Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мацките от шоуто SEMA 2009

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мацките от шоуто SEMA 2009

Както винаги правим, към края на всяко авто-изложение ви показваме нещо много хубаво - момичетата, които се разхождат около лъскавите автомобили на стендовете. И този път не е изключение.На всички е известно, че шоуто SEMA е място, където най-вече се демонстрират тунинг предложения от цял свят и то на най-сериозните спортни автомобили. Както автомобилите, така и някои от мацките са "тунинговани" ... все пак такава е идеята мероприятието. Не, че имаме нещо против - даже сме много доволни.На заглавната снимка ще видите колко стратегически е разположено логото на компанията "Vertical Doors Inc". Тук възниква въпросът: "Има ли смисъл от всичките останали рекламни материали зад и около жената, носеща бялото потниче?".Разгледайте галерията на мацките от SEMA, веднага след края на статията, а ако ви е любопитно и искате да направите сравнение с мацките от другите изложения, можете да проследите тези линкове:Момичетата на изложението във ФранкфуртТокио 09: Момичетата от шоурумаKing of Europe - Serres 2009 - част 3Споделете мнение, въпреки, че ще ви разберем, ако не ви е лесно да говорите, след всичко, което трябва да "изтърпите" разглеждайки галерията.http://www.autotrend.bg/news/read/303/

мога да проверя, дали мацката с ВД-40 скърца някъде

Коментар

На тази кака с WD-40 какво и мисляяя
      Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Абе хубаво е око да види, но трябва и ръка да пипне...
        Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
        Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
        -------------------------------------------------------------

Коментар

Има добри попадения, но има и много от тях, които приличат на магистрални мършляци, а и 90% от тези булки са много искуствени, те нямат място където да не е пипнал хирурга.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Тия са некви нереални жЕни,бе!С’е едно майка не ги е раждала!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Мустанга, Мустангаааа ... чак ми се насълзяват очите от мерак.
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

Dimo_J написа:
                мога да проверя, дали мацката с ВД-40 скърца някъде
                Хаха, ще я смажеш ли с едно "вд-40" Иначе девойката с вд-то и тази най ме радват.(русата имам предвид)
                Прикачени файлове
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Malone написа:
                  Мустанга, Мустангаааа ... чак ми се насълзяват очите от мерак.
                  И аз съм така. Но за утешение да идва първата или последната кака пък ще го измислим.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Коментар

Тъкмо това и аз си мислех. Поне еднa да немаше силикон ... пффф

Коментар

van_dal написа:
                        Има добри попадения, но има и много от тях, които приличат на магистрални мършляци, а и 90% от тези булки са много искуствени, те нямат място където да не е пипнал хирурга.
                        и по коя магистрала срещаш подобни мършлячки ,че ми стана интересно ??
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

Ей по ей тая магистрала сигурно ги среща.Не знам къде е това място, Маями Норд му викат у наше село.
                          Прикачени файлове
                          www.cyxap.com

Коментар

Добре дошли в силиконовата долина.
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

На българите все нещо не ни харесва.По добре явно да е с ..ци, като щори ...Като махне сутиена и цзъъъъъъъът ... надолу.Или като яйца. Ама пържени. "На очи".
                              www.cyxap.com

Коментар

Working...
                              X