paralesa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заверка на гаранцията на акумулатор
Collapse
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
Аз се чудя защо продължавате да купувате акумулатори и гуми от Практикер, Метро и прочие вериги. Това са несериозни магазини за такива отговорни компоненти по колата. Многократно е доказана максимата "евтиното излиза скъпо". Има си специализирани магазини и за едното, и за другото. От Метро аз бих си купил само дестилирана вода за разреждане на течността за чистачките.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Аз се чудя защо продължавате да купувате акумулатори и гуми от Практикер, Метро и прочие вериги. Това са несериозни магазини за такива отговорни компоненти по колата. Многократно е доказана максимата "евтиното излиза скъпо". Има си специализирани магазини и за едното, и за другото. От Метро аз бих си купил само дестилирана вода за разреждане на течността за чистачките.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
gantcho написа:paralesa написа:...Българските стандарта за твоята печка е 77Ач,но реално той не е толкова,по-малко е акумулатора,макар да пише 77. ....ex.Мареа ТД100
Коментар
-
ele написа:Що да не си купя акумулатор Бош от Практикер или Метро, след като същият акумулатор в един специализиран магазин е с 30-40 лева по-скъп. Може би е по-добър??? По-скоро специализираният магазин е сложил по-голяма надценка. Що да се набутват хората, вместо да си пазарят по-евтино същата стока, нищо, че не е от специализиран магазин? :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:... А за гумите в изброените вериги магазини изобщо не ми се говори - само като ги видя от какъв груб каучук са, ми стават ясни що за стока са. Евтино и хубаво са несъвместими неща.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:...Възхищавам се на зрението ти, щом можеш на око да прецениш свойствата на каучука ...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:1. Така е, зрението ми е остро - като ида при офталмолог, му изреждам най-дребния ред цифри, още преди да ме е попитал. .... 2. Тука просто споделям, откъде никога не бих си купил тези неща, не може ли?!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Когато отидете на информация в практикер имате възможност да върнете стоката в случай, че установите, че не ви върши работа. Но стоката трябва да е в приличен вид и пълна окомплектовка.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар