Та така... Да се похваля с новата придобивка - купих си кораб! Или по-точно: Marea Weekend с 1.8 двигател 182А2000, HLX изпълнение с газова уредба, на 172 х. км. по километраж я взех. Април 98г. излиза по VIN.Абе общо взето всичко си има без фабричния чейнджър и железни джанти за комплекта зимни гуми и почти всичко си и работи . Взех я с два комплекта по 4 гуми - зимни и летни.Има някои външни забележки, но едно пасиране ще ги оправи...Има и с какво да се позанимая за да не губя тренинг, напр задната чистачка не бачка и третия стоп, както и задната пръскалка, но имам подозрения къде е проблема...Халогените - единия е с пукнато стъкло, а на другия е лепена пластмаса или стъкло... На връщане от Пловдив откъдето я взех ми даде разход 8.05 - 19.5литра за 242км, от които имаше и градско в Пловдив, а 40 км. по магистралата съм карал със 130 на 4-скорост и се чудех защо толкова шуми двигателя като новобранец. Но ще видим по-натам, че нещо чак не ми се вярва да харчи толкова малко.. Да благодаря на колегата JTD, qnisZ и fihi за оказаната помощ по време на покупката и след нея. Снимки - тия дни, ама сте виждали тъмно синя Марея де ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поднових леко возилото
Collapse
X
-
Освен честито и много безаварийни какво друго да ти пожелае човек ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Re: Поднових леко возилото
kiro_of_the_day написа:Та така... Да се похваля с новата придобивка - купих си кораб! Или по-точно: Marea Weekend с 1.8 двигател 182А2000, HLX изпълнение с газова уредба, на 172 х. км. по километраж я взех. Април 98г. излиза по VIN.Абе общо взето всичко си има без фабричния чейнджър и железни джанти за комплекта зимни гуми и почти всичко си и работи . Взех я с два комплекта по 4 гуми - зимни и летни.Има някои външни забележки, но едно пасиране ще ги оправи...Има и с какво да се позанимая за да не губя тренинг, напр задната чистачка не бачка и третия стоп, както и задната пръскалка, но имам подозрения къде е проблема...Халогените - единия е с пукнато стъкло, а на другия е лепена пластмаса или стъкло... На връщане от Пловдив откъдето я взех ми даде разход 8.05 - 19.5литра за 242км, от които имаше и градско в Пловдив, а 40 км. по магистралата съм карал със 130 на 4-скорост и се чудех защо толкова шуми двигателя като новобранец. Но ще видим по-натам, че нещо чак не ми се вярва да харчи толкова малко.. Да благодаря на колегата JTD, qnisZ и fihi за оказаната помощ по време на покупката и след нея. Снимки - тия дни, ама сте виждали тъмно синя Марея де ...
Коментар
-
Humppa
Честитооо! Само безаварийни километри и безброй усмивки с Марийката!П.П. Ма що тъмносиня бе Кире, нямаше ли червени като за теб
Коментар
-
Re: Поднових леко возилото
kiro_of_the_day написа:Та така... Да се похваля с новата придобивка - купих си кораб! Или по-точно: Marea Weekend с 1.8 двигател 182А2000, HLX изпълнение с газова уредба, на 172 х. км. по километраж я взех. Април 98г. излиза по VIN.Абе общо взето всичко си има без фабричния чейнджър и железни джанти за комплекта зимни гуми и почти всичко си и работи . Взех я с два комплекта по 4 гуми - зимни и летни.Има някои външни забележки, но едно пасиране ще ги оправи...Има и с какво да се позанимая за да не губя тренинг, напр задната чистачка не бачка и третия стоп, както и задната пръскалка, но имам подозрения къде е проблема...Халогените - единия е с пукнато стъкло, а на другия е лепена пластмаса или стъкло... На връщане от Пловдив откъдето я взех ми даде разход 8.05 - 19.5литра за 242км, от които имаше и градско в Пловдив, а 40 км. по магистралата съм карал със 130 на 4-скорост и се чудех защо толкова шуми двигателя като новобранец. Но ще видим по-натам, че нещо чак не ми се вярва да харчи толкова малко.. Да благодаря на колегата JTD, qnisZ и fihi за оказаната помощ по време на покупката и след нея. Снимки - тия дни, ама сте виждали тъмно синя Марея де ...Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар