Писал си, докато редактирах поста си.Малко по горе, щеше да видиш, ако беше прочел внимателно, написах, че ниската ми интелигентност не ми позволява да се изразя по ясно. Писах достатъчно и мисля, че е разбираемо.Написах също и че приключих по същината на темата.От него пост нататък отговарям само на закачки като твоята.И се разкрих в думите ти, как да не съм? Нали ти предложих да ме победиш в спор. Аз не мога да събера две и две, а ти си гуру.Развеселяваш ме.P.S.Интересно, може и да съм проЗ, ама ... какво означава добавката [да я наречем с купешката дума "референция"] към линка в сигнатурата ти, относно:"Научи се да играеш покер като професионалистите и печели със стратегия! Вземи и своя бонус от $50+$100 от PokerStrategy.com!"Добавката xxx://bg.pokerstrategy.com/uCAJLE няма ли връзка с ТОВААко си такъв фен на покера on-line защо не ни даде линк директно към организатора, а си "украсил" същия с uCAJLE?Обясни на глупавия моля те.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
20 години по-късно...
Collapse
X
-
Добре де, аз понеже нали съм си тъп, не схванах - всички, които сме харесвали нещо у комунистическото време сме за разстрел ли? Отговарям си сам - според писаниците на неколцина "колеги" - да.И още нещо не разбрах - едно време чичко Милиционер като се появеше и всички му заставаха мирно, а сега - стана като по филмите от САЩ, но за разлика от в нас и филмите - в САЩ уважават полицая и работата му.И още нещо не разбрах - с какво по-добре е сегашното ни дередже при положение, че МЕН ме е шубе да оставя малкия си син да играе пред блока, при положение, че аз съм порастнал на улицата? (Хм, това вероятно е причината да съм така тъп, а не остър)...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
С тия сините капачки на очите ... седесар си ти, морски, ама си под прикритие.Апропо, къде можеше преди да намериш такива пластмасови капачки за снимката, а? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Писал си, докато редактирах поста си.Малко по горе, щеше да видиш, ако беше прочел внимателно, написах, че ниската ми интелигентност не ми позволява да се изразя по ясно. Писах достатъчно и мисля, че е разбираемо.Написах също и че приключих по същината на темата.От него пост нататък отговарям само на закачки като твоята.И се разкрих в думите ти, как да не съм? Нали ти предложих да ме победиш в спор. Аз не мога да събера две и две, а ти си гуру.Развеселяваш ме.
Коментар
-
О, мон дьо [mon dieu], извинения тогава.Страхотно обяснение, забравяме за Li сигнатурата ти, явно е било просто съвпадение..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:О, мон дьо [mon dieu], извинения тогава.Страхотно обяснение, забравяме за Li сигнатурата ти, явно е било просто съвпадение.
Коментар
-
Malone написа:С тия сините капачки на очите ... седесар си ти, морски, ама си под прикритие.Апропо, къде можеше преди да намериш такива пластмасови капачки за снимката, а? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Steliyan's Life!
Коментар
-
Само не разбирам що оспамихте темата?Malone, ти си направи ника на MalonEle, или на mAtila, че си кат него - отдет минеш трева не никне. Аман, бактън, от вас бе - кат тъкачки многостаннички - спорите по всички теми и сте големи светила. Китайския корен и той, пък Властелина на пингвините що ви се връзва...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
jenshen73 написа:На мен едно не ми е ясно - майка ми и баща ми не бяха от БеКаПе, но си живеехме много спокойно, всяка вечер у дома имаше купон или бяхме у приятели, ядях си нормално, нашите си живееха нормално, имахме си кола, жилище, нашите не дължаха никому нищо, работеха си и бяха усмихнати..
Коментар
-
LiGuru написа:Като един от основателите на модерното линукс общество за мен това е дюшеш.LiGuru написа:И теб ще те питам. Какво се е променило от тогава и защо сега според теб е различно? Напиши го просто, сега е така и така, тогава беше така и така! Но не "с тогава живеехме по-добре, защото ... "Malone написа:Същите времена имаха много и значими плюсове ...Само докато си пия кафето бих написал няколко, макар и ситуацията в никой случай не е била толкова елементарна:- . Не помня да сме заключвали нощем жилището си [сега не е така]. Във висшите учебни заведения нямаше неграмотни студенти [това много ме дразни от настоящето] [сега не е така]. Пари на лекар не се дължаха и никой не искаше [сега не е така]. Имаше вечрен час, поне що се отнася до нощните заведения [правеха се проверки]. Респективно, моите родители са били спокойни, че ако нещо ми се случи, то няма да е защото съм се "наакал" в някой от градските барове. [сега не е така]. Алкохолиците, наркоманите и джебчиите бяха в затвора или ядяха бой през вечер. [сега не е така]. В кафенетата нямаше "безработни" мангали и не се налагаше да се чудя в кой ъгъл да се сместя за да не преча на шумната им компания. Същите си стояха по кръчмите на "Охлюва". [сега не е така]. Не помня в детството ми и в младежките години да съм виждал [и чувал] "рацери" по улицата. Сигурно и тогава ги е имало, но не знам къде са се изявявали. В тази връзка положението по улиците беше относително спокойно. [сега не е така]
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Е понеже аз не ти отговорих, надявах се да прочетеш всичко по темата, та да не питаш едно и също като латерна. В случая морския.Прочети бе братко, чети преди да питаш едно и също нещо.Пост номер 560985 на форума, в тази тема.. Не помня да сме заключвали нощем жилището си [сега не е така]. Във висшите учебни заведения нямаше неграмотни студенти [това много ме дразни от настоящето] [сега не е така]. Пари на лекар не се дължаха и никой не искаше [сега не е така]. Имаше вечрен час, поне що се отнася до нощните заведения [правеха се проверки]. Респективно, моите родители са били спокойни, че ако нещо ми се случи, то няма да е защото съм се "наакал" в някой от градските барове. [сега не е така]. Алкохолиците, наркоманите и джебчиите бяха в затвора или ядяха бой през вечер. [сега не е така]. В кафенетата нямаше "безработни" мангали и не се налагаше да се чудя в кой ъгъл да се сместя за да не преча на шумната им компания. Същите си стояха по кръчмите на "Охлюва". [сега не е така]. Не помня в детството ми и в младежките години да съм виждал [и чувал] "рацери" по улицата. Сигурно и тогава ги е имало, но не знам къде са се изявявали. В тази връзка положението по улиците беше относително спокойно. [сега не е така]Уха ...В световен мащаб, в национален? Ще ми е интересно да науча името ти, на лични разбира се.
Коментар
-
LiGuru написа:jenshen73 написа:На мен едно не ми е ясно - майка ми и баща ми не бяха от БеКаПе, но си живеехме много спокойно, всяка вечер у дома имаше купон или бяхме у приятели, ядях си нормално, нашите си живееха нормално, имахме си кола, жилище, нашите не дължаха никому нищо, работеха си и бяха усмихнати..Steliyan's Life!
Коментар
-
А така ...Значи махнем ли заложните къщи и край с кражбите? Генииално ...Предпочитам да го оставя без коментар.Да, имаше по прости хора, така е, но си стояха до 8-ми клас, нямаше ги в университетите, чети внимателно какво пиша.Относно "пълната пародия" на образованието ни преди 10-ти Ноември откъде го разбра? Ако не се лъжа, през 1989 година си бил на десет годинки, доста далече от висшето образование.Или това ти го каза комшията на три ракии, който е бил студент 15 години и така и не е можал да стигне до дипломиране.Не съм забелязал някоя служба да следи за вечерен час.Отчети факта, че имам две деца, едното на 18 [вече не дете, но все пак], другото на 14 и имам преки впечатления от "обществения живот" на тинейджърите.И ... да не те цитирам пак ... как точно правиш анализите си, след като си бил на 10 годинки през 1989?Укоряваш ме, че използвам "моите битови лични наблюдения" за да оформям мирогледа си.Ти чии наблюдения използваш за гениалните си изводи? Сподели моля те..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
jenshen73 написа:РЕД ЗАКОННОСТ СПОКОЙСТВИЕ - това е разликата... Явно на теб ти харесва да имаш СОД, да не можеш да оставиш нищо по-ценно у вас от собствения си задник и да ходиш на почивка със страх дали ще си намериш компютъра у дома..., ето - това не ми харесва.П.П. Лигуранский, наистина си младеж - краденто едно време се изкупуваше също Не от заложни къщи, но си имаше хора..., както и сега..., млад си...Malone написа:Не съм забелязал някоя служба да следи за вечерен час.
Коментар
-
Добре де, аз като съвсем млад, четейки постовете на чичо Malone и чичо jenshen73, се чудя защо по дяволите е паднал този режим? Че то тогава рай е било.И между другото не съм сигурен дали е задължително да си живял в дадено време, за да имаш мнение по въпроса. В смисъл вие какво мислите за турското робство? Имате ли мнение и ако да - защо? Да не сте живяли тогава?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар