Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снощи ми свиха и 4-те джанти!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

batproho написа:
    Крадливо племе сме ей, нямат вече никакви задръжки.
    Наркозависими боклуци.За 10 дози по 15 кинта ти свиват джантите.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Много гадна история, затова човек трябва да паркира на неудобно място, за да не могат да ги свалят и най-доброто е да се направят индивидуални секретни болтове при някой стругар, иначе няма спасение. То ако нямаш късмет и от гаража ще ти ги отмъкнат, аз това си мислех днес като монтирах зимните пред гаража и прибрах вътре летните, а срещу мен зяпат 2 блока
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

абе идиотия кво да ви кажа,няма такава тъпанарщина като у нас...аз вече се оплаках в друга тема,че ми свиха тазовете и ми разбиха капачето за към резервоара...мама им крадлива,бял ден да не видят...на всичкото отгоре явно и са некадърни,защото не виждам да ми липсва нафтата Писна ми от наркоманчета,ще взема да им спретна к.р капан и да паркирам служебна кола с хубави тасове на същото място...ще спра наблизо с моята и е чакам,може още двама да взема с мен,ще сложа и тръба под седалката,ако клъвнат мамито им разкатавам на тия
        ex.Мареа ТД100

Коментар

Според мен един от най-сигурните начини за предпазване от подобни кражби е да се дават дежурства по двойки. Просто трябва хората от няколко съседни блока да се разберат по между да си охраняват колите. Мисля, че една безсънна вечер в месеца няма да е проблем за никой. Аз лично бих се навил на такъв вариант.
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Като се сетя с къв мерак ги купи и ква родост беше и кеф за тебе, не искам и да си помислям как си се почувствала Съжалявам за случилото се, просто нямам какво да кажа вече...... Тоест имам, оня ден си купи резачка за дърва,те така както онова келеме развива болтовете да го набарам и да му резна ръчичките по от към рамената, е така даму увиснат на джантата стискаики болтовете
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

VooDoo написа:
              Според мен един от най-сигурните начини за предпазване от подобни кражби е да се дават дежурства по двойки. Просто трябва хората от няколко съседни блока да се разберат по между да си охраняват колите. Мисля, че една безсънна вечер в месеца няма да е проблем за никой. Аз лично бих се навил на такъв вариант.
              На теория добре звучи, но си представи на практика, как ще е... Виж в Япония, където отговорността на хората е съвсем различна би могло да се получи, но при нас... Едни ще се изпонапият още в 2, друг ще се прибери да си доспи при жената... :D
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                VooDoo написа:
                На теория добре звучи, но си представи на практика, как ще е... Виж в Япония, където отговорността на хората е съвсем различна би могло да се получи, но при нас... Едни ще се изпонапият още в 2, друг ще се прибери да си доспи при жената... :D
                Вероятно си прав. Собствениците на много стари коли няма да са мотивирани за нещо подобно. По форумите често се оплакват от подобни кражби и то предимно в София. Явно градъ се е напълнил - даже препълнил с боклуци.
                SEAT Leon Cupra 300
                Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Нямаш ли застраховка Аларма която да вдига шум Иначе нещо не мога да отворя линка който си дал да ги видя тези джанти.

Коментар

chaveto написа:
                    Нямаш ли застраховка Аларма която да вдига шум Иначе нещо не мога да отворя линка който си дал да ги видя тези джанти.
                    И при мен не се отвара линка с джантите. Много гадна случка...Точно преди два дена се чудех дали това е възможно да се случи и сега разбирам,че няма нищо невъзможно....
                    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Предполагам, като му отвориш под аватара да му видиш автомобила това са джантите, но все пак не съм сигурен До автора имай си на предвид, че си наблюдаван. Не са решили просто така да ти свалят джантите, ако имаш някакъв спомен някой да те е наблюдавал как паркираш защо паркираш и т.н. може да ти е от полза.

Коментар

Като стана дума за наблюдение.. дали не са си харесали джантите и гумите от тук.. чрез форума и галерията респективно?!?
                        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Трудно оттук, защото преди 2 седмици се преместих, и не знаят къде съм. Абе лайняни боклуци, ако разбера кои са...може би не са наркомани, защото тогава щяха да ми разбият и колата - имам вътре усилватели, туби, колоните на кората се виждат. А те културно оставили тухлички под носачите.
                          Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                          www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Blue написа:
                            Трудно оттук, защото преди 2 седмици се преместих, и не знаят къде съм. Абе лайняни боклуци, ако разбера кои са...може би не са наркомани, защото тогава щяха да ми разбият и колата - имам вътре усилватели, туби, колоните на кората се виждат. А те културно оставили тухлички под носачите.
                            Да мога да го видя от терасата и тихичко да слезна зад него малииии.Много съжалявам за случката колега,вече стана страшно и нови гуми да си вземе човек.

Коментар

Working...
                            X