...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
20 години по-късно...
Collapse
X
-
snake написа:dikanio написа:style34 написа:В този форум е изключително модерен израза "мислещи с телевизорите" си. Той се налага и се употребява непрекъснато от няколко членове, които се имат за изключително умни и интелигентни, разбрали същността на нещата преди всички останали, които са толкова тъпи, според тях, че нямат собствено мнение. Те отдавна са стигнали до такова ниво, до което ние простите, немислещи, дребни хорица никога няма да достигнем. Те гледат с насмешка на нас и то с право - как бихте гледали вие ако знаете отговорите на екзистенциални въпроси като смисъла на съществуването на цивилизацията, ще се провали ли Бойко Борисов и трябва ли карането на фарове през деня да стане задължително. За тях, всички, които имат мнение различно от тяхното биват просто квалифицирани като "мислещи с телевизорите си". Ще ги познаете по-голямото самочувствие и не толкова голямото или липсващо покритие, и разбира се честата употреба на любимия горепосочен израз.
Коментар
-
dikanio написа:Аз да си призная, нямам телевизор.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
LiGuru написа:А не мислиш ли, че е възможно всичките подобни размишления да нямат нищо общо с действителността.LiGuru написа:Четейки писаниците в тази тема стигнах до извод, че всеки си пише колко да участвува с интелект и купешки думички.LiGuru написа:Как не се сетихте, че с лични примери спор не може да се води, щото колкото хора толкова съдби.LiGuru написа:Цитирам те теб защото ми направи най-силно впечатление за човек, който е пропуснал целия си живот и през призмата на собственото си неосъзнаване се опитва да анализира период от 60-70 години, период в който си бил един от многото с възможно най-елементарната човешка съдба. Застъпваш тезиси, които са дълбоко погрешни, ситуации които са диаметрално противоположни на случващото се през тия 60-70 години..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Kuku написа:dikanio написа:Аз да си призная, нямам телевизор...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Malone написа:И в двата периода, които са обект на настоящата тема.Poae nostro che sei nei çê,o vostro nomme seja santificao.Vegna o vostro regno,si faza a vostra voentaecomme in çê, cosi in taera.O pane nostro quotidiano deeme ancheu,e perdonè a noiâtri i nostri debiti,comme noiâtri perdonemo i nostri debitoi,e no ci lasciè cadè ne tentazionma liberateci da mä.Amen.
Коментар
-
Страхотен карамбол от думи без никакъв смисъл. Поздравления. Аз бих се затруднил да напиша толкова изречения без да стане ясно каква точно е мисълта ми.Един приятел има цитат за подобни изказвания:"То щом е да, то пак е не. И ако е така, то тогава край."или"Абсолютът на таланта е имунизиран срещу еснафските експликации на бита"Между другото, не разбрах каква е идеята на цитирането на "Отче наш", на лигурски диалект? Paternoster се казва на същия език.Възбуждаш смях с наивността си.Може би си търсил да ми дадеш някакво оправдателно обяснение за ника ти? Че си лигурец, дженовезе, а не Линукс гуру?Колко романтично. По принцип се пише Ligurian.LiGuru е като че ли друго.Няма да обръщам внимание на сигнатурата ти, явно няма връзка с ника ти. "Why Linux is Better, Затворете прозореца"Тъкмо щях да ти предложа, за обща полезност, да направим една тема Linux vs. Windows, да си премерим знанията с теб. В "Общи приказки".Спора за теб ще е лесен, все пак не мога да събера две и две, нали така. Имах щастието да бъда в Генуа близо две години, та затова се сетих за молитвата, чувал съм я на лигурски.Не извади късмет, разкрих те. Може би трябваше цитата да прозвучи интелигентно, "купешки", но уви. Следващия път.И използвай Google разумно за в бъдеще. Може да те направи гений, но може и да те превърне в посмешище, когато не знаеш точно какво четеш.Поздрави от мен, отивам да си попрочета математиката..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар