Напоследък по софиските булеварди пак се напълни с мургави мърлячи на стъкла. Интересно ми е, защо хората се лъжат и им дават пари!? Забелязал съм, че тези келеши са по-нападателни към жени шофьорки и коли с не софийски регистрации. Сигурен съм, че повечето от вас ще напишат, че не спонсорират тез типове, но ми е по-интересно, ако някой сподели обратното. Никога не съм давал пари на тези мърльовци, които събират пари за някой гащник и дори ми се е случвало да излизам от колата, защото някой не е разбрал с жестове и тропане по стъклото, че не желая услугите му
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За мърлявите миячи на стъкла...
Collapse
X
-
Случвало се е и на мен да си пробутват услугите. Понякога от жал им давам някоя стотинка, друг път ги поглеждам с добрия си поглед и ги отказвам. Помня един път някакъв наглец предварително допря мърлявия парцал до стъклото, за да го изцапа. Нищо не му казах, като свърши му дадох едно пакетче захар за кафе .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
И в най-добро настроение да съм, те са способни да ме влудят моментално. Дадох веднъж цигара, но това беше преди последното увеличение на цените. Сега вече и това е немислимо Ако зависеше от мен бих им намерил приложение в производството на козметика, нали и без това ги кефи да мият (Не правя по-нататъшни уточнения, защото ще ме баннат за подклаждане на етническа непримиримост )She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
И аз не съм им давал и са ми адски противни....А тея дето са по-нахалните,те са ми люмимци..Ти му махаш да не бара нищо,той ти измие джама и подава ръкаvital написа:Не знам дали сте гледали звезден репортер с Елена Йончева. Беше се преоблекла като просяк и просеше на един много добре известен булевард. За половин час нещо от сорта на 15лв събра...Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
vital написа:Не знам дали сте гледали звезден репортер с Елена Йончева. Беше се преоблекла като просяк и просеше на един много добре известен булевард. За половин час нещо от сорта на 15лв събра...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: За мърлявите миячи на стъкла...
Vladim написа:..... и дори ми се е случвало да излизам от колата, защото някой не е разбрал с жестове и тропане по стъклото, че не желая услугите муwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Един такъв почна да ми мие стъклото на Софийския, изми го и жената вика дай му една цигара. Отварям джама давам му цигата и он вика със ядосан глас: "Дай пари бе бате". Една вечер към 1 часа имаше на националния стадион една групичка. Спрях на 10 метра зад предната кола, он идва до мен и почва да търка и аз бавно, бавно мърдам напред.Не се отказа и изми джама накрая, почна да блъска по моето стъкло да му дам пари, ама светно зелено и отпраших с мръсна газБраво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
Пускаш си водата и чистачките и се разкарват.Интересното е че само веднъж са се опитвали много настоятелно да ми мият прозорците, тогава и номера с чистачките не помогна.А тъкмо бях купил Ланчата и беше още с Ямболска регистрация ,та си свалих прозореца и му казах - пич ако искаш да ги измиеш - проблеми няма, но нищо няма да ти дам и бастуна се махна.
Коментар
-
Просто се обадете на 166...
Всеки път като ги видя така на кръстовище и полудявам. Пътувам много в чужбина - това никъде го няма... Обаждам се на 166, казвам точно на кое кръстовище са и до 20 минути вече ги няма, понеже патрулката е пристигнала. Смятам, че с постоянно и то масово обаждане за всички възможни места ще се увеличи контролът и ще ги е страх да ходят пак. Забелязвам, че след няколко поредни дни и обаждания за някое кръстовище ефект има - изчезват или се преместват... на следващото. Така малко по-малко ще ги избутаме!
Коментар
-
Re: За мърлявите миячи на стъкла...
crush написа:Ооо, трябва да упражниш лошия поглед. Мен само като ме погледнат в очите им става ясно, че няма да има полза дори от започването на дискусия. Аз по презумция си гледам тип "ела да се сбориме" ...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар