ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
20 години по-късно...
Collapse
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
Да Ви върна и аз малко назад, хвърлете едно око на този сайт заслужава си.http://detstvoto.com/"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Моля, всички заклеймители на демокрацията да правят разлика между демокрацията у нас (както всичко по български) и истинската демокрация.На нас и социализма ни беше такъв, и демокрацията такава...И за все още не разбралите - примерът е следния - защо нямаше нито един нормален човек от западния свят (изключвам разни разконспирирани съветски агенти), който да иска да емигрира на изток. Не съм чул за нито един убит на Берлинската стена, който да е искал от Западен Берлин да премине в Източен.И последно - къде бихте предпочели ДНЕС да живеете - в Северна Корея, в Куба, в Русия или във Франция, Германия, Холандия?После си задайте въпроса кое е по-доброто - социализма или демокрацията отново.
Коментар
-
Immortal написа:И за все още не разбралите
Коментар
-
ако беше бай тошовото мислите ли че този форум с толкова голяма аудитория и различномислещи щеше да съществува изобщо...и да караме най различни любими фиатки...или пък голямото фиат менте ВАЗ ...на пенсионна възраст получаваш 0 км ЛАДА ...с влог от 1 500 лв ...това са ефтините неща ...а има ли някой който е бил или роднина който е бил в ТВУ или БЕЛЕНЕ ...Аз имам и познавам такива...за нищо се избиваха хора...за нищо...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
style34 написа:Че сега келешите на по 14-15 години се наливат с бира е така и не е похвално. Ама в Америка също го правят и си пафкат редовно трева от време оно. Въпреки това като пораснат повечето не стават изроди. И държавата им е мааалко по-развита от нашата. Да оставим настрана колко са тъпи и тем подобни глупости, защото ние като сме много умни - какво? Има нещо сбъркано в България и това не е демокрацията, а начина по-който се изгражда тя или по който се възприема. За мен, винаги съм казвал, отговора е един - съзнанието и манталитета на българите като цяло - адски прост, завистлив, но за сметка на това нагъл народ сме. Няма какво да се лъжем.
Коментар
-
bahricin написа:...а има ли някой който е бил или роднина който е бил в ТВУ или БЕЛЕНЕ ...Аз имам и познавам такива...за нищо се избиваха хора...за нищо...
Коментар
-
Предлагам следното:Разделяме България на 2 - социалистическа и капиталистическа. Всеки да се пресели в която част повече му харесва.И пак ще се срещнем след 10 години.Упс...то това вече беше направено... ФРГ и ГДР; Ю.Корея и КНДР и др.20 години след падането на стената, хората в бившата източна Германия все още живеят по-бедно. Защо ли?
Коментар
-
ЗАКОН ЗА ПОЛИТИЧЕСКА И ГРАЖДАНСКА РЕАБИЛИТАЦИЯ НА РЕПРЕСИРАНИ ЛИЦАОбн. ДВ. бр.50 от 25 Юни 1991г., Чл. 1. (Изм. - ДВ, бр. 29 от 2005 г.) Обявява се политическа и гражданска реабилитация на лицата, които са били незаконно репресирани заради техния произход, политически убеждения или религиозни вярвания през периода от 12 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г. и ако са:1. (доп. - ДВ, бр. 12 от 2004 г., доп. - ДВ, бр. 29 от 2005 г.) осъдени по наказателни дела с изключение на осъдените от Народния съд 1944 - 1945 г., освен ако са реабилитирани по съдебен ред, деянията им са амнистирани или присъдите им са отменени по реда на надзора;2. незаконно задържани в поделенията на Министерството на вътрешните работи и други места;3. (доп. - ДВ, бр. 29 от 2005 г.) въдворявани в трудововъзпитателни общежития, лагери и други подобни места, както и принудително трудово мобилизирани;4. (доп. - ДВ, бр. 26 от 2008 г.) интернирани, изселвани и заселвани по административен ред или са били нелегални;5. осъдени по наказателни дела за неиздължени държавни доставки;6. изключени студенти и ученици;7. репресирани във връзка с насилствената промяна на имената;8. безследно изчезнали;9. (нова - ДВ, бр. 12 от 2004 г.) български граждани, насилствено изселени в Съветския съюз;10. (нова - ДВ, бр. 29 от 2005 г.) убити на обществени места, в жилища или при опит за бягство;11. (нова - ДВ, бр. 29 от 2005 г.) осъдени за приготовление за бягство, опит за бягство или бягство през границата, или убити при опит за бягство през границата при обстоятелства, свързани с техния произход, политически убеждения или религиозни вярвания;12. (нова - ДВ, бр. 29 от 2005 г.) загинали в затвори, трудововъзпитателни общежития, арести и други подобни места, както и при обстоятелства, свързани с техния произход, политически убеждения или религиозни вярвания;13. (нова - ДВ, бр. 29 от 2005 г.) с висше или полувисше образование, освободени от работа и заставени да работят в общината, в която живеят, по строителни обекти, в системата на чистотата или в селското стопанство;14. (нова - ДВ, бр. 29 от 2005 г.) лишени от право на пенсия.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар