Колеги,искам да започна тази тема с честитане на празника.Може би след 50-100 години днешният ден ще бъде официален празник...Какви спомени и размисли поражда днешният ден за вас?Подобри ли се по някакъв начин живота ви?Доволни ли сте от промените?Аз лично съм страшно доволен от падането на псевдо-комунизма,доколкото може да се нарече падане.Станах свидетел на 2 обединения на Българският народ.1-вото през 94г.,заради националният отбор по футбол и второто през 1997г.,когато падна Жан Виденов.Емоцията,която изживях с митингите и надеждата,която имах,ще останат завинаги в спомените ми.Към днешна дата мога да отчета завършено образование в чужбина(невъзможно да се случи при старата система),обиколих доста страни по света и не на последно място карам трети фиат :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
20 години по-късно...
Collapse
X
-
Аз от митингите спомени нямам (незнайно защо),но пък еуфорията от Световнотоооо...ще я помня,докато съм жива! :D Благородно ти завиждам за образованието в чужбина. В живота ми се промениха много неща - от едни съм доволна,от други - не. Не мога да се примиря със свободията,която се усеща най-вече у младото поколение. Агресията, употребата на алкохол и наркотици,побоищата,убийствата на деца от деца...Но пък е прекалените,дори репресивни мерки в училище по време на комунизма, също не са ми по вкуса - да те карат насила да се подстрижеш или да те заведат в районното,щото не искаш...Още не мога да разбера какво спечелихме и какво загубихме с тая демокрация... Виж, за пътуванията в чужбина - да! Това е един ОГРОООМЕН плюс! Аз за 5г. обиколих почти цяла Европа, че и до Африка се метнах за малко."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
-
Попитали радио Ереван, какво щеше да стане, ако промяната на 10.11.1989 не беше се случила?- Внучката на Тодор Живков щеше да стане депутат, синът на Димитър Станишев - премиер, а внукът на Борис Велчев - главен прокурор!!!20 години след "оня" 10 Ноември, децата на нашите началници станаха началници на нашите деца!.....................Снахата на Иван Пръмов, Уляна Пръмова - Шеф на телевизията!Другата му снаха Меглена Кунева - еврокомисар и евродепутат!Синът на Петър Танчев - конституционен съдия!и много много други ....
Коментар
-
Превратът се оказа много успешен за тези, които го направиха.Останалите духаме супата... който я има.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Red Storm написа:".......да стане национален празник".ШегаджияBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Ха-ха.... на който му е мъчно за времето преди 20 години да посети този сайт:http://www.sovmusic.ru/p_list.php?part=1А иначе и друг път съм поствал тази картинка:SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
dudulia написа:Red Storm написа:".......да стане национален празник".ШегаджияOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:dudulia написа:Red Storm написа:".......да стане национален празник".ШегаджияVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
dudulia написа:Red Storm написа:".......да стане национален празник".ШегаджияPeugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар