Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за вашето мнение и съвет за мойто фиатче браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля за вашето мнение и съвет за мойто фиатче браво

Здравейте! Имам проблем с моя фият браво.Проблема е следния, напоследак имам чуството че ми се е увеличил разхода на гориво и я заведох на компютерна диагностика.От там ми казаха че сичко работило нормално дори да не кажа силна дума, перфектно.Аз си казах ОК ,но след няклко дена качвам се в колата , завъртам ключа и без да съм дал газ , оборотите се дигнаха над 3000. Първоначално си помислих че нещо гаста е заяла.Запалвам за 2-ри път, без гас и обороти ти се качиха кам 2500 после спаднаха кам 2000/1500 и пак се покачиха.След малко сичко се нормализира и тръгнах.Това се случи при нормална температура на двигателя.От тогава до сега не ми е правила този номер пак.Казах на един приател за моя проблем и той ми каза следното, че най вероятно е дебитометъра или стъпковото моторче, но трябвало да се закара на диагностика за да се знае със сигорнос.На седващия ден я водя в друг сервиз да я погледнат , обясних им какво се е случило.Хората я прегледаха няколко пъти и ми казаха че сичко било наред,ланда сондата работила перфекно и така натам.Сега ще продалжа да я следя, но нямям представа защо така се получава а не намират проблем..Ще съм благодарен на вашите коментари и мнения!Колата е бензин , 1.6 16 V

Няма да се плашиш, и на мен ми направи веднъж така, таман 6ях купил колата и ми се изправиха косите.После я карах 3 години и половина и не го повтори тоя номер. Така че, от един път не си прави заключения.Иначе е от стъпковото моторче.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Моята постоянно го правеше, сега по-рядко след като си модифицирах TPS-a. Нямаш никакви проблеми карай и да не ти пука.
      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

И на мен ми се е случвало много често.

Коментар

Закарай я на майстор, когато го има проблема. Така ще се разбере от какво е и няма да даваш пари на вятъра.П.П. Такива проблеми могат да възникнат и от температурни датчици.
          Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
          Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
          -------------------------------------------------------------

Коментар

Working...
          X