Последното ми засичане преди седмица пълен-пълен,градско каране, с пробег сутрин и вечер по 3.5 км., без ръчка ми даде 14.68 л/100 км .На юнака на бензиностанцията му казах да сипва до спиране на пистолета,без да долива,като тайно се надявам да е долял поне литър след спирането.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.4 разход на бензин 11.03 л/100 км
Collapse
X
-
Това предполагам става въпрос за Бравата от подписа ти?Ако е така си е доста ама и ти с това скромно разстояние си я караш почти студена явно.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re:
sash00 написа:Аз съм с брава 1.4 живея в ПловдивАми че не знам как трябва да я карам за да стигна 10/100. Не се шегувам нито пък искам да се хваля или нещо от сорта, но повече от 8 в града никога не е качвала като разход, да не казвам че извън града с 110 ми дава 6.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re:
Yavor написа:sash00 написа:Аз съм с брава 1.4 живея в ПловдивАми че не знам как трябва да я карам за да стигна 10/100. Не се шегувам нито пък искам да се хваля или нещо от сорта, но повече от 8 в града никога не е качвала като разход, да не казвам че извън града с 110 ми дава 6.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар