Хахахаха, ама верно бееее, ама много им се мръщите бе колеги. Обзалагам се на каквото кажете, че която и да е от тези "магистралки" ви предложи няколко приятни часа с нея ще сте на седмото небе и ще ви текат лигите и ще има после дълго, дълго да разказвате "ква мацка сте забили".
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Има добри попадения, но има и много от тях, които приличат на магистрални мършляци, а и 90% от тези булки са много искуствени, те нямат място където да не е пипнал хирурга.
и по коя магистрала срещаш подобни мършлячки ,че ми стана интересно ??
Па те тука на Околомръсното е пълно с такива,ако и да не е магистрала.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Хахахаха, ама верно бееее, ама много им се мръщите бе колеги. Обзалагам се на каквото кажете, че която и да е от тези "магистралки" ви предложи няколко приятни часа с нея ще сте на седмото небе и ще ви текат лигите и ще има после дълго, дълго да разказвате "ква мацка сте забили".
Ееее,то е като баснята за лисицата и киселото грозде,нали знаеш? То и аз съм им навита,пък за вас - не знам.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
’Сичките, баце, ’сииичките са идеални... Как може да намирате кусури на такива жени бре?!Сигурен съм, че никой от вас няма да върне коя да е... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Сега, дайте по-сериозно в България си имаме къде по-хубави момичета от тези, е някои от тях са наистина красиви, особенно на втората снимка двете и най-вече тази от ляво...ами за този нерез оградения какво ще кажете?
Прикачени файлове
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Мръщене няма. За връщане също не говорим Обаче наистина препочитам естествената красота пред силиконовите уплътнения. Казвам това с изричната уговорка, че и тях съм готов да преглътна в случая
She was only a whisky maker but he loved her still.
Мацките са си супер, не трябва да им търсим кусури, особенно аз че ся сам в голяма криза. :D :D :D :D
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар