Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

20 години по-късно...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хайде да успокоим малко страстите. Откъде започнаха по-острите реплики в темата ? Аз написах, че по времето на социализма беше много трудно да си купиш кола, но не и жилище. След това Nino ми опонира, аз се обосновах. Не съм възхвалявал социализма като цяло, изнесох факти, казах си мнението. След което в малките часове Immortal ме цитира и пише да не го дразня с комунистически глупости и след това прословутата реплика за поизтребването. Аз така и не разбрах какво е реалното му мнение по въпроса, защото в полунощ нещата не винаги са такива, каквито изглеждат , но както и да е.Колеги, приемете, че има и други умни хора освен вас, които не споделят вашите възгледи. Оставете ни и ние да имаме право да мислим и да споделяме мислите си. Не всички влизаме в кутийките на Киро, помня че веднъж беше теоритизирал кои са поддръжниците на БСП в наше време...И да повторя, за да е ясно: НИКОГА не съм членувал в политически партии.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Бе Вие ме нарочихте за некъв суперидиот тука бре... И някъде да съм написам, че съм демократ?И аз не съм членувал в никаква партия.Замислял съм се да стана член на ордена на джедаите, но съм стигал само до този стадий.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Много помня аз, като Монк, това е и талант, и наказание . Помня и че беше казал, че тежките спорове трябва да се водят само на маса и с това съм напълно съгласен .

Коментар

snake написа:
          Много помня аз, като Монк, това е и талант, и наказание . Помня и че беше казал, че тежките спорове трябва да се водят само на маса и с това съм напълно съгласен .
          Присъединявам се - на маса с тежко вино и тежки мезета.

Коментар

Е, май изяснихме всичко, засега нема да се трепаме :D . Наздраве на всички в темата. С това завърших и вчера, но тогава май не ме разбрахте:
            snake написа:
            Immortal написа:
            snake написа:
            ...
            ...
            ... Наздраве .

Коментар

Ще бъда кратък : НАЗДРАВЕ.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

И нека всички спорове свършат по този начин.
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Развалихме хубавия спор с консенсус за еденье и пиенье...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Колеги, много рано с наздравиците бе! Винаги съм мислил, че приличното време е 1800 часа, макар често да съм го измествал към 1730 Хайде, холан - наздраве!
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Тцтцтц, вместо да се пуцаме, ние ша пием. Срам мъй от вас, ама са присъединявам - НаздравИ!!!
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

gantcho написа:
                        Колеги, много рано с наздравиците бе! Винаги съм мислил, че приличното време е 1800 часа, макар често да съм го измествал към 1730 Хайде, холан - наздраве!
                        Ганчо,то кат дойди - ни пита! Айде щом е за еденье и пиенье - и аз са присъединявам,че от таз тема ма заболя главата!Наздрави!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Аз не пия през седмицата, но довечера ще направя изключение за ваше здраве . Радвам се, че си оправихме отношенията, тежеше ми.

Коментар

То спор м/у мъж и жена винаги завършва в леглото , а между мъже на масата!Иначе Комунизма беше една среда в която Аз нямаше как да се приобщя, въпреки че като падна бай Тошо бях на 16г. Това беше едно бреме което тегнеше над много Българи.

Коментар

gantcho написа:
                              По телевизията всеки ден гледаш муцуните на партийното ръководство, от които бликат ведри обещания и жизнерадост и дръзновение.
                              Поне сте имали разнообразие и муцуните са били няколко, а не една

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

ExGANDI написа:
                                bahricin написа:
                                ...а има ли някой който е бил или роднина който е бил в ТВУ или БЕЛЕНЕ ...Аз имам и познавам такива...за нищо се избиваха хора...за нищо...
                                Обаче май нямаш ясна представа какво е ТВУ. Популярното обяснение беше Техникум по Вътрешна Украса. :D Няма нищо общо с политизиране и т.н.т. Двама мои съученици ги пратиха в ТВУ и да ти кажа даже закъсняха с прилагането на тази мярка. Но такива заведения си има и сега. Навсякъде по света. Предполагам поне по филмите си чувал за Южениле Цоррецтион Фацилитъ - САЩ варианта на ТВУ. В сравнение с който нашите ТВУ-та са си направо като курорт.Колкото до Белене... Не съм бил и нямам роднина който да е бил там. Когато обаче, в зората на демокрацията, започнах работа в КОЦМ единия от колегите в бригадата точно беше освободен от Белене. И разбира се понеже тогава много се говореше за лагерите сме го разпитвали доста подробно. Той беше лежал от 84-та до 89-та заради грабеж. И казваше, че поне той докато е бил там не е имало нито един политически. Също така твърдеше, че нито един от "старите" не е разказвал нищо подобно. С което не искам да кажа, че това което се говори за Белене не е вярно, а че последните 10-20 години преди промените вече ги е нямало тези неща.
                                :D е вече колегите се почерпиха яката и забравиха за предните спорове...преди всичко завиждам за тази кола която е в гаража ти... :D въпреки че притежавам петито масератти...та без да дъвчим темата и разтягаме като локум ...относно ТВУ не касаех изобщо за училищата а за мините и каменните кариери и този твой приятел или се страхува да каже истината или е обработен от службите или е от самите служби...няма как...остави всичко настрани даже държавата си признава за всичко и всичко е документирано кой от какво е починал в тези лагери...по БНТ ги гледах в документален филм и не е за разправяне...а имам и близък политически освободен през 1989 ...и интерниран ...бе забрави за станалото накрая пак ти казвам сигурно си много голям късметлия собственик на МАSЕRАТТİ QUАRТОPОRТЕ...и аз се присъединявам към колегите ...НАЗДРАВЕ..
                                petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Working...
                                X