Ем е на днес отидох да си я платя, не ми щат парите баси хората. Оная мацка на гишето вика даи бележката и талона на колата, викам талон имам ама бележката като я отлепих от стъклото се скъса. Па тя вика; - не тази поканата за плащане на глобата. Аз викам ; - Ми аз покана няма само стикер на стъклото от вчера. И оная се смее вика -бегаи си гледаи вика живота като ти доиде покана тогава ша додеш да я платиш. Викам.... - до де ми дойде покана може и да не доида да си я платя вече А каи ми ся има ли по съвестен от мене още на другия ден искам да си платя ама те нещат, искат психологичен тормоз да ми налагат, искат да ме оставят да живея с мисълта за тая глоба, да ми тежи на съвестта, да помрачава сутрините когато се събуждам и първото нещо за което се сещам да е тая покана, трепкаво да чакам пощальона всеки ден с натъжени очи дали ще ме поканят или ще ме пренебрегнат. Е това не е ли живот под напрежение, ще си преместя темата в "Похвали се Оплачи се" да се оплача че не мога си платя глобата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лепенка за неправилно паркиране в Пловдив
Collapse
X
-
Immortal написа:Аз нямам нищо против да се глобяват всички, паркирали неправилно.Както разбрах от случая със Слави обаче не е така. На улицата няма знак "забранено паркирането" или "престоят забранен". Има знак "забранено влизането", което е нещо съвсем различно. И ако на фиша (лепенката) пише, че е за "неправилно паркиране", не мисля че е редно.Не знам само как може човек да се защити от подобен произвол, тъй като все още глоби до 50 лв не се обжалват.И за да не ме "емнете" че защитавам неправилно паркиращите - КАК държавата ще ме защити МЕН лично, който плащам данъци, от недобросъвестен служител, който ми лепне такъв фиш, въпреки, че аз съм спрял съвсем правилно? Ако някой може да ми отговори - ще се зарадвам.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
браво бе Славчовзе джипа и вече спираш където ти падне :D ...ако не беше за неправилно паркиране, щеше да е за влизане в забранена улицазабелязвам, че в последно време доста са се засилили да пишат фишове за престой на забранено място - подкрепям с две ръцеако махнат и колите от спирките цена няма да имат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар