Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

черен капак

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

черен капак

здравейте искам да попитам за едно нещо.става въпрос за това че имам черен капак на колата си,която е сива на цвят.проблема ми е в това че вече 2 пъти ме спираха полицай и се заяждаха за това че капака ми е черен а колата сива.въпроса ми е имат ли право да спрат колата от движение заради това нещо,защото така се заканваха.надявам се че ще ми помогнете.

Re: черен капак

vancho23 написа:
    здравейте искам да попитам за едно нещо.става въпрос за това че имам черен капак на колата си,която е сива на цвят.проблема ми е в това че вече 2 пъти ме спираха полицай и се заяждаха за това че капака ми е черен а колата сива.въпроса ми е имат ли право да спрат колата от движение заради това нещо,защото така се заканваха.надявам се че ще ми помогнете.
    Имат. Ако го пише в талона не, ама иначе ДА. Даже един колега имаше голяма лепенка на Абарт на предния капак и го накараха да я отлепи.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

добре,ако този капак е сложен защото е нямало сив какво правим,защото много сам виждал да карат с различни цветове

Коментар

vancho23 написа:
        добре,ако този капак е сложен защото е нямало сив какво правим,защото много сам виждал да карат с различни цветове
        До колкото знам се боядисва или пък в талона се записва ,че е с 2 цвята колата.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Ами като е нямало сив капак и бояджии ли няма? - това ще те питат, и на този въпрос запецваш! Боядисай го тъмно сив и тогава ще можеш да спориш! Другия вариант е да си я пререгистрираш в КАТ!
          Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Спомням си по бай Тошово време като бях още дете баща ми ме кара веднъж до стадиона със стаааария Фиат 125P... та единия калник беше съвсем леееко по-светъл цвят от колата и директно го спряха от движение. Смятайте колко строго се е спазвал закона тогава и колко са ни разлигавили сега.
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

значи тогава бояджиите са били по-кадърни от сегашните :D
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Разбира се, че имат право освен случаите, когато в талона са указани два цвята. Интересно ми е, как описват едно издание Голф и Поло на, които всеки детайл им е различен цвят А, ако не искаш проблеми - боядисвай! За целта си приготви между 100 и 200лв. зависи от бояджията!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                  Разбира се, че имат право освен случаите, когато в талона са указани два цвята. Интересно ми е, как описват едно издание Голф и Поло на, които всеки детайл им е различен цвят А, ако не искаш проблеми - боядисвай! За целта си приготви между 100 и 200лв. зависи от бояджията!
                  тези голфове са излезли заводски и се води някво име на тази разноцветна дъга ,но ще те изъжа ако ти кажа как беше.А подмяната на талона в кат е 8 ЛВ за да си регистрираш черния капак, стига да те одобрят ходи и питай,провери най-добре. Другия вариянт казваш им че са ти метнали на капака стария нещо и са го гънали и си взел нов, а утре ще го го пребоядисваш, но не минава ако си така от година ...

http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
                  http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

Коментар

Арлекин се води цвета. Имаше преди време и едно такова типо във Варна, но отдавна не съм го виждал.

Коментар

аз го знам като Хамелеон и дори така го пише на комшията в талона а таратайката му е Поло ’’разни полицай..разни идеали’’ Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Ето го
                        Прикачени файлове
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колко ли трябва да си мразя колата, че да и причиня подобно нещо?!
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                            Колко ли трябва да си мразя колата, че да и причиня подобно нещо?!
                            Този модел е юбилеен и е натъпкан с екстри обикновенно, за това излиза така.А колега ако си си направил капака черен, като част от някакъв тунинг проект и т.н и мислиш да го оставяш така отиди в КАТ както каза колегат и ще ти струва не повече от 20-30лв. със всичките бомащини може и по малко да е.
                            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

колата

а за колко време става това да се направи промяната в кат и да се впише че колата е сива със черен капак и каква тоцхно е сумата,за да знам да ли си заслужава и да ли е 100% сигурно

Коментар

Working...
                              X