Хайде да успокоим малко страстите. Откъде започнаха по-острите реплики в темата ? Аз написах, че по времето на социализма беше много трудно да си купиш кола, но не и жилище. След това Nino ми опонира, аз се обосновах. Не съм възхвалявал социализма като цяло, изнесох факти, казах си мнението. След което в малките часове Immortal ме цитира и пише да не го дразня с комунистически глупости и след това прословутата реплика за поизтребването. Аз така и не разбрах какво е реалното му мнение по въпроса, защото в полунощ нещата не винаги са такива, каквито изглеждат , но както и да е.Колеги, приемете, че има и други умни хора освен вас, които не споделят вашите възгледи. Оставете ни и ние да имаме право да мислим и да споделяме мислите си. Не всички влизаме в кутийките на Киро, помня че веднъж беше теоритизирал кои са поддръжниците на БСП в наше време...И да повторя, за да е ясно: НИКОГА не съм членувал в политически партии.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
20 години по-късно...
Collapse
X
-
Бе Вие ме нарочихте за некъв суперидиот тука бре... И някъде да съм написам, че съм демократ?И аз не съм членувал в никаква партия.Замислял съм се да стана член на ордена на джедаите, но съм стигал само до този стадий.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
gantcho написа:Колеги, много рано с наздравиците бе! Винаги съм мислил, че приличното време е 1800 часа, макар често да съм го измествал към 1730 Хайде, холан - наздраве!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
ExGANDI написа:bahricin написа:...а има ли някой който е бил или роднина който е бил в ТВУ или БЕЛЕНЕ ...Аз имам и познавам такива...за нищо се избиваха хора...за нищо...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар