Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поднових леко возилото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поднових леко возилото

Та така... Да се похваля с новата придобивка - купих си кораб! Или по-точно: Marea Weekend с 1.8 двигател 182А2000, HLX изпълнение с газова уредба, на 172 х. км. по километраж я взех. Април 98г. излиза по VIN.Абе общо взето всичко си има без фабричния чейнджър и железни джанти за комплекта зимни гуми и почти всичко си и работи . Взех я с два комплекта по 4 гуми - зимни и летни.Има някои външни забележки, но едно пасиране ще ги оправи...Има и с какво да се позанимая за да не губя тренинг, напр задната чистачка не бачка и третия стоп, както и задната пръскалка, но имам подозрения къде е проблема...Халогените - единия е с пукнато стъкло, а на другия е лепена пластмаса или стъкло... На връщане от Пловдив откъдето я взех ми даде разход 8.05 - 19.5литра за 242км, от които имаше и градско в Пловдив, а 40 км. по магистралата съм карал със 130 на 4-скорост и се чудех защо толкова шуми двигателя като новобранец. Но ще видим по-натам, че нещо чак не ми се вярва да харчи толкова малко.. Да благодаря на колегата JTD, qnisZ и fihi за оказаната помощ по време на покупката и след нея. Снимки - тия дни, ама сте виждали тъмно синя Марея де ...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Освен честито и много безаварийни какво друго да ти пожелае човек ?
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Честито, колега и само безаварийни киламетри
      FIAT Marea ex
      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Честито и много безаварийни километри.Чакаме снимките, нищо че сме виждали тъмни сини Мареи
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Re: Поднових леко возилото

kiro_of_the_day написа:
          Та така... Да се похваля с новата придобивка - купих си кораб! Или по-точно: Marea Weekend с 1.8 двигател 182А2000, HLX изпълнение с газова уредба, на 172 х. км. по километраж я взех. Април 98г. излиза по VIN.Абе общо взето всичко си има без фабричния чейнджър и железни джанти за комплекта зимни гуми и почти всичко си и работи . Взех я с два комплекта по 4 гуми - зимни и летни.Има някои външни забележки, но едно пасиране ще ги оправи...Има и с какво да се позанимая за да не губя тренинг, напр задната чистачка не бачка и третия стоп, както и задната пръскалка, но имам подозрения къде е проблема...Халогените - единия е с пукнато стъкло, а на другия е лепена пластмаса или стъкло... На връщане от Пловдив откъдето я взех ми даде разход 8.05 - 19.5литра за 242км, от които имаше и градско в Пловдив, а 40 км. по магистралата съм карал със 130 на 4-скорост и се чудех защо толкова шуми двигателя като новобранец. Но ще видим по-натам, че нещо чак не ми се вярва да харчи толкова малко.. Да благодаря на колегата JTD, qnisZ и fihi за оказаната помощ по време на покупката и след нея. Снимки - тия дни, ама сте виждали тъмно синя Марея де ...
          Честита ти придобивка.Очакваме скоро да видим снимки на колата.Пожелания за много безаварийни километри и добре дошъл на "вахта".
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Честитооо! Само безаварийни километри и безброй усмивки с Марийката!П.П. Ма що тъмносиня бе Кире, нямаше ли червени като за теб

Коментар

честитодобър изборбензинджията си остава бензинджия (по-точно газаджия :D ) , не се подлъгва по разни печки
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Re: Поднових леко возилото

kiro_of_the_day написа:
                Честито колега.И аз моята Мареа я взех от Пловдив. Много съм доволен и ти пожелавам като мене поне до тука са 43хил.км за 2год. дето се вика - сипвам и карам(сменям само консумативи и предни амарт. и термостат). Аиде безаварийно радване на новата предобивка.
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

Честито и добре дошъл при "капитаните"
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Айде и аз да не пропусна да честитя и много безаварийни. Всъшност като се замисля, нали каза че е комби то е удобно и за други неща, дано и те са безаварийни Говоря за риболов примерно
                    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Не кораб,дирижабъл си си купил,има возия,удобен е,има доста екстри този модел и е супер неманеврен-като всяко комби май.Честито.
                      Marea HLX 147ps

Коментар

Тц,тц знаех си аз в далечната 2006 година януари месец ,че съм уцелил автомобила.Честито и само безавариини километри по родните перфектни пътища.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Честито и добре дошъл в клуба! :D
                          Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                          Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

честито и много безаварийни километри

Коментар

Кире, добре дошъл в клуба на семейните комбита Да ви е честита, и много безаварийни километри!

Коментар

Working...
                              X