Колеги, не позволявате на колежката ele да се развихри! Както знаем, тя обича винаги да е контра, но след като няма никой, заел ясна позиция по темата, тя няма как да заеме своята и да контрааткува :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
20 години по-късно...
Collapse
X
-
dikanio написа:Колеги, не позволявате на колежката ele да се развихри! Както знаем, тя обича винаги да е контра, но след като няма никой, заел ясна позиция по темата, тя няма как да заеме своята и да контрааткува :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:dikanio написа:Колеги, не позволявате на колежката ele да се развихри! Както знаем, тя обича винаги да е контра, но след като няма никой, заел ясна позиция по темата, тя няма как да заеме своята и да контрааткува :D
Коментар
-
Аз не защитавам ничие мнение, нито искам да налагам такова. Това, което е било, няма да се върне, затова човек трябва да работи за бъдещето, не за миналото. От друга страна напълно разбирам хората, които с въздишка се сещат за отминалите времена, защото точно тези хора в момента едва свързват двата края и за тях би било много по-добре да се съгласят с принципите на някаква си партия, но да могат да живеят нормален живот. Майка ми например взема 120 лева пенсия, от които 90 са за лекарства, които касата не отпуска. Баща ми взема 160 лева. Я сметнете ако не сме аз и брат ми (основно той в момента) тези хора дали ще оцелеят? Едва ли. Ако аз бях на тяхно място и аз щях да си спомням за прекрасните времена на комунизма, когато токът беше 1 ст.... А когато става въпрос за неща, касаещи оцеляването, развяването на червени байраци, скандирането и партийните задължения са просто подробности.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:....She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ele написа:Аз не защитавам ничие мнение, нито искам да налагам такова. Това, което е било, няма да се върне, затова човек трябва да работи за бъдещето, не за миналото. От друга страна напълно разбирам хората, които с въздишка се сещат за отминалите времена, защото точно тези хора в момента едва свързват двата края и за тях би било много по-добре да се съгласят с принципите на някаква си партия, но да могат да живеят нормален живот. Майка ми например взема 120 лева пенсия, от които 90 са за лекарства, които касата не отпуска. Баща ми взема 160 лева. Я сметнете ако не сме аз и брат ми (основно той в момента) тези хора дали ще оцелеят? Едва ли. Ако аз бях на тяхно място и аз щях да си спомням за прекрасните времена на комунизма, когато токът беше 1 ст.... А когато става въпрос за неща, касаещи оцеляването, развяването на червени байраци, скандирането и партийните задължения са просто подробности.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:колежке, имах друго мнение за теб... мислех, че си 30 - 33 годишна... с тези изказвания ме хвърляш в оркестъра със страшна сила... аз се имам за дърт пръч и помня само когато тока беше около 4 ст. киловата... толкоз ефтин /1 ст./ нгу помня бе дядовото...оф топик - сега тока е 15-16 ст., т.е. - в това отношение сега е 4 пъти по-зле от предиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Като се отворихме на тема пенсии - Баба ми (лека й пръст) през 80-те години получаваше пенсия 35 лв.Хлябът тогава струваше 36 ст. типовия и 42 ст. белия. Едно кисело мляко беше 24 ст без бурканчето.Ток - 4 ст., бензин - 70 ст/л.Сега майка ми взеима пенсия 280 лв.Хлябът струва 65-70 ст, кисело мляко се намира и по 40 ст, ама айде - хубавото е по 70-80 ст.Токът - сега е 17 ст, бензин - 1.80.Който иска - да смята кога един пенсионер без близки, които да му помагат, би живял по-добре.
Коментар
-
Immortal написа:Като се отворихме на тема пенсии - Баба ми (лека й пръст) през 80-те години получаваше пенсия 35 лв.Хлябът тогава струваше 36 ст. типовия и 42 ст. белия. Едно кисело мляко беше 24 ст без бурканчето.Ток - 4 ст., бензин - 70 ст/л.Сега майка ми взеима пенсия 280 лв.Хлябът струва 65-70 ст, кисело мляко се намира и по 40 ст, ама айде - хубавото е по 70-80 ст.Токът - сега е 17 ст, бензин - 1.80.Който иска - да смята кога един пенсионер без близки, които да му помагат, би живял по-добре.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Immortal написа:Като се отворихме на тема пенсии - Баба ми (лека й пръст) през 80-те години получаваше пенсия 35 лв.Хлябът тогава струваше 36 ст. типовия и 42 ст. белия. Едно кисело мляко беше 24 ст без бурканчето.Ток - 4 ст., бензин - 70 ст/л.Сега майка ми взеима пенсия 280 лв.Хлябът струва 65-70 ст, кисело мляко се намира и по 40 ст, ама айде - хубавото е по 70-80 ст.Токът - сега е 17 ст, бензин - 1.80.Който иска - да смята кога един пенсионер без близки, които да му помагат, би живял по-добре.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар