здравейте искам да попитам за едно нещо.става въпрос за това че имам черен капак на колата си,която е сива на цвят.проблема ми е в това че вече 2 пъти ме спираха полицай и се заяждаха за това че капака ми е черен а колата сива.въпроса ми е имат ли право да спрат колата от движение заради това нещо,защото така се заканваха.надявам се че ще ми помогнете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
черен капак
Collapse
X
-
Re: черен капак
vancho23 написа:здравейте искам да попитам за едно нещо.става въпрос за това че имам черен капак на колата си,която е сива на цвят.проблема ми е в това че вече 2 пъти ме спираха полицай и се заяждаха за това че капака ми е черен а колата сива.въпроса ми е имат ли право да спрат колата от движение заради това нещо,защото така се заканваха.надявам се че ще ми помогнете.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
-
Спомням си по бай Тошово време като бях още дете баща ми ме кара веднъж до стадиона със стаааария Фиат 125P... та единия калник беше съвсем леееко по-светъл цвят от колата и директно го спряха от движение. Смятайте колко строго се е спазвал закона тогава и колко са ни разлигавили сега.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Разбира се, че имат право освен случаите, когато в талона са указани два цвята. Интересно ми е, как описват едно издание Голф и Поло на, които всеки детайл им е различен цвят А, ако не искаш проблеми - боядисвай! За целта си приготви между 100 и 200лв. зависи от бояджията!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Разбира се, че имат право освен случаите, когато в талона са указани два цвята. Интересно ми е, как описват едно издание Голф и Поло на, които всеки детайл им е различен цвят А, ако не искаш проблеми - боядисвай! За целта си приготви между 100 и 200лв. зависи от бояджията!
Коментар
-
tyson написа:Колко ли трябва да си мразя колата, че да и причиня подобно нещо?!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар