Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За мърлявите миячи на стъкла...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

всъщност проблема май пак опира до расизъм, ако една хубавичка българска мацка ми се залети да ми мие джама няма да откажа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: Просто се обадете на 166...

M-Jet написа:
      Всеки път като ги видя така на кръстовище и полудявам. Пътувам много в чужбина - това никъде го няма... Обаждам се на 166, казвам точно на кое кръстовище са и до 20 минути вече ги няма, понеже патрулката е пристигнала. Смятам, че с постоянно и то масово обаждане за всички възможни места ще се увеличи контролът и ще ги е страх да ходят пак. Забелязвам, че след няколко поредни дни и обаждания за някое кръстовище ефект има - изчезват или се преместват... на следващото. Така малко по-малко ще ги избутаме!
      Има имааа, в петък бях в Лариса, Гърция. На един светофар едно циганче тръгна към мен да ми мие стъклата, аз махам и викам "не, не, не", па по едно време се сетих, че не е да на Гръцки... ха ха, голям сеир. Та като му казах охи, което е не веднага спря и мина на следващия.

Коментар

Re: Просто се обадете на 166...

Airfan написа:
        Има имааа, в петък бях в Лариса, Гърция...
        Вероятно e така, явно има и изключения, но аз в чужбина никога не съм срещал. Все пак да се върна на темата, че наистина има огромен ефект от тел. 166 Пробвай някой път и ако се върнеш след 20-30 минути през същото място, ще видиш, че кръстовищете е празно!

Коментар

И аз не давам, и аз пускам чистачките. Задържам лостчето колко ми душа иска, като изсипе 2 кила вода на стъклото и се разкарват. По-добре да тече отвсякъде отколото да ми се търкаля някой по стъклото.

Коментар

да ви призная чесно вече избягвам такива крастовища таи като един таква сингал за малко да ми откарти чистачките . карам си аз кам младост да взема жена ми и на софиския ме хваща червемо . и едим трагва кам мене и почва да тарка джамот а аз сиседим мирно кротко слушам си музика и наи очтиво му се развиквам но тои продалжава сингала му сас сингал , пускам чистачките праскам джамот а тои упорит. и накрая не издаржах без да слизам или отварям вратите или прозорците само светнах лампиона отметнах си блузата а тапака направи се испари от страх без да иска нищо.

Коментар

gips ... Викни някой да ти помага с правописа !Всички до тука не дават ... Е явно аз съм първият, който дава ... имам си 2-3 кръстовища, където си ги мият читаво ... и като ме видят, направо се затичват по двама трима и се почва ... предно ... задно .... фаровее .... номера ... и всичкото т’ва на цената да спрат да ми дрънкат стотинките от пепелника ... и к’во ... нещо лошо ... ? Е на някои кръстовища като ги видя наркоманите, които събират кой знае за к’во ... на тях не давам ... ама на циганите ... даже с кеф ... щото предпочитам да им дам някоя стотинката, да свършат някоя работа, отколкото да ми седят само и ... бате дая некоя стотинка ... Не съм им фен ... щот в квартала ми е пълно ... даже обратното, но труда трябва да се уважава
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                давам ... ама на циганите ... даже с кеф ...
                Колега, ти здраво стимулираш сивата икономика. Или по друг начин казано - пълниш джоба на техния главатар, защото със сигурност парите не отиват за тях... Дори и цигари не могат да си купят с уважения от теб труд!!! Всико се къта и се предава в края на деня. Но виж ако тръгнат с мобилните касови апарати и издават бележки и аз бих се съгласил да дам някоя стотинка...

Коментар

pakumba написа:
                  всъщност проблема май пак опира до расизъм, ако една хубавичка българска мацка ми се залети да ми мие джама няма да откажа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                  Бе и циганка да е, да залепи две убави цици на стъклото...

Коментар

M-Jet написа:
                    Ichkin написа:
                    давам ... ама на циганите ... даже с кеф ...
                    Колега, ти здраво стимулираш сивата икономика. Или по друг начин казано - пълниш джоба на техния главатар, защото със сигурност парите не отиват за тях... Дори и цигари не могат да си купят с уважения от теб труд!!! Всико се къта и се предава в края на деня. Но виж ако тръгнат с мобилните касови апарати и издават бележки и аз бих се съгласил да дам някоя стотинка...
                    Е ще ме прощаваш, ама много телевизия гледаш ...И к’во ... някой ще се занимава с мърливите цигани ... на ден да им зима по 10 лева ... и да ги джоби дали са скрили нещо или не ... че и циганите са толкова тъпи ... аре мани ти ... като става въпрос за пари, циганите са по-хитри и от мен Не вярвам, че има няк’ви такива организации за това ... на военна болница една даже щях да и нося стари дрехи ... нищо лошо няма ... друг е въпроса, че ги дадох на майка ми да се разправя и тя ги е занесла в няк’ва църква дет ги дават на сирачета
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Re: За мърлявите миячи на стъкла...

Vladim написа:
                      crush написа:
                      Ооо, трябва да упражниш лошия поглед. Мен само като ме погледнат в очите им става ясно, че няма да има полза дори от започването на дискусия. Аз по презумция си гледам тип "ела да се сбориме" ...
                      Това го правя, но някои дори не ме поглеждат. Тропам по стъклото, а ако не се впечатлят откопчавам колана и излизам. Последното ми се е случвало само веднъж и може би имах късмет, че бяха само двама. Когато се по-голяма групичка май не е здравословно да се излиза с празни ръце. Тогава ще изкарам мачетето! :D Та, като излезнах от колата онзи така запали, че беше през две коли вече и викаше "недей бе бате, недей..." :DПрави ми впечатление, че мизерниците седят само по кръстовища без камери...
                      Абе не сам. И на СУ има. От страната на В.Левски като се спускаш от паметника към СУ. И тва за мачетето ... преди време един водач беше бил друг водач с мачете по темето. Да не си бил ти ? :D

Коментар

Това за просяците ми е болна тема. Отдавна вече не ги отразявам.Последната влиза в едно кафе с малкото си дете в ръце и ми иска пари. Отговорих и че и моите деца вкъщи са гладни и тая направи крагом. Аз деца нямам естествено. Предишния случай. Пия кафе с приятел и идва една и подава шепа за стотинки. Даваме й парички и продължава муфтата, иска цигара. Отговора ми беше "Бейлис не искаш ли?" тая си плю на петите и изчезна.Пари на просяци не давам! На мен кой ми дава, никой..освен майка ми и баща ми! Никой не е дошъл ей така заради хубавите ми очи и да каже ей ти 5 лева, `убав си ми!

Коментар

Аз си имам "любимци" от просяците..Първият е един дето се вози в градския транспорт и ходи с едни патерици едвам едвам ,и в следващия момент слиза от рейса и го гледаш как мята на гръб патериците и бегом да хване предния рейс..Страшен е ... Втория е един от въпросните миячи,който го засичам на Сточна гара и всеки ден е с различни нови дрехи ,но в същото време ти проси на джама...От тея наркоманчета няма спасение..
                          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Много дразнят, аз съм радикален - в задръстване по тези кръстовища не минавам. Няма спасение от тази гнусотия, решат ли да цапат, нищо не може да ги спре, освен бой, а мен ме е гнус и за бой. Последно по Евлоги Георгиев един ми цапа по стъклото и чука с пръст да проси, но не го погледнах и така си отмина. Не знам ако започнат да чупят нещо по колите, имаме ли право да се защитаваме, според закона.Ако някой им удари шамар/ритник, подозирам, че ще има лоши последствия за въпросния шофьор, за съжаление, но някои от тях си заслужават засилка с крак, заради инвазията над личната собственост.

Коментар

pakumba написа:
                              Е ти пък... виждал съм няколко страхотно красиви циганки през живота си! Ако ти се метне някое такова Наоми на джама със сигурност ще вдигнеш самолета! @Ichkin за да не ти дрънкат стотинките си ги дръж в джоба! :P Иначе наистина спонсорираш сивата икономика и по-точно гнуслярите, които седят зад миячите на стъкла. И нали се сещаш, че ако никой не им подмята стотинки ще се ометат от кръстовищата!
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колкото и красива да е като знам, че е циганка - не, мерси.
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X