, да свършат някоя работа, отколкото да ми седят само и ... бате дая некоя стотинка ... Не съм им фен ... щот в квартала ми е пълно ... даже обратното, но труда трябва да се уважаваFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:давам ... ама на циганите ... даже с кеф ...
Коментар
-
M-Jet написа:Ichkin написа:давам ... ама на циганите ... даже с кеф ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Re: За мърлявите миячи на стъкла...
Vladim написа:crush написа:Ооо, трябва да упражниш лошия поглед. Мен само като ме погледнат в очите им става ясно, че няма да има полза дори от започването на дискусия. Аз по презумция си гледам тип "ела да се сбориме" ...
Коментар
-
Това за просяците ми е болна тема. Отдавна вече не ги отразявам.Последната влиза в едно кафе с малкото си дете в ръце и ми иска пари. Отговорих и че и моите деца вкъщи са гладни и тая направи крагом. Аз деца нямам естествено. Предишния случай. Пия кафе с приятел и идва една и подава шепа за стотинки. Даваме й парички и продължава муфтата, иска цигара. Отговора ми беше "Бейлис не искаш ли?" тая си плю на петите и изчезна.Пари на просяци не давам! На мен кой ми дава, никой..освен майка ми и баща ми! Никой не е дошъл ей така заради хубавите ми очи и да каже ей ти 5 лева, `убав си ми!
Коментар
-
Аз си имам "любимци" от просяците..Първият е един дето се вози в градския транспорт и ходи с едни патерици едвам едвам ,и в следващия момент слиза от рейса и го гледаш как мята на гръб патериците и бегом да хване предния рейс..Страшен е ... Втория е един от въпросните миячи,който го засичам на Сточна гара и всеки ден е с различни нови дрехи ,но в същото време ти проси на джама...От тея наркоманчета няма спасение..Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Много дразнят, аз съм радикален - в задръстване по тези кръстовища не минавам. Няма спасение от тази гнусотия, решат ли да цапат, нищо не може да ги спре, освен бой, а мен ме е гнус и за бой. Последно по Евлоги Георгиев един ми цапа по стъклото и чука с пръст да проси, но не го погледнах и така си отмина. Не знам ако започнат да чупят нещо по колите, имаме ли право да се защитаваме, според закона.Ако някой им удари шамар/ритник, подозирам, че ще има лоши последствия за въпросния шофьор, за съжаление, но някои от тях си заслужават засилка с крак, заради инвазията над личната собственост.
Коментар
-
pakumba написа:всъщност проблема май пак опира до расизъм, ако една хубавичка българска мацка ми се залети да ми мие джама няма да откажа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар