batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снощи ми свиха и 4-те джанти!
Collapse
X
-
Много гадна история, затова човек трябва да паркира на неудобно място, за да не могат да ги свалят и най-доброто е да се направят индивидуални секретни болтове при някой стругар, иначе няма спасение. То ако нямаш късмет и от гаража ще ти ги отмъкнат, аз това си мислех днес като монтирах зимните пред гаража и прибрах вътре летните, а срещу мен зяпат 2 блока--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
абе идиотия кво да ви кажа,няма такава тъпанарщина като у нас...аз вече се оплаках в друга тема,че ми свиха тазовете и ми разбиха капачето за към резервоара...мама им крадлива,бял ден да не видят...на всичкото отгоре явно и са некадърни,защото не виждам да ми липсва нафтата Писна ми от наркоманчета,ще взема да им спретна к.р капан и да паркирам служебна кола с хубави тасове на същото място...ще спра наблизо с моята и е чакам,може още двама да взема с мен,ще сложа и тръба под седалката,ако клъвнат мамито им разкатавам на тияex.Мареа ТД100
Коментар
-
Според мен един от най-сигурните начини за предпазване от подобни кражби е да се дават дежурства по двойки. Просто трябва хората от няколко съседни блока да се разберат по между да си охраняват колите. Мисля, че една безсънна вечер в месеца няма да е проблем за никой. Аз лично бих се навил на такъв вариант.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Като се сетя с къв мерак ги купи и ква родост беше и кеф за тебе, не искам и да си помислям как си се почувствала Съжалявам за случилото се, просто нямам какво да кажа вече...... Тоест имам, оня ден си купи резачка за дърва,те така както онова келеме развива болтовете да го набарам и да му резна ръчичките по от към рамената, е така даму увиснат на джантата стискаики болтоветеПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
VooDoo написа:Според мен един от най-сигурните начини за предпазване от подобни кражби е да се дават дежурства по двойки. Просто трябва хората от няколко съседни блока да се разберат по между да си охраняват колите. Мисля, че една безсънна вечер в месеца няма да е проблем за никой. Аз лично бих се навил на такъв вариант.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:VooDoo написа:Според мен един от най-сигурните начини за предпазване от подобни кражби е да се дават дежурства по двойки. Просто трябва хората от няколко съседни блока да се разберат по между да си охраняват колите. Мисля, че една безсънна вечер в месеца няма да е проблем за никой. Аз лично бих се навил на такъв вариант.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
chaveto написа:Нямаш ли застраховка Аларма която да вдига шум Иначе нещо не мога да отворя линка който си дал да ги видя тези джанти.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Предполагам, като му отвориш под аватара да му видиш автомобила това са джантите, но все пак не съм сигурен До автора имай си на предвид, че си наблюдаван. Не са решили просто така да ти свалят джантите, ако имаш някакъв спомен някой да те е наблюдавал как паркираш защо паркираш и т.н. може да ти е от полза.
Коментар
-
Blue написа:Трудно оттук, защото преди 2 седмици се преместих, и не знаят къде съм. Абе лайняни боклуци, ако разбера кои са...може би не са наркомани, защото тогава щяха да ми разбият и колата - имам вътре усилватели, туби, колоните на кората се виждат. А те културно оставили тухлички под носачите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар