Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

20 години по-късно...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
      dikanio написа:
      style34 написа:
      В този форум е изключително модерен израза "мислещи с телевизорите" си. Той се налага и се употребява непрекъснато от няколко членове, които се имат за изключително умни и интелигентни, разбрали същността на нещата преди всички останали, които са толкова тъпи, според тях, че нямат собствено мнение. Те отдавна са стигнали до такова ниво, до което ние простите, немислещи, дребни хорица никога няма да достигнем. Те гледат с насмешка на нас и то с право - как бихте гледали вие ако знаете отговорите на екзистенциални въпроси като смисъла на съществуването на цивилизацията, ще се провали ли Бойко Борисов и трябва ли карането на фарове през деня да стане задължително. За тях, всички, които имат мнение различно от тяхното биват просто квалифицирани като "мислещи с телевизорите си". Ще ги познаете по-голямото самочувствие и не толкова голямото или липсващо покритие, и разбира се честата употреба на любимия горепосочен израз.
      Това е първия пост във форума, с който съм 100% съгласен!
      Не съм 100 % съгласен, но ми хареса. Има и някои пропуски обаче, като например: ТЕ често ни напомнят какво са казвали техните дядовци и баби, защото очевидно се предполага, че останалите са донесени от щъркела и не е имало кой да ги научи на безспорна мъдрост. Уточнявам, че и аз ... имам телевизор .
      Аз да си призная, нямам телевизор. Може би това автоматично ме праща на друго еволюционно ниво Гледам само Шампионската лига по pro.bg на iptv.bg, новините ги чета в интернет, филмите си ги тегля от торент-сайтове и не изпитвам никаква нужда от джангър-кутия, честно казано.
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
        Аз да си призная, нямам телевизор.
        Тук спорим само с телевизорите си или с промитите си мозъци. Мен отдавна ме разконспирираха, че съм промит мозък, имам и телевизор, така че . Проблемът обаче е, когато някой телевизор от 20 г. е зациклил на програмата на централната съветска телевизия, тогава спорът върви малко по-трудно и се получава така: ти не спориш с него, но той строго поучително те убеждава, че всъщност спориш .

Коментар

dikanio написа:
          Аз да си призная, нямам телевизор...
          Ся ако кажеш, че не ядеш банани всеки ден и не пиеш модерни напитки, си си жив комунист

Коментар

LiGuru написа:
            А не мислиш ли, че е възможно всичките подобни размишления да нямат нищо общо с действителността.
            Мисля разбира се, но както вече споменах, "действителността" в повечето случаи е показвала, че съм прав. Това е мотива ми да поддържам мнението си. Никога не съм се чувствал неудобно, когато разсъжденията ми са били грешни, да призная грешката си и да се извиня, ако мнението ми е било обидно следствие на разсъжденията ми.
            LiGuru написа:
            Четейки писаниците в тази тема стигнах до извод, че всеки си пише колко да участвува с интелект и купешки думички.
            Да, така е, стремя се да участвам с интелект.Относно "купешките думи" ... за някои са "купешки", за мен са част от речника ми. Разбирай ме както искаш.
            LiGuru написа:
            Как не се сетихте, че с лични примери спор не може да се води, щото колкото хора толкова съдби.
            Използвам лични примери, за не ме обвинят, че мисля с телевизора, а не с главата си.
            LiGuru написа:
            Цитирам те теб защото ми направи най-силно впечатление за човек, който е пропуснал целия си живот и през призмата на собственото си неосъзнаване се опитва да анализира период от 60-70 години, период в който си бил един от многото с възможно най-елементарната човешка съдба. Застъпваш тезиси, които са дълбоко погрешни, ситуации които са диаметрално противоположни на случващото се през тия 60-70 години.
            Господин гуру, въздържам се от коментар на тези квалификации. Бил съм полезен за себе си, за семейството си, за тези около мен, да речем дори за родината си. И в двата периода, които са обект на настоящата тема.Щом съм успял да направя това, значи в някаква степен "призмата на собственото ми неосъзнаване" е показвала вярна картина.Дали съм пропуснал живота си е моя грижа, не твоя, нека това не те тревожи.Извън протокола, също извън топика, много обичам да споря с хора, които включват думата "гуру" в nikname си или в сигнатурата.Аз никога не съм го правил, макар и да се чувствам и да имам авторитет с експертните си познания в определени области.Принципно това е нескромно [граничещо със смешно], и в цивилизованите страни, тази "добавка" се смята за експликация на lamer, който желае да бъде забелязан.Да се надяваме, че греша със смеха ми към ника ти. Ще се гордея, че познавам българския LiGuru.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Kuku написа:
              dikanio написа:
              Ся ако кажеш, че не ядеш банани всеки ден и не пиеш модерни напитки, си си жив комунист
              Kuku, абе що на теб ти се отдава в толкоз кратко изречение да кажеш квото аз не мога с по-дълги постове? П.П. Самоиронично заявявам - по-глупав съм от теб..., но не ми пречи особено, защото не осъзнавам явно собствената си глупост, което ме прави отчасти щастлив
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Обмисли така създалата се ситуация - всички ореваха света за бананите и Кока-Колата на демокрацията - викам си, който не яде банани е комунист

Коментар

Kuku написа:
                  Обмисли така създалата се ситуация - всички ореваха света за бананите и Кока-Колата на демокрацията - викам си, който не яде банани е комунист
                  Така си е. Ето един истински демократ-антикомунист
                  Прикачени файлове
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Kuku написа:
                    dikanio написа:
                    Сега вече ми се изясни какъв съм - комунист до мозъка на костите

Коментар

Malone написа:
                      И в двата периода, които са обект на настоящата тема.
                      Не съм и очаквал различен отговор. Я ми кажи кои са тия два периода. И не е ли ламерско да водиш спор, където а’приори си загубил имено защото не си в състояние да събереш две и две. Единственото ми успокоение, е че си тотално загубен за здравия разум и далеч от каквито и да е небитови аргументи.Би ли могъл с някакъв тип "научни" доводи да отделиш преди от сега. И ако успееш то тогава няма ли да е вярно, че водиш спор, чиито аргументи са в постовете на твойте опоненти ...Опитваш се да бъдеш достоверен от собствената си камбанария, но нямаш никакъв довод извън себе си за да коментираш с факти този въпрос. Имено това ме кара да мисля, че нямаш никакъв реален поглед за действителността..Опитвайки се да обясниш една ситуация свързана с 8 000 000 човешки съдби, единствено и само със собстевното ти "АЗ" е изключително поучително за всеки четящ постовете ти. Няма да отговарям на останалите ти еквилибристики свързани с моя ник, тъй като не ми се иска това да се превръща в личен обстрел, но все пак
                      Poae nostro che sei nei çê,o vostro nomme seja santificao.Vegna o vostro regno,si faza a vostra voentaecomme in çê, cosi in taera.O pane nostro quotidiano deeme ancheu,e perdonè a noiâtri i nostri debiti,comme noiâtri perdonemo i nostri debitoi,e no ci lasciè cadè ne tentazionma liberateci da mä.Amen.

Коментар

...
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

...

Коментар

...Добре де, сори. Явно съм се заблудил. Трия онзи пост...
                            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Страхотен карамбол от думи без никакъв смисъл. Поздравления. Аз бих се затруднил да напиша толкова изречения без да стане ясно каква точно е мисълта ми.Един приятел има цитат за подобни изказвания:"То щом е да, то пак е не. И ако е така, то тогава край."или"Абсолютът на таланта е имунизиран срещу еснафските експликации на бита"Между другото, не разбрах каква е идеята на цитирането на "Отче наш", на лигурски диалект? Paternoster се казва на същия език.Възбуждаш смях с наивността си.Може би си търсил да ми дадеш някакво оправдателно обяснение за ника ти? Че си лигурец, дженовезе, а не Линукс гуру?Колко романтично. По принцип се пише Ligurian.LiGuru е като че ли друго.Няма да обръщам внимание на сигнатурата ти, явно няма връзка с ника ти. "Why Linux is Better, Затворете прозореца"Тъкмо щях да ти предложа, за обща полезност, да направим една тема Linux vs. Windows, да си премерим знанията с теб. В "Общи приказки".Спора за теб ще е лесен, все пак не мога да събера две и две, нали така. Имах щастието да бъда в Генуа близо две години, та затова се сетих за молитвата, чувал съм я на лигурски.Не извади късмет, разкрих те. Може би трябваше цитата да прозвучи интелигентно, "купешки", но уви. Следващия път.И използвай Google разумно за в бъдеще. Може да те направи гений, но може и да те превърне в посмешище, когато не знаеш точно какво четеш.Поздрави от мен, отивам да си попрочета математиката.
                              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                              www.cyxap.com

Коментар

Радвам се че ползваш google по предназначение.Само да вметна, че нищо не си разкрил, щом не си се видял в последния ми пост. Имено такава стойност имат думите ти, нищо не значещи, случайно подбрани и без отношение. Изполазвай доводи за да защитиш изложенията от последните 15 страници.

Коментар

Working...
                                X