Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Истерията AH1N1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivalena написа:
    ...Ваксина се поставя СЛЕД доказване на диагнозата, а не превантивно, но това никой не го казва на хората...
    Не съм запознат конкретно с ваксината за свинския грип, но по принцип ваксините се поставят не за да лекуват, а за да предпазват от заболяване. Ваксина се поставя точно профилактично, превантивно, когато човек е здрав.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

jenshen73:Не знам какво общо има изказването ти с това, че уча ветеринарна медицина. АКо не знаеш, а то явно не знаеш, лекартвата не са много по-различни, а химията си е химия, затова няма нужда да се пънеш да ме обиждаш - много лошо говори за теб. Не знаех, че говорим за всички възможни вируси на земята, а не само за АН1N1. Поради тази причина искам да се извиня на колегата, защото въпросният препарат има антитоксично действие при вирусите от тип В.То си е моя работа аз къде ще си отварям гагата. Ти мрънкаш как половин България са пълни идиоти, вярвайки на медиите за преувеличена и не толкова достоверна информация, а от самото начало ти заблуждаваш хората с информация, която не си дочел. Много добре говори за теб факта, че искаш да се информираш. Когато си решил да се информираш, обаче, е редно не само да четеш, но и да осмисляш кой какво е казал. Между мен и теб има две разлики - аз мога да отстъпя, когато трябва и да се извиня когато трябва, а ти не. И - не си вра носа в неща, които абсолютно не разбирам. Например, не си вра носа как да си оправя парното и как да си оправя прегрелия двигател, нито имам желание да питам, защото каквото и да ми кажат тук - няма да го разбера - предпочитам да директно да издърпам колата до някой сервиз. Т.е. аз си знам границите - ти имаш проблем с това. А проблемът ти ясно лъсва, когато не можеш да се справиш, вместо това започваш да обиждаш. А ако имаш проблем с писането ми във форума- има модератори и администратори - обърни се към тях за съдействие.Сосри за офтопика, но не мога да не отговоря на обиди, отправени към мен във форума. Ако все пак някой има проблем с мен - има лични. Аз нямам проблем с никой във форума, не се чувствам нито обидена, нито засегната, нито тая лоши чувства към който и да е потребител заради това което някога е казал тук.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Обидил???Говорим КОНКРЕТНО за грипният вирус A/H1N1, който не е НОВ. А съдя за паниката У народа оти все селяне са тръгнали из градо со маски. Ако ти не излизаш от твоето ранчо - аз се разхождам по цял ден из голямото село и гледам как олигофрените ходят с маски, които не правят нищо друго освен да им гъбясват пред устите. И да, осведомявам се, уча се, но явно ти си пропуснала някои нещица, като например факта, че тоя вирус хич, ама хич не е нов. Да не споменавам и факта, че пишеш като последна инстанция А аз какво казвам? Хората да си изкарат главите от телевизорите и да почнат да ги ползват. А не като ивалена - да си биеш ваксината като се заразиш с вируса... Това имам предвид Елена - искам много малко - хората да разсъждават ... И не те обиждам, няма СМИСЪЛ и нужда АЗ да го правя...1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.org
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Медиите спечелиха и успяха.Обявиха грипна епидемия най-накрая в България.Продължават да всяват паника.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

...

Аз нямам познания, за да знам кое какво инхибира, нито пък толкова съм се втренчил в истерията, за да изчета всички листовки на медицински препарати, затова в простата ми глава се въртят само няколко въпроса:1. Колко доказано болни от свински грип има в България?2. Колко починали от свински грип има в България (последно чух че са 5, като между тях 1бр. наркоман, 1бр. жена с цироза и куп други заболявания+организъм изтощен от някаква диета, 1бр. бременна жена...)3. Колко катастрофи стават дневно в България?4. Колко хора загиват дневно в България?5. Ако мога да се предпазя от грипа като ходя с маска цял ден, мога ли да се предпазя от катастрофа като се увия отпред и отзад с възглавници и сложа каска?В България ИМА епидемия - но не от грип, а от глупост, простащина, неграмотност и жажда за сензации!П.П. А бе да питам, че се сетих - сега какво - като правя секс: отдолу кондом, отгоре маска... В доматите - нитрати, в ракията - метилов алкохол, цигарите са вредни... Баси, никакви удоволствия не останаха - само форум.фиат-бг.орг
            Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
            Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

В България ИМА епидемия - но не от грип, а от глупост, простащина, неграмотност и жажда за сензации!
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                В България ИМА епидемия - но не от грип, а от глупост, простащина, неграмотност и жажда за сензации!
                Остана само и противогази да продават- като маските....
                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

От първият си пост точно това се опитвам да кажа, но... оставам неразбран... Дори и "леко" предупреден...
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ей го на и мнението на Шишо Бакшишо за свинския грип-http://www.vbox7.com/play:a3f14333&start=165
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ако някой иска, може да пробва клеева тинктура. Продава се в аптеките почти без пари, около 2.50 лв. е шишенцето. Пие се 3 пъти дневно на гладно по 15-20 капки, разтворени във вода или прясно мляко. Действа отлично като профилактично и лечебно средство при простудни заболявания, инфекции на горните дихателни пътища и грип, укрепва имунитета.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз си хапвам всеки ден по 1-2 супени лъжици мед и нямам никакви грижи! :D Държа да подчертая,че медът е много качествен,комбинация от липа и кориандър и скоро по новините чух,че такъв мед усилвал имунитета.Дребният пие чай също с такъв мед и да чукам на дърво,засега е здрав! :D От 20 деца в детската градина,са останали само 5 и той е сред тях! Пу,да не му е уроки!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Working...
                        X