Колеги имам мишок отпред при Двигателя.Вчера го мернах при машинката за чистачките. Снощи заложих капан и за мое учудване "мезето"липсваше, а капана си беше отворен.Дайте идея как да го хвана тоя мишок?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем: Мишка в служебната ми кола!
Collapse
X
-
"З: В пилотската кабина има мишка. О: В оборудването на пилотската кабина е добавена котка."Преписал съм го от http://www.slackpack.net/?q=node/931 С майтапа до тук, обаче наистина се чудя какво да те посъветвам. Тази мишка може да направи доста поразии. Пробвай с отрова за гризачи. Постави я някъде под автомобила, в близост до мястото където се съмняваш,че се крие "домашния" ти любимец.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
лепило за мишки. Слага се върху някаква твърда повърхност (например картон), отгоре се посипва храна. Мишката се залепя и няма мърдане. Лепилото се продава в аграрните или ветеринарните аптеки, моето го взех от аграрна аптека.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
gamma написа:T_SHOW написа:Пробвай с отрова за гризачи.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Аз лекувам мишоците по друг начин... сипваш в една малка купичка една лъжичка брашно и една лъжичка гипс, разбъркваш добре и залагаш купичката на удобно място... Гипса няма нито мирис, нито вкус, така че малко след като се нахрани мишока гипса се втвърдява в стомаха му и "so looong"... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
bubachko
ele написа:лепило за мишки...
Коментар
-
Веско, без майтап, вчера коментирахме с кръстника ми аналогичен случай в личната му кола (Тойота Авензис). Два пъти е засичал мишлето, след поставяне на отрова за мишки, повече не го е видял. Все още не е замирисало, така че може и да е изпаднало от колата и да е умряло другаде. От отровата първия ден било ядено, на следващите дни била непокътната.
Коментар
-
bubachko
Помня баща ми носеше една отрова от някъде, за мишки и плъхове със специална формула, която ги дехидратира много бързо и когато умре, буквално се мумифицира и не мирише никак, намирали сме трупчета по мазето като хербарий... Другото интересно беше, че плъховете не я отбягват. Незнам дали някой знае, но гадовете когато хапнели отрова другите незнам как разбират и никой повече не я кусва...
Коментар
-
bubachko написа:Помня баща ми носеше една отрова от някъде, за мишки и плъхове със специална формула, която ги дехидратира много бързо и когато умре, буквално се мумифицира и не мирише никак, намирали сме трупчета по мазето като хербарий... Другото интересно беше, че плъховете не я отбягват. Незнам дали някой знае, но гадовете когато хапнели отрова другите незнам как разбират и никой повече не я кусва...Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар