Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За мърлявите миячи на стъкла...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За мърлявите миячи на стъкла...

Напоследък по софиските булеварди пак се напълни с мургави мърлячи на стъкла. Интересно ми е, защо хората се лъжат и им дават пари!? Забелязал съм, че тези келеши са по-нападателни към жени шофьорки и коли с не софийски регистрации. Сигурен съм, че повечето от вас ще напишат, че не спонсорират тез типове, но ми е по-интересно, ако някой сподели обратното. Никога не съм давал пари на тези мърльовци, които събират пари за някой гащник и дори ми се е случвало да излизам от колата, защото някой не е разбрал с жестове и тропане по стъклото, че не желая услугите му
    Frontera Sport, X20SE март 1998

аз съм давал един път, един мангал идва, аз му викам бягай бе, той аре бе бате ..... аз му кавам бе няма да ти дам бе, той все пак изми прозорците и аз му дадох 5 стотинки, щото толкова стотнки имах. иначе не давам
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Случвало се е и на мен да си пробутват услугите. Понякога от жал им давам някоя стотинка, друг път ги поглеждам с добрия си поглед и ги отказвам. Помня един път някакъв наглец предварително допря мърлявия парцал до стъклото, за да го изцапа. Нищо не му казах, като свърши му дадох едно пакетче захар за кафе .
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И в най-добро настроение да съм, те са способни да ме влудят моментално. Дадох веднъж цигара, но това беше преди последното увеличение на цените. Сега вече и това е немислимо Ако зависеше от мен бих им намерил приложение в производството на козметика, нали и без това ги кефи да мият (Не правя по-нататъшни уточнения, защото ще ме баннат за подклаждане на етническа непримиримост )
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Не знам дали сте гледали звезден репортер с Елена Йончева. Беше се преоблекла като просяк и просеше на един много добре известен булевард. За половин час нещо от сорта на 15лв събра...

Коментар

И аз не съм им давал и са ми адски противни....А тея дето са по-нахалните,те са ми люмимци..Ти му махаш да не бара нищо,той ти измие джама и подава ръка
            vital написа:
            Не знам дали сте гледали звезден репортер с Елена Йончева. Беше се преоблекла като просяк и просеше на един много добре известен булевард. За половин час нещо от сорта на 15лв събра...
            А за цял ден тоя събира повече от две три надници :X ..
            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

vital написа:
              Всъщност проблемът е, че малка част от изкараните пари остават за мърлячите. По-голямата сума отива при тези, които са ги пратили там.

Коментар

Това беше идеята на репортажа.След като останалите просяци/миячи избягаха като видяха камерата, след този половин час се появи полиция, която я арестува... Най-вероятно имат връзка и с полиция...

Коментар

Re: За мърлявите миячи на стъкла...

Vladim написа:
                  ..... и дори ми се е случвало да излизам от колата, защото някой не е разбрал с жестове и тропане по стъклото, че не желая услугите му
                  Ооо, трябва да упражниш лошия поглед. Мен само като ме погледнат в очите им става ясно, че няма да има полза дори от започването на дискусия. Аз по презумция си гледам тип "ела да се сбориме" А сега има нова мода - да закъсват за бензин и искат по 3-4 лв, егати наглостта и някой като се излъже... На Иван Гешов и ВМА най-често им се случва. Едиин път така нагло ми беше застанал пред колата, че като го завиках да се маха, че ако излезна не само за бензин ще го закъса да го таковам, всеки ден закъсва един и същ на едно и също кръстовище... Егати наглите типове, да се хванат на работа бе, аз как работя?!?
                  www.CarProfi-BG.com
                  Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                  Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                  Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Един такъв почна да ми мие стъклото на Софийския, изми го и жената вика дай му една цигара. Отварям джама давам му цигата и он вика със ядосан глас: "Дай пари бе бате". Една вечер към 1 часа имаше на националния стадион една групичка. Спрях на 10 метра зад предната кола, он идва до мен и почва да търка и аз бавно, бавно мърдам напред.Не се отказа и изми джама накрая, почна да блъска по моето стъкло да му дам пари, ама светно зелено и отпраших с мръсна газ
                    Браво 1.6 16v 1996
                    Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Аз пък съм чувал, че пикат в шишетата за да се пени. И хората си мислят, че слагат препарат за съдове или стъкла. До сега не са ми мили стъклата. Само как ми вдигне чистачката и аз открехвам вратата и е на другия край на улицата

Коментар

Пускаш си водата и чистачките и се разкарват.Интересното е че само веднъж са се опитвали много настоятелно да ми мият прозорците, тогава и номера с чистачките не помогна.А тъкмо бях купил Ланчата и беше още с Ямболска регистрация ,та си свалих прозореца и му казах - пич ако искаш да ги измиеш - проблеми няма, но нищо няма да ти дам и бастуна се махна.
                        Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

На Вапцаров и Симеоновско също са редовни. Никога не съм давал няма и да им дам, мамка им мангали гадни. Ненавиждам мангалите, хора, или всъщност май ги мразя...
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Просто се обадете на 166...

Всеки път като ги видя така на кръстовище и полудявам. Пътувам много в чужбина - това никъде го няма... Обаждам се на 166, казвам точно на кое кръстовище са и до 20 минути вече ги няма, понеже патрулката е пристигнала. Смятам, че с постоянно и то масово обаждане за всички възможни места ще се увеличи контролът и ще ги е страх да ходят пак. Забелязвам, че след няколко поредни дни и обаждания за някое кръстовище ефект има - изчезват или се преместват... на следващото. Така малко по-малко ще ги избутаме!

Коментар

Re: За мърлявите миячи на стъкла...

crush написа:
                              Ооо, трябва да упражниш лошия поглед. Мен само като ме погледнат в очите им става ясно, че няма да има полза дори от започването на дискусия. Аз по презумция си гледам тип "ела да се сбориме" ...
                              Това го правя, но някои дори не ме поглеждат. Тропам по стъклото, а ако не се впечатлят откопчавам колана и излизам. Последното ми се е случвало само веднъж и може би имах късмет, че бяха само двама. Когато се по-голяма групичка май не е здравословно да се излиза с празни ръце. Тогава ще изкарам мачетето! :D Та, като излезнах от колата онзи така запали, че беше през две коли вече и викаше "недей бе бате, недей..." :DПрави ми впечатление, че мизерниците седят само по кръстовища без камери...

Коментар

Working...
                              X