Malone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
20 години по-късно...
Collapse
X
-
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
Благодаря за съвета.Ако имаш още такива, освен тези относно секса и спорта ще се радвам да ги чуя. Отворен съм и да чуя как точно да ги правя тези неща, да не би да сбъркам в изпълнението.Поздрави.gantcho написа:Тогава всичко беше държавно. Престъпността също. Службите се грижеха, например, наркотиците да преминават през страната ни безопасно, без да ги спират, но транзит за западните държави.gantcho написа:Не се заблуждавай, сега Боцев и Гоцев ще илязат и ще ти кажат "Мен не ме интересува как е било тогава на запад. За мен е важно, че в България е нямало наркотици!"..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:BTW, ако някой ми обяснява по подобен начин, бих се обидил. Или замисля как ли изглеждам, или как ли изглеждат въпросите ми, за да ми се обяснява така.
Коментар
-
Е, щом децата вече могат да спят спокойно ... значи всичко е наред. По улиците има само щастливи хора.Радост, спокойствие и благоденствие навред.Звучи ми познато, защо ли?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Е, щом децата вече могат да спят спокойно ... значи всичко е наред. По улиците има само щастливи хора.Радост, спокойствие и благоденствие навред.Звучи ми познато, защо ли?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Malone написа:gantcho написа:Тогава всичко беше държавно. Престъпността също. Службите се грижеха, например, наркотиците да преминават през страната ни безопасно, без да ги спират, но транзит за западните държави.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Признавам си, и аз това го измислих с телевизора си Нямам преки доказателства.Lane Staley написа:....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Аз пак си пея моята песен . След 20 години демокрация ето и успехите http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=50586
Коментар
-
dikanio написа:ele написа:Разликата винаги е за тези отдолу.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:razlиката е, че през комунизма хората имаха достатъчно средства да си платят консумативите, да си купят лекарства, да си изгледат децата и т.н. Сега тази прослойка хора едва свързват двата края, а много от тях трябва да избират какво да купят или платят, защото парите не им стигат за всичко. Не е чудно, че носталгията по комунизма е останала точно в тази прослойка.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Данчо , като се поразмисли човек вижда ,че нещата не са баш така както се описват . Така както ти се опитваш да кажеш ,че всичко през комунизма е било лошо и пошло и не намираш поне една частица нещо хубаво , то така и някой от по възрастните се опитват да натрапят, че при сегашния режим всичко пошло и лошо. А не е така . Ако приемем ,че при оня режим е имало 50% хубави неща и 50% извращения, то същото важи и за сегашния режим. Има неща за които не можем да кажем нищо лошо при сегашния режим, но има и много неща които са отвратителни . Така, че не бива вие младите да хвалите само хубавите неща от тоя режим и хулите лошите неща от стария режим ,защото пък моето поколение прави точно обратното хвали хубавите неща от миналото и ненавижда лошите в сегашния режим . Значи сме квит. :D
Коментар
-
gantcho написа:ele написа:razlиката е, че през комунизма хората имаха достатъчно средства да си платят консумативите, да си купят лекарства, да си изгледат децата и т.н. Сега тази прослойка хора едва свързват двата края, а много от тях трябва да избират какво да купят или платят, защото парите не им стигат за всичко. Не е чудно, че носталгията по комунизма е останала точно в тази прослойка.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар