В нашия случай, се оказва, че демокрацията е по-добра от комунизма, НО на народа не му е по-добре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
20 години по-късно...
Collapse
X
-
venco67 написа:dudulia написа:Red Storm написа:".......да стане национален празник".ШегаджияBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Пич, всичките тези "безплатни" неща ги плащаме сега... Не,майна,не ги плащаме.Сега плащаме приватизираните и продадени за по един долар предприятия.Пълни със съвремено(за времето си) оборудване.Знаеш колко е производствената цена на литър гориво.Без значение какво е.И колко е на колонката.Плащаме и липсата на контрол във всички сектори.Що за закони са това-извършваш престъпление и се измъкваш през някаква вратичка.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
dudulia написа:...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Red Storm написа:Пич, всичките тези "безплатни" неща ги плащаме сега...Не,майна,не ги плащаме.Сега плащаме приватизираните и продадени за по един долар предприятия.Пълни със съвремено(за времето си) оборудване.Знаеш колко е производствената цена на литър гориво.Без значение какво е.И колко е на колонката.Плащаме и липсата на контрол във всички сектори.Що за закони са това-извършваш престъпление и се измъкваш през някаква вратичка.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Red Storm написа:Не,не вием.Имаше и хубаво и лошо. Какво стана с Мареата,взе ли я?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
dudulia написа:Колега,не искам да изпадам в спор,но това,което говориш е абсолютно невярно,освен ако баща ти не е бил партиен лидер или ченге!Започвам от плодовете.Цитрусови плодове имаше само по Нова година и то в София и по-големите градове,като основно бяха пускани в т.нар.ПОГАЗНИ МАГАЗИНИ.Колбасите се изчерпваха с македонска наденица и кренвирши,а неща като салам Хемус и луканка се появяваха от време на време по магазините.С месото имаше основно пилешко и когато се пуснеше свинско имаше опашки.Напитки от рода на Кока кола имаше в много редки случаи.Иначе казано нямаше какво да се купи и затова парите стигаха.Сега има всичко и всеки иска да опита от всичко.Сега няма равни.Има бедни и богати.Тогава имаше само бедни.Престъпност?И тогава се крадеше,но по-малко.Наркотиците бяха приоритет на ДС.Убийства - в стотици пъти повече!Нима забравихте лагерите?Избиваха хората като кучета.Да не говорим за репресиите.Все неща, по които никога в този живот няма да изпитам носталгия.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Хмм тогава аз съм бил на 7. Помня само някакъв концерт и .. времето е наше . Помня и още ми напомня дядо как разказваше, как са го извели отвкъщи заедно с 3-мата му братя, помни как е бил осъден на смърт по политически причини, помни как е бил от първите пратени на Белене когато още не е имало затвор там, помни как е носил на гърба си в два чувала камъни, помни деня преди да екзекутират Н.Петков, който е бил през една килия от него, помни как надругия ден са го помилвали с доживотен затвор, помни как през всички 12 години единствено което му е оставало е да чете, помня как вуйчо ми разказваше как заради дядо ми са му намерили хубава военна служба при СВ ... и други неща ми напомнят, а през всичкото това време някой са ядяли "всичко" по магазините.
Коментар
-
...
Общо взето - за мен нещата се илюстрират с една епиграма на Васил Сотиров:* * *Как ли се излиза от катаклизмас толкова калпави хора:едни не можахада построят социализма,а другите не можаха да го съборят."И още:* * *"Факт, достоен за трактати!Гледат селските стопаникак червените доматисе превръщат в патладжани!"* * *"Сред бъркотии и несгоди,видяла светла перспектива,демокрацията ни проходи.И вече даже си отива..."Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
ls1 написа:Най ми е болно че народа се счупи през тези 20 години. Огромна маса хора направи скокове назад на интелектуално и/или хуманитарно ниво.
Коментар
-
dikanio написа:ls1 написа:Най ми е болно че народа се счупи през тези 20 години. Огромна маса хора направи скокове назад на интелектуално и/или хуманитарно ниво.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар