dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
20 години по-късно...
Collapse
X
-
Fiat Marea Weekend 1,6 16V
-
Malone написа:Край за мене на темата. Очевидно е, че няма да достигнем до консенсус.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
peho написа:gantcho написа:... И в момента бъркотията се дължи именно на тази просташка намеса в правилното устройство на една подредена, па макар и бедна държава през 1944 г. Прекалено много радикални промени се извършиха за 45 години и затова победителите във Втората Световна Война станахме победени.....She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
По ясно от това не мога да се изразя, писах достатъчно.Приеми, че ми е дотолкова природната интелигентност и не се мъчи да ме разбираш..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
sugarboy написа:Ами то и в люлката на демокрацията, САЩ, този, който е имал пищов, е застрелвал като куче погледналия го лошо червенокож. Все пак говорим за сегашно време, че в Китай са светлинни години напред, от нас да не говорим, но след най-много десетилетие ще са задминали и американците. А това за погазването на човешките права, и ти си го видял по някоя телевизия, част от пропагандата на американците, ама невинаги, каквото кажат те, е истина. Американците не погазиха ли, и то съвсем реално, човешките права, като бомбардираха Югославия? Или тез бомби са били живителен пролетен дъждец и само са помогнали на горките сърби?!
Коментар
-
Malone написа:По ясно от това не мога да се изразя, писах достатъчно.Приеми, че ми е дотолкова природната интелигентност и не се мъчи да ме разбираш.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Днес в новините по БТВ акад. Кирил Боянов сподели един малко известен факт: в далечната 1985 г. се създаде специалност "Изчислителна техника" във ВМЕИ "Ленин", днешния "ТУ", с указ на Държавния съвет за особено необходими за икономиката специалисти. Бяха обявени 90 (деветдесет) бройки за момчета, привилегията беше, че тези, които успеят да влязат в тази специалност, се освобождават от военна служба. Аз, който винаги съм смятал, че ще стана лекар, реших, че не искам да губя 2 години от живота си в казармата и без подготовка кандидатствах в МЕИ-то. Изкарах оценка 5,82 и с дипломата си 6.00 се оказах 18-ти по бал от 4000 (четири хиляди) кандидати. След като набутаха 5 момчета "по право", деца на АБПФК, и въведоха квоти по градове, а пазарджиклии се оказахме доста умни, имаше реалната опасност да отпадна от тази бройка. В крайна сметка ме приеха в заветната бройка от квотата на Пазарджик, завърших специалността. Някои хора и до днес не ми простиха, че се оказах по-умен от тях... Кой бях аз - нито партиец, нито дете на номенклатурчици, готин, спортист (12,40 на 100 м. в 8-ми клас, мисля, че е вечен рекорд за гимназията), момичетата ме харесваха, някак си не се вписвах в представите за "отличник".Никога никой не ми е предлагал или недай си боже принуждавал да стана член на БКП, не съм имал и желание. Междувременно отмениха указа, така че и в казарма ходих, но това е друга тема. Какво исках да кажа с написаното по-горе ? За умните хора имаше възможности и по времето преди 1989 г.Както казах в първия си пост в темата, имаше и хубаво, и лошо. Някои тук нарекоха тези, които не мислят като тях, промити мозъци. Аз пък ги призовавам да превключат телевизорите си на друг канал .Единствената "партия", в която някога съм членувал, е тази на умните, мислещи и добри хора. Няма ЦСКА, няма Левски, нито БКП, СДС, НДСВ, ГЕРБ..., мисля, че разбрахте коя е моята "партия".Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Пичове, ако седнем на 1 маса.... При толкова зачекнати теми... 7 седмици и седем дни да кръкаме... пак до консенсус няма да стигнем... Щерка ми има втори рожден ден! Наздраве!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
1. Кире, честит ти рожден ден на щерката. Да ви е жива и здрава!2. За Китай не ща да говоря - това е държавата, която разстреля като кучета няколко-стотин свои студента на площада, само щото дръзнаха да простестират - през 1989 година, и все още е забранено да се отбелязва годишнината от това престъпление. Моля - на който му харесва, да заповяда там.3. България след Освобождението няма от какво да се възстановява - просто се е отделила, от една друга развита държава. Няма да обсъждам политическото състояние на Османската Империя, но технологично е била една доста съвременна за времето си държава - една от първите железници в Европа, второто метро в света след това в Лондон е в Цариград, по българските земи е започнала индустриализация още от времето на първата текстилна фабрика на Добри Желязков в Сливен, както и най-големите оръжейни фабрики на Империята (също в Сливен) и т.н.Около 9.09.44 България също е една от най-развитите държави на Балканите, да не казвам най-развитата. А след социализма ходим да ставаме роби на византийците по полетата им...А можеше да е обратно.Примерът за капитализъм / социализъм са Западна и Източна Германия. Какво повече да говорим за това?@Malone: Не си прав, че се крием зад клавиатурите. Ти не си идвал по форумски срещи, но по-голямата част от спорещите тук се познаваме лично, пили сме, яли сме, помагали сме си, ходили сме си на гости. Различните ни гледни точки по дадени въпроси, включително и в тази тема, не ни пречат да си пием виното със snake например.
Коментар
-
Immortal написа:1. Кире, честит ти рожден ден на щерката. Да ви е жива и здрава!2. За Китай не ща да говоря - това е държавата, която разстреля като кучета няколко-стотин свои студента на площада, само щото дръзнаха да простестират - през 1989 година, и все още е забранено да се отбелязва годишнината от това престъпление. Моля - на който му харесва, да заповяда там.3. България след Освобождението няма от какво да се възстановява - просто се е отделила, от една друга развита държава. Няма да обсъждам политическото състояние на Османската Империя, но технологично е била една доста съвременна за времето си държава - една от първите железници в Европа, второто метро в света след това в Лондон е в Цариград, по българските земи е започнала индустриализация още от времето на първата текстилна фабрика на Добри Желязков в Сливен, както и най-големите оръжейни фабрики на Империята (също в Сливен) и т.н.Около 9.09.44 България също е една от най-развитите държави на Балканите, да не казвам най-развитата. А след социализма ходим да ставаме роби на византийците по полетата им...А можеше да е обратно.Примерът за капитализъм / социализъм са Западна и Източна Германия. Какво повече да говорим за това?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Примерът за капитализъм / социализъм са Западна и Източна Германия. Какво повече да говорим за това? .................@Малоне: Не си прав, че се крием зад клавиатурите. Ти не си идвал по форумски срещи, но по-голямата част от спорещите тук се познаваме лично, пили сме, яли сме, помагали сме си, ходили сме си на гости. Различните ни гледни точки по дадени въпроси, включително и в тази тема, не ни пречат да си пием виното със снаке например..............************* и примерът за нас *пропъдените* от тошо през 1989 изселници ... ние изселниците сигурно трябва да построим паметник на ТАТО че без да иска дет се вика *всяко зло за добро...* направи...живот и здраве ...лично на 52 години трябва да съм пенсия...в капиталистическа ТР с много по по прилична заплата в сравнение с родната БГ...минимална пенсия 600 лири макс 1800 лири...или лева... а запада и от нас по добре...в коя бивша соц страна може да се говори за това нещо... ... целувки за мира... и кире да не ви хване мързел... прираста на страната важи и от вас...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
bahricin написа:и примерът за нас пропъдените от тошо през 1989 изселници ... (усещам че много колеги ме и ни псуват но знам че и по голямата част хора колеги са свестни ...доказано и изживяно..).:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар