Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕС /европейски съюз/ - ЗА или ПРОТИВ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ЕС /европейски съюз/ - ЗА или ПРОТИВ?

То никой няма да проведе референдум на темата в България .... но ние може да си спретнем един ....
    Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

"ЗА" с двете ръце ...

Коментар

По скоро "ЗА", защото тогава няма да оставят управляващите ни (които и да са те) да си правят каквото искат.
      BRAVA 1,4 12V
      Nissan Navara

Коментар

"За" европейският съюз! "Против" американизацията на планетата!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          Напълно солидарен! Американизация е = на дебилизация! То не, че съм много "ЗА" съюза но това е просто по-малкото зло.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Гласувах "ПРОТИВ", но нека гласа ми се брои за "ПО-СКОРО ПРОТИВ", а не "АБСОЛЮТНО ПРОТИВ". Аргументите ми: 1. Не вярвам, че самото ни членство ще вдигне жизнения станадарт на населението. Тъкмо напротив - видно от опита на Кипър даже ще падне. Икономиката ни /доколкото може да се каже, че съществува/, въпреки гръмките изявления на управлявящите, не е спсобна да отговори на Европейските станадарти. Много малки предприятия ще фалират. 2. С влизането ни в ЕС ще трябва да се наложат най-различни ограничения - визирам основно лицензи, акцизи /за алкохол, цигари, горива/и пр. , които отново ще ударят бедния българин или около 80% от населението. 3. Ако някой си мисли, че в ЕС няма бюрокрация - жестоко се лъже. Ден през ден в аминистративните служби се получават указания за работа, които трябва да се приложат до 31.12.2006 г., и които вярвайте ми, усложняват многократно нещата и спъват работата. А това, ще рефлектира пак върху нас.В заключение, не смятам, че не трябва да влизаме в ЕС, просто още не сме готови за това. Не желая да живея в гето на Европа и да ме таксуват като негър в бяла държава!
            Peugeot 301
            Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

ЕС +/-?...

kiro_of_the_day написа:
              Vladim написа:
              Напълно солидарен! Американизация е = на дебилизация! То не, че съм много "ЗА" съюза но това е просто по-малкото зло.
              Напълно споделям мнението на колегите...А за бюрокрацията на ЕС...нямам думи...за справка-и нашите "Евронаблюдатели"...
              Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Естествена ЗА Иначе защо ручаме сега жабетата.Искам под натиска на ЕС да видя крадлив политик на много топло за много дълго време.Отстрела по улиците вече е безинтересен
                Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
                ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

Принципно съм ЗА, но друг е въпроса какво ще правим в ЕС...На този етап са готови само София, плюс още два-три града... Другите сме още в края на 80-те.
                  1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

За

Коментар

Кефите ме Първото място, където виждам такова единомислие ... Пък и аз мисля така ...
                      ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...

Коментар

За, но без ентусиазъм и възторжен поглед, вперен в розовото европейското бъдеще
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Разбира се "ЗА"
                          Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

колеги нз какво си мислите за ЕС, но аз съм против него по няколко причини:1: в една Германия сега има страшна безработица по тази причина, че с навлизане на еврото и на другите евро изисквания за работа масово фирмите фалират или биват прадаванаи заедно с персонала си за мин. суми.2: по стара българска традиция ще се цели изравняване на цените с тези в ЕС, запплатите ни ще останат същите.3: ЕС няма да позволи държава като България да печели от изснос на ток, а напратив ще направят всичко възможно да затворят повечето блокове в АЕЦ-а и ще почнем да внасяме ток.4: тук всички или повечето караме коли на 5-7 години, щч забранят да се карат стари коли над 7 год и без бъздушни възглавници. и от това ще скочат цените на колите между 40-60 %като заключение искам да кажа НИЕ СМЕ ДЪРЖАВА В ЕВРОПАИ НЕ СМЕ НИЩО ПО-ЛИШО ОТ ОСТАНАЛИТЕ "ЧЛЕНКИ" В ТОЗИ ЕВТОПЕЙСКИ СЪЮЗ. ЗАТПВА ГЛАСУВАХ С "ПРОТИВ" П.С. Извинявам се ако съм отекчил някой :D

Коментар

Working...
                            X