И влизането ни в европейския съюз ще е като влизането ни в НАТО.То колко големи приказки беше че като влезем в НАТО в България нещата ще потръгнат а ето че всичко си е както си беше по рано. Така че да не очакваме нищо .Друго би било ако те ни пратят от тях някой за главен прокурор висши съдии та те да погнат нашите дебеловрати бизнесмени.Всичко останало е вятър работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕС /европейски съюз/ - ЗА или ПРОТИВ?
Collapse
X
-
Митко тия дето са в Ирак не ги жаля защото са отишли по свое желание а не са изпратени насила там.Това си е риска на професията . Тук като всеки ден падат мъртви по пътищата от катастрофи е по което ме тревожи .И никаква реакция от обществото.Всяка година губим по около 1000 човека от катастрофи и някой да е предприел нещо ???
Коментар
-
в началото много голяма част от хората си мислеха че членството ще е "спасителния" пояс за Българиясега по моите скромни наблюдения тези хора са вече малцинствоважното е че както всяко едно ново начало или начинание това членство си има плюсовеза съжаление обаче минусите са прекалено много или поне се очертават да са многоосвен това примерно Република Хърватска трябваше заедно с нас и Румъния да стане членка не ЕУобаче при тях нещата се разтуриха, за които спомогна и едно генералче дето малко посгази лука, може бие направил даже и услуга на родината си ... та мисълта ми е че Хърватска не е кой знае какво като държаваа средната работна заплата там е от порядъка на 1200ЕУР ... хех верно по-близко са до развитите страни ама като се има предвид че са бивша Юго Република кое ли им е толкова по-развитото от наси все пак там даже и по селата има дилъри на ФИАТ, което мен лично много ме радвадилъри, които имат бая богат асортимент в магазините си ...Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
Все едно е дали ще влезнем в ЕС или не. Като влезнахме в НАТО та какво пак Американците ни гледат като изтърсаци, поне това го видях с очите си.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Въпроса бе "ЗА" или "Против". Незнам защо всички го обърнаха на това дали ще станем по-богати или по-бедни!?Аз лично гласувах "ЗА", но не твърдя, че от това бедните ще станат по-малко или, че ще се оправим от самосебе си!Единствения начин да се оправим е да си помогнем сами, да работим много и качествено...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:Въпроса бе "ЗА" или "Против". Незнам защо всички го обърнаха на това дали ще станем по-богати или по-бедни!?Аз лично гласувах "ЗА", но не твърдя, че от това бедните ще станат по-малко или, че ще се оправим от самосебе си!Единствения начин да се оправим е да си помогнем сами, да работим много и качествено...Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
Коментар
-
коцев написа:Митко тия дето са в Ирак не ги жаля защото са отишли по свое желание а не са изпратени насила там.Това си е риска на професията . Тук като всеки ден падат мъртви по пътищата от катастрофи е по което ме тревожи .И никаква реакция от обществото.Всяка година губим по около 1000 човека от катастрофи и някой да е предприел нещо ???Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:коцев написа:Митко тия дето са в Ирак не ги жаля защото са отишли по свое желание а не са изпратени насила там.Това си е риска на професията . Тук като всеки ден падат мъртви по пътищата от катастрофи е по което ме тревожи .И никаква реакция от обществото.Всяка година губим по около 1000 човека от катастрофи и някой да е предприел нещо ???Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
Коментар
-
и аз гласъвах против поради същите причиниvenco67 написа:1. Не вярвам, че самото ни членство ще вдигне жизнения станадарт на населението. Тъкмо напротив - видно от опита на Кипър даже ще падне. Икономиката ни /доколкото може да се каже, че съществува/, въпреки гръмките изявления на управлявящите, не е спсобна да отговори на Европейските станадарти. Много малки предприятия ще фалират. 2. С влизането ни в ЕС ще трябва да се наложат най-различни ограничения - визирам основно лицензи, акцизи /за алкохол, цигари, горива/и пр. , които отново ще ударят бедния българин или около 80% от населението.drago_1 написа:2: по стара българска традиция ще се цели изравняване на цените с тези в ЕС, запплатите ни ще останат същите. 3: ЕС няма да позволи държава като България да печели от изснос на ток, а напратив ще направят всичко възможно да затворят повечето блокове в АЕЦ-а и ще почнем да внасяме ток. 4: тук всички или повечето караме коли на 5-7 години, щч забранят да се карат стари коли над 7 год и без бъздушни възглавници. и от това ще скочат цените на колите между 40-60 %PUNTO 1.1 94г.
Коментар
-
val_mcrae написа:perlsite написа:Въпроса бе "ЗА" или "Против". Незнам защо всички го обърнаха на това дали ще станем по-богати или по-бедни!?Аз лично гласувах "ЗА", но не твърдя, че от това бедните ще станат по-малко или, че ще се оправим от самосебе си!Единствения начин да се оправим е да си помогнем сами, да работим много и качествено...Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
MB CLK - 430 V8
Коментар
-
Bat_Vas, мислех да напиша точно това!Светът, поне цивилизованата му част, към която принадлежим, е вече крайно глобализиран. Ето сега например си водим един вид диалог, като сме на огромни разстояния (на практика можем да сме навсякъде по света)... Държавите (и национализма) според мен са крайно остарели понятия. САЩ (колкото и да ги плюем и да не ги обичаме - и аз не ги обичам) са това, което са, именно защото са ОБЕДИНЕНИТЕ ДЪРЖАВИ на Америка. (чудно ми е кой навремето е измислил това СЪЕДИНЕНИ(?) АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ(?)...Бъдещето в този свят е ОБЕДИНЕНИЕТО - пише го и на сградата на Народното Събрание. а и още хан Кубрат го е казал (поне така са ни учили).Точно в този момент важно за България е да бъде в крак с цивилизования свят. И най-важното - тези, които отричат ЕС - какво предлагат? П.С. Относно 5-те века, през които България е била част от Османската Империя - според мен най-правилното е да се нарича османско (или турско) владичество. Защото не е било нито робство, нито "присъствие". А ако някой се интересува от история - вероятно знае, че България не е завладяна с военни средства от турците, а по-голямата част е дадена доброволно. Че Българите са били съюзници на турците при превземането на Византия и са помагали в неуспешните опити да бъде превзет Цариград (по гръцкому - Константинопол), че през първите 100-тина години от владичеството стандарта на българското население се е вдигнал неимоверно, защото мъжете не е било нужно да ходят на войни (не са ги приемали в армията, защото не са правоверни), а са работили яко по нивите си, че повечето боляри са запазили постовете и именията си, че един от синовете на Иван Шишман - Александър, в знак на признателност от турците е получил обширна земя в Мала Азия и се е прекръстил на Искендер Бей и т.н. С това исках да кажа не че под турско е било розово, а че сами сме си го докарали, като не сме били обединени, а сме се разкъсвали и всеки болярин е мислел само за собственото си имение.Пък и в Турция се прави ФИАТ
Коментар
-
Immortal написа:...Бъдещето в този свят е ОБЕДИНЕНИЕТО - пише го и на сградата на Народното Събрание. а и още хан Кубрат го е казал (поне така са ни учили).VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
хахах - жизнен стандарт, глобализация, дръжки. Стремиме се към нещо което вече доказа своята неефективност и върви по обратния път. Повечето от държавите които са членки на ЕС вече са с много по-висока безработица и инфлация. Видяхме отказа им да се гласуват стратегически документи на европейския съюз. Като се замисля едва ли са глупави някои от скандинавските държави -че не харесват ЕС- все пак това са държавите с най високия стандарт на континента. Какво и е на една Швейцария без ЕС? Както прочетох по горе - от нетен износител на ток ни бутат да станеме нетен вносител. Прави се всичко възможно да се смаже селското ни стопанство - защото като качество (реално, не само външен вид) е на светлинни години от повечето боклуци в лъскави опаковк, които си принуден да купуваш в ЕС. Бюрократичната ни държавна администрация след влизането в ЕС няма да намалее а ще отвори нови структури, нови хора ще заминат да увеличат европейската администрация- за която едва ли някой знае целия брой на всички структури включващи се в нея - мога да ви кажа че цифрата е огромна. И друго - имаме едно изкуствено подържано високо евро което ще се срине веднага щом американците решат че ниското ниво на долара вече не им върши работа. А да не забравяме как вече влезли в ЕС пак ще продължават да ни третират като "нашите приятели -животните" чрез разни унизителни ограничения. И ние естествено пак ще наведем глава и ще замълчим защото ни липсва нещо което се появява само спорадично - НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ!The world belongs to those who dare to be first
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар