Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Истерията AH1N1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Истерията AH1N1

Колеги, каква е тази спекулация.Кой пусна този тъп вирус и поддържа страха на хората не мога да разбера.Вече всичко е толкова измислено, че направо не ми се мисли.Някой си прави вирус и го "пуска", същевременно прави и лекарство за него и генерира нечовешки дивиденти на гърба на обикновените хора.А и с тези новини в цял свят, по-добра ПР кампания просто няма.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Re: Истерията AH1N1

BO написа:
    Колеги, каква е тази спекулация.Кой пусна този тъп вирус и поддържа страха на хората не мога да разбера.Вече всичко е толкова измислено, че направо не ми се мисли.Някой си прави вирус и го "пуска", същевременно прави и лекарство за него и генерира нечовешки дивиденти на гърба на обикновените хора.А и с тези новини в цял свят, по-добра ПР кампания просто няма.
    Напълно подкрепям и съм съгласен колега.Кой грип следва?Птичия премина ,сега свински ,луда крава също имаше сега какво костенурки,таралежи,зайци или маймуни.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Няма как да знаем дали вируса е изкуствено създаден и "пуснат". Факт е обаче, че в момента има луда психоза, насаждана от всички национални медии. Всяка безобидна настинка вече е в графата свински грип. За пореден път журналистите захапаха като папагали новината и са на път да я превърнат в психоза. Това обаче не променя факта, че щом вирусът циркулира, макар и в много по-слаби размери от обявените 50 000, епидемия ще има, независимо дали се притесняваме или не, дали подценяваме опасността или пък се стресираме от лошите новини. Много хора ще се разболеят, надавям се повечето леко, някои по-тежко, както при всеки грип.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Цялото животинско царство могат да изредят...защо не? Фармацевтиката и въобще съвременната медицина нямат за цел здравеопазването, а болестоопазването.Как би се отразило на икономиката всички хора да оздравеят?Катастрофа.Това е все едно вискчи коли да се движат със слънчева енергия Един огромен отрасъл с много милиарди печалба.Кой би си позволил лукса да промени статуквото, защото е вредно за хората? Жалко, грозно и долно е всичко, което се случва, но е факт.Хубавото от цялата истерия е, че все повече хора осъзнават, че това е фарс и поглеждат "отгоре" върху общата картина, а не виждат само части от нея както доскоро.Мисля, че не си въобразявам.Промяна в съзнанието на хората има или поне аз я забелязвам.П.П. Ако някой има свободно време и го интересува собственото му здраве нека прочете книгата на Д-р Гълъбов.Има я в интернет.Накрая има и препоръчителна литература, която също е интересна.Всичко, което е написал има научни доказателства и самият той е признат и доказан лекар
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

http://der-stuermer.org/bilderbergsb...htmlИмаше и едно филмче за тея...

Коментар

A/H1N1 е съществувал от началото на миналият век. Незапознатите и разсъждаващите с телевизорите си, а не с главите си хора се поддават на паниката основно защото не знаят, че грипният вирус съществува в над 500 мутации, като не малка част от тях са смъртоносни. Грипът е най-познатият и най-мутиращ вирус, влияе се прекрасно от лекарства като тамифлу (скъпо е, но е ефикасно), но народът е свикнал да вярва на медиите. От началото на "откриването" на мексиканският щам на A/H1N1 са умрели не повече от 100-200 човека в световен мащаб, а ежегодно на територията на САЩ умират над 10 000 човека от сезонния грипен вирус. Неосведомеността и жаждата на журналистите за сензация са причина за "пандемията" свински грип. Не отричам ползата за фармацевтичните компании В дневника ми имам поне 6 писания по темата за свинският грип
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Много си прав колега" пандемията"наречена свински грип е изцяло дело на медийте.за пореден път те всяват паника в населението!!!горчивата истина е ,че ние се връзваме и се ловим,като шарани.цялата ни държава ни шантажира и си играе на котка и мишка.но ,как да спрем тази гласност и да се вслушаме в разума си ???
              да предвидиш следващия ход на една жена е дарба.да я обичаш е искуство

Коментар

lordos77 написа:
                ...но ,как да спрем тази гласност и да се вслушаме в разума си ???
                Като се о6разоваме. Най-лесно се манипулира простия човек.
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Не знам, живи и здрави дано не застига никой, НО най-много ме дразнят журналисите като започнат да повтарят това съкращение А.........

Коментар

vital написа:
                    Не знам, живи и здрави дано не застига никой, НО най-много ме дразнят журналисите като започнат да повтарят това съкращение А.........
                    И да те застигне - вадиш едни 60лв и си купуваш тамифлу. Три дни си като парцал и за цялата зима забравяш грипът... Но нали трябва да се тръби за "новият вирус", който никак не е нов: Испанският грип от началото на 20век, Руският грип от 70те на 20-ти век и "мексиканският свински грип" на 21 век... ЖУРНАЛИСТ - кажи му и го заплюй!
                    Steliyan's Life!

Коментар

Колега, да не сте нещо микробиолог,епидемиолог,вирусолог или от сорта? Роднини в РИОКОЗ? Какво ще кажете за наследствеността и изменчивостта при микроорганизмите и тяхната роля за създаване на промишлени щамове?
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Мен лично ми писна по цял ден да слушам за този вирус. Пусна ли си телевизора и веднага почват някви репортажи за вируси, за болници. Тъпотия от всякъде. Само стресират още повече хората , а на мен пък не ми пука.
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

jenshen73 написа:
                          ЖУРНАЛИСТ - кажи му и го заплюй!
                          Нека да не слагаме всички под общ знаменател. Иначе и аз сега съм болен и от два дни много здраво лечение съм предприел с мед, чайове и витамини. Пък да видим. МАЙ съм доста по-добре, ама знае ли човек. Пък и щом има смъртни случаи от въпросния грип - защо да е измислица?
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Ваксините не са панацея и ако си сложите ваксина не означава, че няма да се разболеете. Ваксината се препоръчва за хора с придружаващи заболявания, деца, планиращи бременност и други, като целта е изкуствено изграждане на имунитет към определен щам преди неговата поява. Това се прави с цел не да не се разболеят, а ако се разболеят организмът да има вече изградена защита и да реагира много по-бързо. Вероятно знаете, че вирусите се борят единствено и само с имунитет, ако някой ви предпише антибиотик при вирусна инфекция то то се прави, за да се преборят бактериални инфекции, които могат да придружат или придружават вирусната инфекция (може да значи и, че лекарят няма достатъчно добро образование ). От друга страна за последните 15 години са ми казвали поне 15 пъти, че съм вирусно болна, но само веднъж наистина съм била болна - т.е. една вирусна инфекция се доказва чрез виросологично изследване, а не на око. Мускулните болки и главоболието могат да са с друг произход и да съвпадат с настинката, която имате. Колкото до този вирус - той не е по-опасен от кой да е друг щам, разликата е, че от предишните щамове починалите не се казваха публично, а сега всеки един случай се следи изкъсо. За съжаление журналистите предпочитат да си правят предаванията, вместо да казват истината - имаше 2-3 ма лекари, които се появиха за кратко, за да кажат, че няма опасност за последните няколко месеца. На фона на тези, сеещи паника, тези 2-3-ма са като каплка в морето. Жалко за хората, които се подвеждат. Не забравяйте, че ваксинирането може да има и обратен ефект при някои хора.толкова от мен като бъдещ ветеринарен лекар и с отлична оценка по виросология :D
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

svetkos_ написа:
                              jenshen73 написа:
                              ЖУРНАЛИСТ - кажи му и го заплюй!
                              Нека да не слагаме всички под общ знаменател. Иначе и аз сега съм болен и от два дни много здраво лечение съм предприел с мед, чайове и витамини. Пък да видим. МАЙ съм доста по-добре, ама знае ли човек. Пък и щом има смъртни случаи от въпросния грип - защо да е измислица?
                              Ами ако си Журналист - прочети си последното изречение и прочети моите постове. Смъртни случаи има и от сезонните грипове при това в хиляди. Както писах - на територията на САЩ от сезонен грип (тоя дето се появява в есенно-зимния период) умират ежегодно над 10 000 човека. Т.е. при доказана смъртност при свинският грип от 200 човека до сега - това прави 2 промила на фона на сезонния грип. Т.е. може да не си болен от A/H1N1 и да си се гътнеш от усложненията при сезонния грип, примерно можеш от кашлицата да си докараш един пневмоторакс и докато се пънеш да стигнеш до болницата да се гътнеш ... Пандемия... това е ебаси тъпото нещо, има ли СПИН Пандемия? Устойчив е, разпространил се е в повече от 2 държави, смъртоносен е изхода от него - винаги, но никой вече не тръби, нали? Щото се изтърка ... да не споменавам, че не се и лекува...Колеги, извадете си главите от телевизорите и започнете да ги ползвате по предназначение.Ирка_Фихи: Не съм микробиолог. Но умея да си ползвам мозъка и да отсявам плявата от прочетеното като информация. Да знам кое как се създава, знам и защо няма пандемия от Ебола
                              Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                              X